Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm bunlardan cok var:)))merak etme yalnız degılsın..bu üretim hatasi tek bende sanarken baskalasini duymak mutlu etti Dünya da yanliz degilgm bea
Demet Akalın'ın şarkısını dinlet eşine ( 3 de çocuk istedik kavgadan vakit yok . ) valla bu zamanda 2 çocuk bile zor zanaatistemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr
Canım ya rabbim tez zamanda evinızi şenlendirşın kucagını doldurşun insallah umudunu hic kaybetme neler duydum benÇocuk sayısı meselesi hassas bir konu hatta çocuk meselesi benim için çok daha hassas...
Hani ben isterken çocuğu, karşı tarafın istememesinin ne demek olduğunu yani eşlerinizin hislerini ben aktarabilirim size.
Bu arada konu sahibi arkadaşım kesinlikle haklısın eşin hiiiiiç yardımcı olmuyorken bir de yeniden çocuk istiyor, ona az ye de hizmetçi tut deyin bari hak ediyor
Ben ilk evlendiğimde 4 çocuk istiyordum 3 kesindi ama 4tü istediğim yani. Eşim ise 2 çocuk istiyormuş. Neyse çok meseleyi dallandırmadık.
Çok çocuk seviyorum ben etrafım vıcır vıcır çocuk olsun 3 kardeşim var, benim çocuklarımda çok kardeş olsun, ben kardeşlerimi çok seviyorum çünkü.
Ama siz çok çocuk hayaliyle yanıp tutuşurken eşinizin bunu kısıtlaması gerçekten insanı kırıyor.
Ama herşey bir yana 1 tane evlat sahibi bile olamadım
Çok çocuk hayaliyle yanıp tutuşurken 1 tane bile size nasip olamaması ayrı bir ironi sanırım
huni örnegıni bene hep veririmde,prezertafi ıstemiö erkekjer anlarımda spırale neden karsıkiKocalara göre ne var yüklemeyi o yapıyor nakliye bize ait. Tövbe tövbe.
Benim kocayı da ben çözemedim iyi mı? Büyük kızım 5 küçük kızım 1 yasında. Baska cocuk istemiyoruz ama saçma sapan korunuyoruz. Ettik kavgamızı o horul horul uyuyor ben kafasına vazo vurmak istiyorum ama şiddete karşıyız spiral kavgası 1 senedir bitmedi hala. Yok izin vermiyor istemiyon ne taktirmiyon. Hepsi cins bunların.
Ben 2 cocukla tek basıma hunı takip gezicem yakında sen çalışıp 3. Yü yapican oldu..
uslup katı az daha fena yazsam bosan derşiniz hemen tabiki istemedigimi uygun bir dille söylûyorum cirkeflesmedn birbirimizi kirmadan sonucta esimde benden bunu işterken emretmiyo yada beni zor kullanmiyoOnun size yaptığı günah değil sizinkigünah öyle mi! Ne güzel ya herkes tutturmuş bi yol dini araya sok her istediğini yaptır. Öğretmen insan da ağzının payını veremesin o kocaya.
Evet sana hakkımı helal etmiyorum diyo yazmışsınız bunu okuyunca uslubum katılaştı. Bi koca karısına bunu der mi? Hem de çok iyi diyosunuz ama 2 çocukla hiç yardım etmeden 3.yü istiyor , nasıl kıyabiliyor bu çok iyi koca size? Hem de duygu sömürüsü yapıyor?uslup katı az daha fena yazsam bosan derşiniz hemen tabiki istemedigimi uygun bir dille söylûyorum cirkeflesmedn birbirimizi kirmadan sonucta esimde benden bunu işterken emretmiyo yada beni zor kullanmiyo
ya tabi bende kiziyorum bu konuda tartısiyoruz zaten 3.konusunda, uyşal bi yapım var diyorumki Allahtan akillılik edip 2,3 ay ilgilense cocuklarla kanarım ben biliyorum onu da yapmiyo şükür ha kiyma konusunda dogru diosun bende öyle düşünüp ikileme düşüyorum bazen söyledigmde de hep annesini örnek verio 10cocuk tek büyûttü babamdan görmedm öyle seyler diyo kadin büyütmüste noldu 60yasinda 80görünüodu kanser oldu 7ay icinde vefat etti ha benim babamida örnek verio oda yapmaz ama bir fark annem ev hanimi ne diyim ya pöfEvet sana hakkımı helal etmiyorum diyo yazmışsınız bunu okuyunca uslubum katılaştı. Bi koca karısına bunu der mi? Hem de çok iyi diyosunuz ama 2 çocukla hiç yardım etmeden 3.yü istiyor , nasıl kıyabiliyor bu çok iyi koca size? Hem de duygu sömürüsü yapıyor?
İyi de annesi çalışıyor muymuş acaba?? Ayrıyeten öğretmenlik zaten çok yıpratıcı meslek değil 10çocuk onlarca çocuğa bedel.ya tabi bende kiziyorum bu konuda tartısiyoruz zaten 3.konusunda, uyşal bi yapım var diyorumki Allahtan akillılik edip 2,3 ay ilgilense cocuklarla kanarım ben biliyorum onu da yapmiyo şükür ha kiyma konusunda dogru diosun bende öyle düşünüp ikileme düşüyorum bazen söyledigmde de hep annesini örnek verio 10cocuk tek büyûttü babamdan görmedm öyle seyler diyo kadin büyütmüste noldu 60yasinda 80görünüodu kanser oldu 7ay icinde vefat etti ha benim babamida örnek verio oda yapmaz ama bir fark annem ev hanimi ne diyim ya pöf