• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İs stresi anksiyete

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.657
1.053
373
32
Merhaba arkadaşlar. .
İş hayata gireli bir yıl olmadi..
MaaşM iyi çok şükür.
Fakat isim o kdr stresli ki..
Böyle bazen bogulacak gbi oluyorum..
Panikliyrum.örneğin. herhangi bir hatam olduğunda sanki çok büyük hata yapmışım gbi hissedip kendimi huzursuz ediyorum..
Ancak herkes hata yapabilir bunu idrak edemiyorum..
Bu hafta sonu psikoloğa gidicem randevu aldım. .
Siz de öyle oluyormusunuz. .
Sabah bazen midem bulaniyor. .
Midemi vuruyor stres. .

Özgüvenli dut aman ozaman hata da yapsan örtbas edebilirsin.Özgübensiz durunca iyi çalışmuyormuş izlenimi oluyor.umarım iş arkadaşların iyidirBizimkiler çok havalı rahat edemiyorum mesela.Ama havalıya sen de havalı olacan onu anladım.Hala işin içinden çıkmış değilim.Üstelik benim işim de stresli.

stressiz iş yoktur...öncelikle bunu kabullen..yani birtek sen strese girmiyorsun...önemli olan stresini kontrol etmek...

Surekli kendine hatanin stresli isin dogal ve insani bi parcasi oldugu telkinini vereceksin, stres aninda cesitli calismalarla kontrolu ele alabilirsin doktora sor bunlari, anksiyeten ileri boyuttaysa doktor performans ilaclari verebilir

stressiz iş yoktur...öncelikle bunu kabullen..yani birtek sen strese girmiyorsun...önemli olan stresini kontrol etmek...
benim isim stressiz. ama Turkiye'de degilim. 5 sene Turkiye'de (2 senesi yari zamanli yurtdisinda olmak uzere) calistim, arti 3 senedir de yurtdisinda calisiyorum. Bu stres cekememe havalar birbirinin kuyusunu kazma durumlarini birtek Turkiye'de gordum. Ne yazik ki ozellikle de kadinlarda.. O yuzden birseyleri duzeltmeye once Turkiye'deki sistemden baslamamiz gerekiyor..

Merhaba arkadaşlar. .
İş hayata gireli bir yıl olmadi..
MaaşM iyi çok şükür.
Fakat isim o kdr stresli ki..
Böyle bazen bogulacak gbi oluyorum..
Panikliyrum.örneğin. herhangi bir hatam olduğunda sanki çok büyük hata yapmışım gbi hissedip kendimi huzursuz ediyorum..
Ancak herkes hata yapabilir bunu idrak edemiyorum..
Bu hafta sonu psikoloğa gidicem randevu aldım. .
Siz de öyle oluyormusunuz. .
Sabah bazen midem bulaniyor. .
Midemi vuruyor stres. .
Merhaba ben de işin içinden çıkamıyorum çok stresliyim iş hayatında. Peki bu mesajınız 2015 yılında ve bugün aktif olduğunuza göre soruyorum. Şuan nasılsınız? Geçtiğini sanmıyorum maalesef, çünkü geçen kişi pek görmedim. Bir umut yazıyorum
Özgüvenli dut aman ozaman hata da yapsan örtbas edebilirsin.Özgübensiz durunca iyi çalışmuyormuş izlenimi oluyor.umarım iş arkadaşların iyidirBizimkiler çok havalı rahat edemiyorum mesela.Ama havalıya sen de havalı olacan onu anladım.Hala işin içinden çıkmış değilim.Üstelik benim işim de stresli.
Siz nasıl oldunuz?

Merhaba ben de işin içinden çıkamıyorum çok stresliyim iş hayatında. Peki bu mesajınız 2015 yılında ve bugün aktif olduğunuza göre soruyorum. Şuan nasılsınız? Geçtiğini sanmıyorum maalesef, çünkü geçen kişi pek görmedim. Bir umut yazıyorum

Siz nasıl oldunuz?
Inanin hala ayni degisen birsey yok ruh halimde

Konu bayağı eskiymiş 😅 Olsun yine de söyleyeyim. İş arkadaşlarınızla dahi stresliyseniz ve iletişim sağlamakta güçlük çekiyorsanız özgüven eksikliğine bağlı sosyal anksiyeteniz olabilir.

Konu bayağı eskiymiş 😅 Olsun yine de söyleyeyim. İş arkadaşlarınızla dahi stresliyseniz ve iletişim sağlamakta güçlük çekiyorsanız özgüven eksikliğine bağlı sosyal anksiyeteniz olabilir.
Evet öyle bence de ve on yıldır yenemedim, teşekkürler ♥️♥️

Merhaba benim de aynı konuda sorunum var malesef.Bir tek bende var sanıyordum.Nasıl aşılır bilmiyorum.Özgüvenimi kaybediyorum

Back