İş sıkıntısı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiDaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

NiDaa

Ziyaretçi
meraba
ben özel bır sektorde mudur olarak calsıyorum..ama ne yaptıysam buranın duzenını kuramadım..cunku burası gercekten cok problemlı bır iş yerı...herkez ıstedıgını yıyıp ıcıyor..sabah ogle aksam olmak uzere 3 ogun yemek yenıyor..herkez marketten canının ıstedıgı herseyı yıyebılıyor..herkez kendı kafasına gore davranıyor anlıyacagınız..burası bır market..ve hep zararına gıdıyor..gercekten patronuma cok uzuluyorum...cunku adamın malını herkez yıyor..zaten ortalama bır urunden %25 karı var o karın tamamınından fazlası gıdıyor..patronum gercekten cok zengın..ama işler bu sekılde yurudugu ıcın arabasının tekınden oldu karısının bılezıklerı gıttı..karısı sureklı gelıp bana dert yanıyor..aglıyor ne olacak dıye..ınanın ne yapacagımı sasırdım..kadınında benden beklentısı var ama ben mudahele edemıyorum..cunku bu adamın malını yıyenler..zaten bu aadamın marketınde calısan akrabaları..cok konustum patronla cıkarın burda tutmayın dıye ama benı dınlemıyor..ve benden hala bıseyler beklıyorlar..benım ne yapmam gerekıyor kızlar sız soyleyın.

akraba akreptir diye bosuna denmiyor işte ,
patronunda akrablarına kıyamıyor ama onlar ona cok guzel kıyıyorlar
senın yapabılecegın ıcbısey yok cnmya patronun akıllanıp onlem alacak
ya da patronun herseyını onlara yedırıp bıtırecek..

bedava degılmı ...götüren götürene ...oh ıyıymış...bedava mal sirkeden tatlı derler...ona dönmüş...sizin işte sanırım..
canım madem sen oranın müdürüsün bu durumu patrona demelısın...ya bır toplantı yaparak yada ..kendın özel görüşerek...
ama patron bu durumdan rahatsız olmuyorsada..yapacak bir şey ..yok en azından sen....uyarmış yada söylemil olursun...

İçerik nedeniyle konunuz”iş ve kariyer”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

canım sen o şirketin müdürü değilmisin? bu konuya müdahale etmesi gereken kişi bence zaten sensin akraba makraba eğer bunu yapanlar senin altında çalışan insanlarsa yetkini kullan, patronunla konuşmana bile gerek yok.
en kötü hesapları inceledim masraflar nedeniyle sadece öğle yemeği verilecek oda yemek şirketinden de...
görürsün gayet kolay olacak hem sen kariyerinde 1 adım atmış olacaksın hemde patronun onun akrabalarına özel bir gıcıklığın fln olmadığını görecek
ben dene derim...

Kesinlikle katılıyorum...

akraba olan yerde çalışmanın zorluklarını bilirim.
böyle bir işyerinde çalışmıştım.
herkes patrondu.
çaycımız bile akrabalarıydı.ben muhasebesine bakıyordum ama benden bile yetkiliydi.
çarşıda işi olunca işyerinin özel arabasıyla giderdi.
bizde dolmuşlarda rezil olurduk.

durumun zor canım düzeltilmez gibi geliyor bana.
kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…