iş öğretmeyen iş arkadaşları

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Kızlar cesaretimi aldım ve müdür beye dedim ki zaten bulunduğum departmanda şu an gelen bişi yok ve boş boş oturuyorum.Diğer arkadaşların yaptıkalrı işlerden bana da verin ki ben de öğreniyim...Ve o bana iş vermeye başladı.artık telefonda sörf yapamıyorum, nefessiz çalışıyorum.
bizim şubede envai çeşit işlem var, her birinde mutlaka sormamız gerek.şimdi şubede samimi olduğum biri yok.biri var o da izinde ama o da bazen baştan savıyor vs
bugün bir işlem vardı ben müdüre sordum, o da ali beye sorun dedi, ben ona 'müsait olduğunuzda bir yardımcı olabilir misiniz'dedim, tamam dedi, saatler geçti gelmedi, bundan önce birkaç kez daha aynı şeyi yaptı,unuttuğunu düşünmüyorum, müdürle ve demirbaş elemanlarla tartışmam oldu ve ben de garip tartışmalara girdim.şimdi o adam benden uzak durmaya çalışıyor sanırım, gruba karşı gelmemek için, ya da beni sevmedi bilmiyorum.
velhasıl kelam kimse gelmeyince bilgisayarı biraz kurcaladım ve yaptım ama dakikalar aldı.sonra müdür yardımcısına evrağı imzaya götürdüm, 'ben yaptım ama hasbel kader yaptım, bir de siz bakın, zaten kimse de gelmiyor, çapıyoruz, kimse bişi öğretmiyor'dedim, son söylediğimi biraz yüksek sesle söyledim.
ali bey geldi ama işi ben bitirmiştim, evrakları getirdi, elinden çektim evrakları.çok sinirlendim.
geçen gün benden yardım istedi ve ben ona yardım ettim, bir husumetim yok, anlamıyorum.sanırım kimse bana adam gibi iş öğretmicek ve yıpranıcam.ne yapmalı.gerçekten bunaldım...
ben de bişiler yapmak istiyorum, kendi işimin yanında bir de bunları yapıyorum.ara eleman gibiyim.müdür de savıyo başından.ne kadar kötü bir durummuş, ben kimseye böyle yapmadım...

İsi bilmiyosanız ve onlardan ögrenmek durumundaysanız ortamın ağası gibi takılmayacaksınız sirret de olmayacaksınız. Biraz daha ılımlı olsaydınız daha az sorun yaşayabilirdiniz bu konuda.
arkadaşım ortamda acayip dedikodular dönüyor, neymiş bekar kız, evli bir adam var ona meğilliymiş falan.bunu da bugün duydum, uluorta kobnuşuluyor.
benim evlilik dedikodularımı da demek ki böyle yaptılar.ben mecbur kaldım tartışmaya.

İsi bilmiyosanız ve onlardan ögrenmek durumundaysanız ortamın ağası gibi takılmayacaksınız sirret de olmayacaksınız. Biraz daha ılımlı olsaydınız daha az sorun yaşayabilirdiniz bu konuda.
şu olabilirdi bu olabilirdi.bunlqarı konuşmak anlamsız.cevabınızda çözüme yönelik hiç bir cümle olmaması üzücü.

arkadaşım ortamda acayip dedikodular dönüyor, neymiş bekar kız, evli bir adam var ona meğilliymiş falan.bunu da bugün duydum, uluorta kobnuşuluyor.
benim evlilik dedikodularımı da demek ki böyle yaptılar.ben mecbur kaldım tartışmaya.
Ne icin tartıştığınızdan haklılığınızdan bağımsız bu durum ama. O zamam dedikodu yapan insanlardan yardım da istemeyin zorunda da değiller çünkü.

İs hayatında yargıçlığı bırakıp politikacı olmak gerekir hele ki yeni başlayan siz iseniz. O yüzden tepkiniz yersiz bana göre

Ne icin tartıştığınızdan haklılığınızdan bağımsız bu durum ama. O zamam dedikodu yapan insanlardan yardım da istemeyin zorunda da değiller çünkü.

İs hayatında yargıçlığı bırakıp politikacı olmak gerekir hele ki yeni başlayan siz iseniz. O yüzden tepkiniz yersiz bana göre
halen çözüm yok, yani ben bu işi nasıl öğrenebilirim, sürekli sormam gerek

şu olabilirdi bu olabilirdi.bunlqarı konuşmak anlamsız.cevabınızda çözüme yönelik hiç bir cümle olmaması üzücü.
Çünkü çözebileceğiniz bi durum yok. Ama öneri vereyim,bi tepsi baklava yaptırın dağıtın eritin aranızdaki buzları. Yapabilecek misiniz bunu,ben nedense pek sanmıyorum :)

Çünkü çözebileceğiniz bi durum yok. Ama öneri vereyim,bi tepsi baklava yaptırın dağıtın eritin aranızdaki buzları. Yapabilecek misiniz bunu,ben nedense pek sanmıyorum :)
çözülmez diyorsun yani, sürünücem o halde işi öğrenene kadar.o halde kanul etmeliyim bu durumu

çözülmez diyorsun yani, sürünücem o halde işi öğrenene kadar.o halde kanul etmeliyim bu durumu
E yani. Biri bana gelip bağrınsa ben de yardım etmem sürünmesini izlerim. Sen de öyle yaparsın eminim. Yada adım atacaksın,karsı taraf insafa gelmez yani boşa bekleme

E yani. Biri bana gelip bağrınsa ben de yardım etmek sürünmesini izlerim. Sen de öyle yaparsın eminim. Yada adım atacaksın,karsı taraf insafa gelmez yani boşa bekleme
hayır şekerim bağırdığım adamlara gitmiyorum sosrmaya.bu sorduğum arkadaşla en ufak husumetimiz yok hatta geçende yardım istedi ve yardım ettim.gruptan etkileniyor.ait olacaklar ya gruba.yoksa gurruluyumdur

Bir de yeni şubeye gittin sadece işini bilmiyorum ama işte yeni değilsin şubede yenisin

Biri öyle geçici görevle gelip her şeyi sorsa oradan alsınlar diye özellikle böyle yapıyor diye düşünürüm bu da yardım etme isteğimi ortadan kaldırır

Bir de yeni şubeye gittin sadece işini bilmiyorum ama işte yeni değilsin şubede yenisin

Biri öyle geçici görevle gelip her şeyi sorsa oradan alsınlar diye özellikle böyle yapıyor diye düşünürüm bu da yardım etme isteğimi ortadan kaldırır
damdan, geçici görevi yazdıktan sonra yönetim iptal yazısı gönderdi, geçici göreve gitmedim, şubemdeyim

damdan, geçici görevi yazdıktan sonra yönetim iptal yazısı gönderdi, geçici göreve gitmedim, şubemdeyim

Eee

O zaman neden yeni gibi yazıyorsun

Neden birisi sana bir şey öğretsin ki

Cidden anlamadım

İşler sistem üzerinden mi banka gibi

Kurcalar bulursun

Yok kendin yazacaksan internetten bulursun

Eski evrakları bulur başkaları Nasıl yapmış öğrenirsin

Neden birisi öğretsin ki

hayır şekerim bağırdığım adamlara gitmiyorum sosrmaya.bu sorduğum arkadaşla en ufak husumetimiz yok hatta geçende yardım istedi ve yardım ettim.gruptan etkileniyor.ait olacaklar ya gruba.yoksa gurruluyumdur
Demirbaşlarla müdürle kavga ettim diyosunuz. Bunun grupla alakası yok biraz sesiniz yüksek belli ki mesafeli duruyo herkes size karşı. Sizin gibi cesur olacaklar diye bi durum yok is hayatında sizin gibiler pek sevilmez üzgünüm. Başarılı olmak istiyosanız kendinizi törpüleyin kimsenin dedikodusu sizi ilgilendirmesin orası okul degil siz de ögretmen değilsiniz. Koca koca insanlara iyiyi guzeli siz ögretemezsiniz. Mesafe iyidir her zaman, öyle kavga edip yüz göz olmayın yani kimseyle

Bu arada diğer birimden işi isteyip bunu bana öğretsinler de olmaz

Size öğretinceye kadar kendim 2-3 iş yaparım derler ve haklılar da

Bir dönem yoğun çalışırken patron yeni eleman aldı baktık yoğunluğumuz daha arttı öğret kontrol et düzelt vs vs

Eee

O zaman neden yeni gibi yazıyorsun

Neden birisi sana bir şey öğretsin ki

Cidden anlamadım

İşler sistem üzerinden mi banka gibi

Kurcalar bulursun

Yok kendin yazacaksan internetten bulursun

Eski evrakları bulur başkaları Nasıl yapmış öğrenirsin

Neden birisi öğretsin ki
yani bu sorularına cevap verebilmem için iş yoğunluğunu görmen lazım.çok yoğun.kısa sürede çok iş yapmalıyım ve kurcalamak için pek zaman yok...ben evet bu departmanda yeniyim ve abartısız çok fazla detay, kural var...

yani bu sorularına cevap verebilmem için iş yoğunluğunu görmen lazım.çok yoğun.kısa sürede çok iş yapmalıyım ve kurcalamak için pek zaman yok...ben evet bu departmanda yeniyim ve abartısız çok fazla detay, kural var...

İyi de iş yoğunsa onlara da yoğun

Sana anında yardım edemez kimse

Diğer işi yap yardım gerekeni sonradan Ada'm anlayacakmış

Zira sen istediğin anda hemen anlatamaması olağan

İyi de iş yoğunsa onlara da yoğun

Sana anında yardım edemez kimse

Diğer işi yap yardım gerekeni sonradan Ada'm anlayacakmış

Zira sen istediğin anda hemen anlatamaması olağan
başkalarına yardım ediyor ama bana etmiyor. biz çocuk değiliz ki, tabi ki iş yoğunluğu vs olabilir ama sebep o değil.başka zamanlarda yine benxer olaylar oldu

Back
X