• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş kurmaya yardımmm :(

nazsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
91
27
3
kızlar selam. uzun zamandır siteyi takipteyim. birbirinize çok yardımcı olduğunuzu görüyorum. bende iş kurmak istiyorum. 35000 gibi bi rakamla. ama net bir fikrim yok. yardımcı olabılecegınızı dusundugum ıcın uye olup sansımı denedim :) şimdiden teşekkürler

Ben çok anlamam ama dönem itibariyle piyasanın riskli olduğunu düşünüyorum
Yerinizde olsam biraz beklerdim.

Ben çok anlamam ama dönem itibariyle piyasanın riskli olduğunu düşünüyorum
Yerinizde olsam biraz beklerdim.
ben bütün riskleri göze alıp girişicem bir işe. ama fikir üretemiyorum. açıkcası biraz tarıma dayalı olsun istiyorum

:D gülünecek haldeyim zaten. herkese anlatmaktan yorulmuşum galiba :D ama tercihim tarımdan yana. tarımsal ürünleri işlemek istiyorum aslında. ama ne tür bi şey ??? aromatik bitki yağı gibi diyeyim ;)

serada olabilir. lavanta yağı mesela. ama onun da hasat zamanı yılda bir defa. ve 150 kilo lavantadan bir kilo yağ çıkıyo. çok büyük bir araziye ihtiyaç var :(

Ben hiç anlamam bu işlerden.
Param olsa ev alıp kiraya veririm tek yapacağım atılım bu olur.:KK45:
Tarım falan demişsiniz mesela hayvancılık olabilir, köy yumurtası ve tavuğu hep tercih ediliyor biz şahsen çok tercih ediyoruz.

serada olabilir. lavanta yağı mesela. ama onun da hasat zamanı yılda bir defa. ve 150 kilo lavantadan bir kilo yağ çıkıyo. çok büyük bir araziye ihtiyaç var :KK43:
Öyledir, hiç bir malumatım yok.

Tarım falan demişsiniz mesela hayvancılık olabilir, köy yumurtası ve tavuğu hep tercih ediliyor biz şahsen çok tercih ediyoruz.
ama işte ben hayvan konusuna pek sıcak bakmıyorum ne yazık ki... çok pis ve zorlu bir süreç

Bence de en güzel yatırım,gayrımenkul. :KK19:

ama işte ben hayvan konusuna pek sıcak bakmıyorum ne yazık ki... çok pis ve zorlu bir süreç
O zaman organik meyve sebze üretin ama satış durumunuz nasıl olur bilemem.
35 bine çiğköfte dükkanı açılabilir başka aklıma birşey gelmiyor.

ya da şöyle söyleyeyim : ben hizmet üzerine değil imalat ve üretim tabanlı bir şey istiyorum. işletme mezunuyum teknik bir mesleğim yok yani. personel sorumlusu olarak çalışıyorum şu an :(

:KK70: gülünecek haldeyim zaten. herkese anlatmaktan yorulmuşum galiba :KK70: ama tercihim tarımdan yana. tarımsal ürünleri işlemek istiyorum aslında. ama ne tür bi şey ??? aromatik bitki yağı gibi diyeyim :KK66:

Himmm tarim işi maalesef ki zor. Fakat ipek böceği işine girebilirsiniz bence.. Hem çok eglenceli bence hem de kazanci iyi diye biliyorum. 1 ayda 5bin kazanan var bu ipek bocegi yetistiriciliginden. Ama nasil olur iste orasini iyice arastirmak lazim..

Çiftçi kazanamiyor canim.Tarlada kiraz 1 lira tezgahta 10 lira.
E bunun suyu var,ilaci var.toplamasi var var da var.1 lira kurtarmaz.aracilar cok kazaniyor.
Aromatik bitki kekik,lavanta,gül ,zambak

ben yaklaşık iki aydır sürekli araştırıyorum. artık sinirlerim bozulmaya başladı. net düşüncem ise şu : başkası için 9 saat 6 gün çalışacağıma kendim için çalışırım...

Çiftçi kazanamiyor canim.Tarlada kiraz 1 lira tezgahta 10 lira.
E bunun suyu var,ilaci var.toplamasi var var da var.1 lira kurtarmaz.aracilar cok kazaniyor.
Aromatik bitki kekik,lavanta,gül ,zambak
peki bunların serada hasat durumu nasıl olur bi bilginiz var mı?

ya da serada yetiştirmeyip hammaddeyi toptan mı alsam?

O zaman organik meyve sebze üretin ama satış durumunuz nasıl olur bilemem.
35 bine çiğköfte dükkanı açılabilir başka aklıma birşey gelmiyor.
ben zamanla geliştirebileceğim bir şey olsun istiyorum. çiğ köfte falan biraz gelişime kapalı bence :)

Back
X