Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bütün riskleri göze alıp girişicem bir işe. ama fikir üretemiyorum. açıkcası biraz tarıma dayalı olsun istiyorumBen çok anlamam ama dönem itibariyle piyasanın riskli olduğunu düşünüyorum
Yerinizde olsam biraz beklerdim.
Tarım derken?ben bütün riskleri göze alıp girişicem bir işe. ama fikir üretemiyorum. açıkcası biraz tarıma dayalı olsun istiyorum
Öyledir, hiç bir malumatım yok.serada olabilir. lavanta yağı mesela. ama onun da hasat zamanı yılda bir defa. ve 150 kilo lavantadan bir kilo yağ çıkıyo. çok büyük bir araziye ihtiyaç var![]()
ama işte ben hayvan konusuna pek sıcak bakmıyorum ne yazık ki... çok pis ve zorlu bir süreçBen hiç anlamam bu işlerden.
Param olsa ev alıp kiraya veririm tek yapacağım atılım bu olur.
Tarım falan demişsiniz mesela hayvancılık olabilir, köy yumurtası ve tavuğu hep tercih ediliyor biz şahsen çok tercih ediyoruz.
Bence de en güzel yatırım,gayrımenkul.Ben hiç anlamam bu işlerden.
Param olsa ev alıp kiraya veririm tek yapacağım atılım bu olur.
Tarım falan demişsiniz mesela hayvancılık olabilir, köy yumurtası ve tavuğu hep tercih ediliyor biz şahsen çok tercih ediyoruz.
O zaman organik meyve sebze üretin ama satış durumunuz nasıl olur bilemem.ama işte ben hayvan konusuna pek sıcak bakmıyorum ne yazık ki... çok pis ve zorlu bir süreç
gülünecek haldeyim zaten. herkese anlatmaktan yorulmuşum galiba
ama tercihim tarımdan yana. tarımsal ürünleri işlemek istiyorum aslında. ama ne tür bi şey ??? aromatik bitki yağı gibi diyeyim
![]()
peki bunların serada hasat durumu nasıl olur bi bilginiz var mı?Çiftçi kazanamiyor canim.Tarlada kiraz 1 lira tezgahta 10 lira.
E bunun suyu var,ilaci var.toplamasi var var da var.1 lira kurtarmaz.aracilar cok kazaniyor.
Aromatik bitki kekik,lavanta,gül ,zambak
ben zamanla geliştirebileceğim bir şey olsun istiyorum. çiğ köfte falan biraz gelişime kapalı bence :)O zaman organik meyve sebze üretin ama satış durumunuz nasıl olur bilemem.
35 bine çiğköfte dükkanı açılabilir başka aklıma birşey gelmiyor.
Bilgim yok canim.peki bunların serada hasat durumu nasıl olur bi bilginiz var mı?