• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is kur

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Iyi aksamlar kizlar bugun arkadasimla.is kura basvurduk
Işsizlik maasi icin.3 ay oldu arkadasim isten cikartilali.Onaylandigini 1 ay icerisimde haber veririz dediler.ama komsumun kini hemen ayni gun onaylanmadigini maasinin cikmadigini belirtmisler.Bugun bize mesaj gelmedi acaba onaylancak mi dersiniz.Onaylanirsa bu ay sonunda maas verirler mi kac ay veririler?

Ilk bir ay icerisinde basvurmaniz gerekiyor diye biliyorum uc ay brz uzun bir sure deilmi cikmayabilir
Ayy kizzz önunde egiliyorum konuma cevap yazan olmadi yarim saatir:KK70:
Sordum ordaki gorevliye Ne Zaman basvurursaniz ozamn baslar maas zaten dedi .

Iyi aksamlar kizlar bugun arkadasimla.is kura basvurduk
Işsizlik maasi icin.3 ay oldu arkadasim isten cikartilali.Onaylandigini 1 ay icerisimde haber veririz dediler.ama komsumun kini hemen ayni gun onaylanmadigini maasinin cikmadigini belirtmisler.Bugun bize mesaj gelmedi acaba onaylancak mi dersiniz.Onaylanirsa bu ay sonunda maas verirler mi kac ay veririler?
1 ay içinde başvurulması gerekiyor sitede yazıyor yukarıda ki arkadaşın dediği gibi çıkmayabilir arkadaşınıza.

Çıkar çıkmaz başvurmuştu eşim.onay mesajı 1 haftada geldi.30.gün aldı maaş
Eşime sordum şimdi.süresi var hakkı yanmıştır dedi.3 ay uzunmuş
Son iş yerinde 600 gün çalışmış olmak gerekiyormuş

Ben 5 ay sonra başvurmuştum çıktı. Tekrar gitsin bazen saçmalıklar olabiliyor. Takibi edevlette işkur diye aratıp yapabilir. Kaç ay ve ne kadar alacağı ise geçmişte ödeme süresine bağlı. Bağlandığı an hakediş yazar yine e-devlette. 170i arayıp da sorulabilir sanırım bir de

Ben 5 ay sonra başvurmuştum çıktı. Tekrar gitsin bazen saçmalıklar olabiliyor. Takibi edevlette işkur diye aratıp yapabilir. Kaç ay ve ne kadar alacağı ise geçmişte ödeme süresine bağlı. Bağlandığı an hakediş yazar yine e-devlette. 170i arayıp da sorulabilir sanırım bir de
Tesekkur ederim canim yorumun icin 170 arasak cikmismi diye soylerlermi

Çıkar çıkmaz başvurmuştu eşim.onay mesajı 1 haftada geldi.30.gün aldı maaş
Eşime sordum şimdi.süresi var hakkı yanmıştır dedi.3 ay uzunmuş
Son iş yerinde 600 gün çalışmış olmak gerekiyormuş
Tesrkkur ederim yorum ocin
Uzuldum gercekten arkadasimin suan o paraya cok ihtiyaci var.3 ay beklenince vermiyorlar demmekki Primi 600 gunu gecmis.Bakalim insallah cikar ya

Back
X