• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş konusunda yardım eder misiniz

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
384
46
48
Merhaba ben iş arayışı içindeydim kendimde çok yerde çalıştım şuan yarım günlük aylık 8 bin tlilik işte çalışıyorum ama bugün bir hastaneden mesaj geldi ve bizimle çalışmak ister misiniz dediler 25 bin TL maaşla yeni evliyim 9 6 arası bir iş siz olasaniz napardiniz

Merhaba ben iş arayışı içindeydim kendimde çok yerde çalıştım şuan yarım günlük aylık 8 bin tlilik işte çalışıyorum ama bugün bir hastaneden mesaj geldi ve bizimle çalışmak ister misiniz dediler 25 bin TL maaşla yeni evliyim 9 6 arası bir iş siz olasaniz napardiniz
Tabii ki 25 bin TL maaşı olan iş tercih edilir böyle bir durumda.

Hayatım biz değil sen çalışacaksın ama

Hastane işi tabi kı bu arada orda ne iş yapıyorsunuz??
Hastanede ne yapıcaksınız?

Daha yeni girdim iki günde baybay dersem ayıp olur mu
Onlar sana iki gün sonra baybay dediğinde, ortada hastane de kalmayabilir.
Üstelik sana ayıp olup olmaması onların umrunda olmaz.
Hastaneye gir, düzenli maaşla, sigortanla düzgün bi şekilde çalış.
Sırf oturuyosun yorulmuyosun diye saçma sapan bi gelirle hayatını sürdürmeye çalışma.

Onlar sana iki gün sonra baybay dediğinde, ortada hastane de kalmayabilir.
Üstelik sana ayıp olup olmaması onların umrunda olmaz.
Hastaneye gir, düzenli maaşla, sigortanla düzgün bi şekilde çalış.
Sırf oturuyosun yorulmuyosun diye saçma sapan bi gelirle hayatını sürdürmeye çalışma.
Peki haftanın altı günü 9 ile 6 arası çalışsam çok yorulur muyum sizler mesela 6 da eve gelince yorgun oluyir musunhz

İşkurdamı calısıosunuz

Back