iş konusunda canım sıkkın bi bakar mısınız

stajımı bitirdim canım 3 yıl staj yapılıyor o aşamaları geçtim şükür son aşama kaldı ankaraya gidip bitirme sınavına giricem sonra belgemi alıcam allah nasip ederse
arabayla gitmekte sıkıntı işyerinin olduğu mevkide trafik çok yoğun işyerinin olduğu cadde de trafiğe kapalı bi yer arabayı uzağa parkedip yürümem gerekicek o trafikte arabayı akşama kadar nereye koyarım bilmiyorum.. tramvay geçiyor sadece o tramvaya binebilmek için önce başka vasıtaya binmem gerekiyor

haa bitirme sınavı bu

tamam o zaman

ben sınav deyince başlama sınavı sandım

sen yine de git çayını iç dinle bakalım ne teklif edecek

gerekirse yağla balla işte isterdim sizinle çalışmak ama sınav malum önemli bunca yıl emek verdim bir seferde geçmeliyim ona çalışmak için işten ayrıldım de sınavdan sonrası için de yolunu kapatma

işte adamlar sorun olmaz bizim için burda ders çalışabilir demişler
kayınpederde nasılsa dershanen akşam olcak gündüz işyerinde dersine çalışır akşam dershaneye gidersin dedi bana mantıklı geldi maaşta hoşuma gitti ama maaş düşük olabilir dediler sonradan bide işyerinin uzak olduğunu öğrendim hayal kırıklığı....

@toz-pembe , şimdiden başarılar diliyorum.
Mali müşavir olduğunda özel sektörde bu parayı istediğin zaman alabilecek misin? Bahsi geçen rakamlar çok iyi. Hangi şehirdesin? Hem ders çalışacaksın işyerinde, boş vaktin olacak. Hem de bu parayı verecekler. Eğer öyleyse çok iyiymiş. Belgeni almakta ki amaç ta paraya dayanmıyor mu zaten. Hiç kaçırma derim. Bende muhasebeciyim yanlış anlama, merak ettiğim için soruyorum.

Ruhsat alıp da iş arayan arkadaşlarım var. Onları yönlendirelim :) :)

bir de adamdan dinle

ondan ona geçerken bazı şeyler değişir

bir de bakalım senden ne bekleyecek adam

sektörde olan sizsiniz yani aman iş yok deyip sizi oraya sekreter gibi mi oturtacak vs vs

bir görüşün sonra da gerekirse kış ve uzak dersiniz gidip gelmek zor

dershaneye gitmek yetmez ki

akşama kadar kafa yorulunca verim alınmaz o derslerden

aynen canım denedim sırf deneme amaçlı yazın dershaneye yazıldım işten sonra dershaneye gittim canım çıktı kafam patladı bide bizim iş kafa işi akşama kadar kazan oluyor bide üstüne ders hiç çekilmiyor oyüzden işten ayrılma kararı aldım yoksa 5 yıldır çalışıyorum burda seviyorum işimi
evet adamlarla görüşmeden bişey belli olmicak onlar ne düşünüyor önemli olan o .. sekterer olarak düşünmüyor telefonda ki konuşmasına göre.. biz genel muhasebemizi kendi ofisimizde tutmak istiyoruz yapabilir misiniz dedi 5 yıldır bu işi yapıyorum dedim ozaman çok iyi falan dedi bilmiyorum bakalım neler olcak

tamam ben orasını da mali müşavir ofisi olduğunu düşündüm

o zaman bence sen bir git görüş

biraz idare ederse belge sonrasında iyi maaş ile çalışma imkanı varsa düşünürsün

hangi şehir de olduğumu söylemiyim malum burası herkese açık bi tanıdık falan okur duyulur ... çok merak ettim dersen özelden yazrım...
zaten bana söylenen rakam 4-5 bindi bende sevinmiştim dün akşam da telefonda maaşı düşük söylerlerse gene de kabul et diyolar bana o parayı verecekleri belli değil yani

tamam ben orasını da mali müşavir ofisi olduğunu düşündüm

o zaman bence sen bir git görüş

biraz idare ederse belge sonrasında iyi maaş ile çalışma imkanı varsa düşünürsün
yok canım mali müşavir ofislerinde böyle ücret vermezler çok zor özel bi şirket işte
daha aramadılar ararlarsa gider görüşürüm bakalım

şehir çok sorun değil. yeni başlayacağın yerde ne kadar ders çalışabileceksin. Rahat olur musun? Yeni bir düzen vs..
O kişi ruhsatını aldıktan sonra ayarlasın, madem tanıdıkları var. Ama ben zaten iş arayacağım bitince de diyosan iyi bir fırsat. Ama hem yeni bir iş, hem sınav hazırlığı zorlar bence.

evet hiç aklımda yoktu ben 6 ay önce işten ayrılmaya karar verdim patronuma da dedim yılsonu işten ayrılıcam diye 6 aydır çalışmicam diye kendimi şartladım kafamda evde dersimi çalışcaktım akşamları dershaneye gidicektim.. pat diye bu iş çıktı ... maaş konusu ve ders çalışma rahatlığı beni cezbetti olabilir dedim sonra böyle şeyler çıktı maaş az olabilir iş yeri uzak ve ben kalakaldım en iyisi adamlar çağırırsa konuşmak bütün şartları

şimdi de senin için uğraşları geri çeviremiyorsun. İstersen geri planda ol. ama maaş konusu önemli. Maaş cazipse, şartlarını konuşur, denemeye başlarsın. Deneme süresi diye bşy var neticede. Akşam mesaisi olur mu, gün içinde çok yorucu mu, derslerini engelleyecek mi bakarsın duruma göre.

Yolun uzak olması sana yolda da ders çalışma imkanı verir eğer toplu taşıma kullanırsan.

bende konuşmaya gidersem maaşı öne sürücem ders çalışmaya falan ok derlerse 2 olarak maaşı şu kadar düşünüyorum diyip topu onlara atıcam kabul ederlerse ne ala etmezlerse de dersime çalışırım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…