İş konusu

Iyi bir is bulana Kadar sabret derim. Sonra zaten cikar gidersin. Insanlar acimasiz. Eger yaptiginiz iste bir sorun yoksa zaten isveren sorunludur. Allah yardimcin olsun.

Bende öğretmenlik yaparken patron kızının doğum gününü yaptırmışti bize (evden pasta börek yapıp getirme ve doğum günü standı kurumuna kadar)

İ
iş arayın ama bulmadan çıkmayın bence.

Eşiniz arkanızdaysa uğraşmayın bence orada

Yıllık izin 14 gündür iş kanununda yazılı olan budur kullandırmak istemiyorsa yazılı kağıt versin sende haklı fesih yaparsın
Yıllık izin 14 gün evet. Burda kaç senelik olursan 10 gün. Bi de 10 günün iki gününü pazara denk getirmek zorundasın. Yazdıkça acıdım kendime ya.

Bence çık memnun olacağı birini bulsun İnsanlar neden bu kadar doyumsuz hiç anlayamadım...İş bul önce sonra çık ama borçların varsa ortada kalma.

Hep 2. Ağızdan Yazmışsınız.Bunlar yanınızdaki arkadaşın uydurması olmasın? İş yerinde çok olur böyle kaoslar belkide patronunuzun hiç haberi yoktur bile bu düşüncelerden?

Hep 2. Ağızdan Yazmışsınız.Bunlar yanınızdaki arkadaşın uydurması olmasın? İş yerinde çok olur böyle kaoslar belkide patronunuzun hiç haberi yoktur bile bu düşüncelerden?
Yok patronumuz genelde aracı kullanır. Yanımda ki arkadaşla da aramız çok iyi öyle bişey yapacak biri değil. Bi de çıksam iş yükü artacak hani işine gelmez. Daha öncede bu tarz söylemi olmuştu patronun.

Empati yapıyorum.

eğer işsizlik sizi çok etkilemeyecekse (borcunuz varmış ama ) direk gidin konuşun.

memnun değilmişsiniz benden aracı kullanmadan direk bana söyleyin ve nedenlerini sorun zata.

insanlıktan nasip almayanlar patron olmasın lütfen.

3 kuruş verip ki alnınızın teri sadaka değil verdiği çalışanını kendi malı gibi görmesin.

Ciddiyim dik durun ve konuşun

Madem memnun değil çıkarsın sizi

Bakalım yerinize sizin gibi birini bulabilecek mi

Böyle teker teker yazınca da gerçekten halime acıdım malesef işletme mezunuyum çok zor puanlar çok yüksek. Ama malivüşavirlik sınavına hazırlanıyorum.
Büro personelliği - lisans için alınan sözleşmeli ve merkezi ilanlara başvurun bence. Bildiğim kadarıyla düşük kapatıyor 80-81 gibi.

Başka bir şehirde şuan öteki arkadaşa dedim çıkışımı verin diye iyi bi iş bul öyle çık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…