iş konuları ( çalışan bayanlar)

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
Sağıma soluma bakıyorum hiçbir iş tecrübesi olmayanlar ya da gerçekten o işi yapamayacak kişiler hangi pozisyonlarda ve ben de birbirinden saçma iş görüşmelerine girip çıkıyorum, sonra olumsuz cevap alıyorum.

Son düzenleme:
Bence yaşadığınız bir şanssızlık sizin yeteneklerinizi, bilgi ve becerinizi değiştirmez. Ama şuna dikkat etmelisiniz acaba mülakatta mı kendinizi doğru ifade edemiyorsunuz ya da CV'nizi daha mı profesyonel hazırlamanız gerekiyor. Bu alanda çevrenizde güvendiğiniz birisi varsa danışmanızda fayda var.

Şimdiye kadar mülakat yaptığım yerler hep aynı tarzdı. Bir yer farklıydı o da BM'di, olmadı. CV'me Birleşmiş Milletlerden geri gönüş alıp mülakata kadar gitmeyi hak ettiysem çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarım da kontrol etmişti.

Bu adamın konuşma tarzı beni çok rahatsız etti. hayati vizyonun yok dedi. 19 yaşımdan beri yurtdışında projelere katılıyorum, ailemden ayrıyım, yani birileri evde yemek yapıp faturalarımı ödemiyor.

Mülakatta kendimi daha nasıl ifade edebilirim, bilmiyorum. İstediğim yer olmadığından sadece para kazanma amaçlı gittiğim anlaşılıyor olabilir.

acaba tecrübelerinize ve eğitim seviyenize bakarak sizin gözü yükseklerde birisi olduğunuzu, iş beğenmeyeceğinizi veya zora gelemeyeceğinizi mi düşünüyorlar? hani bu ön yargı vardır ya hep iş verenlerde.. bence kendinizi ne şekilde ifade ettiğinizi gözden geçirirn

az parayı da kabul ettiğim oldu ama bir üst aşamaya geçemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…