iş iş

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
meraba hanmlar...
çok iyi bir iş bulmuştum 19 aylık kızım var 3 gün annem bakcaktı 3 gn kv. dem ama kaynanam bakamazmş iş olmadı 3 günlük falan çalışabilcegim bir iş bulmam lazm ama nerde öyle iş

Tam bir aydir ariyprum ama duzgun bi is bulamadim ben malesef anneniz neden 6 gun bakmiyo parasi iyse uc gune bakici bulabilirsn

Bakıcı bul canım buldun iş güzelse kaçırma fırsatı bebeğini güvendiğin bi bakıcıya bırakabilirsiniz ...

Anneniz 6 gün bakmayi kabul etmiyor mu ?

3günlük bakıcı bulun bence.Hem 3gün bakıcak hemde evin başka işine karışmicaksa çok para talep etmez kimse.

Bakici abla diye internetten aratirsaniz parttime uni ogrencileri oluyor okul oncesinde okuyan falan onlar 3 gunlugune belki bakar, is aradiginiza gore maddi olarak da yuklu bi ucret odememis olursunuz. Part time ise girer 3 gunluk is, sizin isten kastiniz nasil bi is 3 gunluk onu bilemedim, ben 4 sene parttime calistim da ogrenciyken hem okudum hem calistim. Belki ona gore fikir verebilirdim diye sordum yanlis anlamayin.

bende yaşlı bir teyzeye bakıcaktm ev twmizligi yemek falan yapmycaktm sadece teyzeyle ilgilenipsbah 9 aksam 6 da gelcektim evime ama.iş olmadı

Haftasonları işleri oluyor devamlı oluyor mu bilmiyorum ama günlük 60 lira falandı sanırım. Büyük marketlerde ürün tanıtımı, tattırımı falan yapıyorsun. Annen bakmıyor mu ki 6 gün?

bende yaşlı bir teyzeye bakıcaktm ev twmizligi yemek falan yapmycaktm sadece teyzeyle ilgilenipsbah 9 aksam 6 da gelcektim evime ama.iş olmadı
Anliyorum, eger o tarz bisey dusunuyorsaniz ben mesela 3 sene boyunca bi giyim firmasinda calistim kasiyer olarak sonra bi baska firmada da satis danismanligi icin calistim. İlk calistgim firmada evli cocuklu kimseler de vardi, full part calisan, hatta ceyrek part var haftada 2 gunluk, ama o da cok az para veriyordu. Eger dusunurseniz full calisanlar 6 gun calisip 1200 tl gibi para kazaniyordu ilk firmada. Digeri ise 2000 tlyle 6 gun calistiriyordu. Ben haftada 5 gun, ikinci firmada ayda toplam saate 120 saate 1000civari aliyordum, eger yanlis anlamayin yasiniz genc ve bakimliysan cunku boyle sartlari var direkt ikinci firmaya basvurun, baska part is olarak tanitim icin kozmetik firmalarinda stant basinda falan duruyordu arkadaslarim gunluk 60-70 gibi rakamlarla, ustelik mecburi gitmeniz gerekmiyordu isiniz ciktiysaniz baska birini ariyorlartdi, eger musaitseniz siz gidiyordunuz, marketlerde falan da calisiyorlar tattirim amacli. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…