iş imkanı

16eslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
476
0
116
Bursa
Merhaba arkadaşlar çoğu kadın gibi bende güzel kızımı kucağıma alınca işimi bıraktım onu yalnız bırakıp çalışmak istemedim ve bir çok neden daha vardı. şimdi 3,5 yaşında onunla yapabileceğim ve zamanım tümünü almayan beni de tatmin eden bir işle tanışdım. Burda bir çok anneyle çocuklarımızı yeri geldi dertlerimizi paylaştık bende bu anlamda işimi sizinle paylaşmak istedim.Part time iş arayan yada çocuğuyla iş yapmak isteyen bayanlar işde tam size göre ...

bi arkadaşımla görüştüm oda bu işi istanbulda yapıyormuş yani istanbullu hanımlarada bu yardım edebilirim. ilgilenen arkadaşlar semtlerinizi bana özel msjla bildirirseniz sevinirim . birde bu konuda sormak istediğiniz sorularınızı seve seve yanıtlayabilirim tabi özelden

bende ilgileniyorum ama ben ozelden mesaj atamıyorum nasıl bilgi alacağım sizden acaba?

merhaba arkdaşlar bi kaç gündür siteye girmiyordum sanırım benim pc de sorun vardı bilmiyorum. özelden çok güzel konuya ilgiler oluyor buda demek oluyor ki kısıtlı şartlarda dahi bayanlar üretmeyi seviyor.

bende merak ettim acaba ne işi bu cevap vermemiş arkadaş bende özel mesaj gönderemiyorum

bende merak ettim acaba ne işi bu cevap vermemiş arkadaş bende özel mesaj gönderemiyorum
sanırım bu konuda admin den yardım alabilirsiniz yani özel mesaj bölümünüzü açtırabilirsiniz.
Hiç bir iş ayaküstü konuşulmaz mesela iş için başvuracağımız yerlerde telefondan bilgi vermezler değil mi bu gerek dantel olsa gerek dikiş olsa gerek danışmanlık .... da olsa her ne olursa olsun, ayrıntılarıyla vakit ayrılıp direk size anlatılması istenir sizce de böyle olması gerekmez mi?
seçim hakkı size ait olan bi konuda 10 dk yada yarım saat sizden çok bişey alıp gitmez

sermaye gerektiriyormu bu iş

Sitemizde tanıtılacak işler açık ve net olarak açılan topikte anlatılmalı, özelden size anlatırım vs. gibi yazışmalar yapmak yasaktır ve uyarı alma sebebidir, site kurallarına aykırı bir iş değilse lütfen topikte işle ilgili gerekli açıklamaları yapınız, üyeleri özelinize yönlendirmeyiniz, özele yönlendirmeniz veya vereceğim linkte yasak diye nitelendirilen işlerden biri olması durumunda uyarı alacağınızı unutmayınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/is-ka...riflamenetwork-marketing-turevleri-uyari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/19176-bolum-icin-onemli.html

verdiğiniz linkleri inceledim çok haklısınız.
yalnız merak ettiğim bir konu var; mesela ev temizliği için bayan arayan arkadaş işin içeriğini
evinin adresini ücretini vs sayfasında konuşabilir mi hani konu güvenlik için, biz bi aileyiz sorun olsun istemiyoruz demişsiniz ya
özel msjlarımı da inceleyebilirsiniz kimseyi msnye davet ettiğim yok
arkadaş dantel işi demiş açık açık yazmış ama iletişim msn diyor hadi buyrun ne yapılmalı
ya paralrını almazlarsa demek istediğim netlik nereye kadar bu bi ticaret % 50 si kar %50 zarardır.
burdaki bayanlar aklıbaşında irade sahibi insanlar bilmiyorum reklam mı vermeli
sizi rahatsız ediyorsa konuyu kilitleyebilirsiniz

iş hakkında bilgi verebilirmisin ................] mail adresim

***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
bende konunuzla ilgileniyorum size nasıl ulaşabilirim benimde 9 aylık bebeğim var çalışıyorum ve yakında işi bırakıcam sizin gibi bende kendim ilgilenmek istiyorum kızımla çok özlüyorum ama boşda durmak istemem ek gelir istiyorum evde ama katalog satışları ise yapıyorum farklı bir iş ise irtibata geçebiliriz sizinle,bursadayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…