Orası öyle tabii ama hangi iş kolay kiBende istiyorum ama kendim için profesyonel makyaj yapmak istiyorum yoksa milleti memnun etmek zor
Evet ama hiç makyöz arayan görmedim çoğu kendi yapıyor o yüzden şüpheye düştümBulursun. Zibilyontane kuaför var.
O zaman güzellik merkezlerine bakacaksınız.Evet ama hiç makyöz arayan görmedim çoğu kendi yapıyor o yüzden şüpheye düştüm
Ben geç mi kaldım acababir arkadasim makyöz ve deli para kazanıyor. ama o 14-15 yaslarından beri eğitimini alıp ilerledi
Olabilir aslında ama o işe yönelen çok kişi varProtez tırnak uzmanı da çok iş yapıyor eğer ilgilenmek isterseniz. Benim özel sektorde çalışıp protez tırnak işine geçen arkadaşlarım var
ilginiz varsa üzerine düsün bence. bana güzel bir uğraş gibi geliyorBen geç mi kaldım acaba
Şuan kendim de çalışıyorum videolar izleyerek kursa gidersem daha iyi olacak gibi.. benim amacım çok para kazanmak değil kendimizi gecindirsek yeterilginiz varsa üzerine düsün bence. bana güzel bir uğraş gibi geliyor
Teşekkür ederim evet kendimi geliştirmek istiyorumMac, bobbi brown, bu iki firmaya çalışmak için başvuru yapabilirsiniz egitimleri çok iyi Kerimcan durmaz falan Mac artistiydi düne kadar Nişantaşı'nda sonra isterseniz kendinizi geliştirmek için kurslara falan yazılırsınız eğer böyle bir hedefiniz var ise.
inşallah en iyi yerlere gelirsiniz yetenek işi :)Teşekkür ederim evet kendimi geliştirmek istiyorum
İnşallah sağoluninşallah en iyi yerlere gelirsiniz yetenek işi :)