Ay o kadar haklısın ki kesinlikle yıldırma politikası aslında pes etmiyorum ancak çok yoruldum duvara kafa atıcam artık bu insanlar yüzündenYıldırma politikasına başlamışlar ve sende hemen pes ediyorsun Uzaykeki!
Bu pes edişe giden gol sana hiç yakışmıyor…
Ahhh harikasınız... Gerçekten tam zamanında bırakmışsınız. Aynı şeyi bunlara yaşatmam lazım galibaBen de ayni sorunlari yasadim, 1 sene sabrettim ,sonunda en bana ihtiyaclari oldugu donemde (bir kisi daha istifa etmisti, hemen onun ardindan) is bulup istifa ettim. Bir anda 2 eleman kaybettiler, yerimize sacma sapan is tecrubesi olmayan insanlari bulmuslar, dogru duzgun kimse basvurmamis, isyerinin adi cikti herkes istifa ediyor diye,simdi rezillik yakalarindan akiyor. Allah bana bu firsati verdi, insallah size de verir.
1sene nasıl sabrettiniz ben galiba gırtlağıma kadar doldumBen de ayni sorunlari yasadim, 1 sene sabrettim ,sonunda en bana ihtiyaclari oldugu donemde (bir kisi daha istifa etmisti, hemen onun ardindan) is bulup istifa ettim. Bir anda 2 eleman kaybettiler, yerimize sacma sapan is tecrubesi olmayan insanlari bulmuslar, dogru duzgun kimse basvurmamis, isyerinin adi cikti herkes istifa ediyor diye,simdi rezillik yakalarindan akiyor. Allah bana bu firsati verdi, insallah size de verir.
Bu siniri atmak için kendine muhakkak vakit ayırmalısın, iş çıkışı olursa harika olur tüm siniri gerginliğini boşaltıp hayatına devam edersin…Ay o kadar haklısın ki kesinlikle yıldırma politikası aslında pes etmiyorum ancak çok yoruldum duvara kafa atıcam artık bu insanlar yüzünden
O kadar güzel yazmışsınız ki evet tek sorun bu meymenetsizler işimi seviyorum ama iş hayatı beni o kadar zorluyor ki bazen düşünüyorum hayatımızı yaşayamıyoruz akşam olunca koştur koştur yemek derdi temizlik derdi bize hiç zaman kalmıyor tüm emeğimi bunlara vermeyi hakediyorlar mi gerçekten. Ahh ekonomi böyle olmasaydı en azından kendime 1 ay kafa dinleme izni vermek isterdim.Bu siniri atmak için kendine muhakkak vakit ayırmalısın, iş çıkışı olursa harika olur tüm siniri gerginliğini boşaltıp hayatına devam edersin…
Pabuç bırakma şunlara keşke zamanında şu an ki ben olsaydım pes ettim ve arkandan ah vah demiyorlar üzüntü duymuyorlar canım…
Senin yorumlarını bakış açılarını görüyorum sende onlarla uğraş pes etmek yok!
(Yaptığın işi seviyorsan eğer, sadece tek sorun bu meymenetsizlerse)
Size hayran kaldım.. işte bunların hakkettiği bunlar ya helal olsun gerçektenBolge sefi geldi, nasilsiniz dedi, cok iyiyiz super dedim, ertesi hafta istifayi bastim yuzlerinegecen sene benden egitimi ve tecrubesi dusuk birini basima sef yaptilar. Ki benim yoneticilik tecrubem var onceden, neyse. Ben de taktik yaptim, gitmeden isle ilgilk herseyi ogrenip, yaptim, digerlerinin ogrenmesine firsat vermedim. Cikacagim zaman panik olup daha yuksek maas teklif ettiler, onu diger sirkete gosterip ordan da teklifi yukselttirdim herseyi ben hallettigim icin sudsn cikmis baliga donmusler simdi avanaklar. Sabredin, bir yandan gizlice is bakin.
O kadar güzel yazmışsınız ki evet tek sorun bu meymenetsizler işimi seviyorum ama iş hayatı beni o kadar zorluyor ki bazen düşünüyorum hayatımızı yaşayamıyoruz akşam olunca koştur koştur yemek derdi temizlik derdi bize hiç zaman kalmıyor tüm emeğimi bunlara vermeyi hakediyorlar mi gerçekten. Ahh ekonomi böyle olmasaydı en azından kendime 1 ay kafa dinleme izni vermek isterdim.
Sizde mi aynı sorunları yaşadınız
Hala yasadiklarimi dusununce uykularim kaciyor, is bulsam cok daha once istifa edecektim ama olmadi1sene nasıl sabrettiniz ben galiba gırtlağıma kadar doldum
Yaa eminim onlar çekmişlerdir cezasını bir şekilde. İş hayatı gerçekten böyle onca emek falan bakmiyorlar asla ama gerçekten insan mobbingi ne kadar karsilayabilir ki yoruldum ve sizde yorulmuşsunuz. O kadar anamizin babaminizin emeği ile okuyoruz ne için bu sokakta yüzüne bakmayacağımiz insanların laflarını dinlemek için mi gerçekten böyle insanlar bence bir şekilde belasını bulur diye ümit ediyorumİşte ekonomi şartları yüzünden kendinizi dara sokmayın rest çekmiş olacaksınız onlara hiç bir şey olmayacak sıkıntıyı siz çekeceksiniz…
Ben direkt patrondan mobbing yedim, 3 kişinin işini yaptım yetemedim… Bana mobbing uygulama sebebi diğer meslektaşlarını işten atamama yüreğine sahip olamamasıydı o kadar saçma bir şey.
Ben çıktım tabi istifa ettim arkamdan çok ağlar arar sürekli sorar sandım bir kere telefonum çalmadı. Şimdi ki aklım olsa asla pabuç bırakmazdım patrona…
Sende bırakma lütfen öyle bir güçtesin belli sadece o gerginliği atacak ortam yarat kendine
Şuan o kadar çok bu moddayım ki. Kabus gibi bir süreçHala yasadiklarimi dusununce uykularim kaciyor, is bulsam cok daha once istifa edecektim ama olmadi
Yaa eminim onlar çekmişlerdir cezasını bir şekilde. İş hayatı gerçekten böyle onca emek falan bakmiyorlar asla ama gerçekten insan mobbingi ne kadar karsilayabilir ki yoruldum ve sizde yorulmuşsunuz. O kadar anamizin babaminizin emeği ile okuyoruz ne için bu sokakta yüzüne bakmayacağımiz insanların laflarını dinlemek için mi gerçekten böyle insanlar bence bir şekilde belasını bulur diye ümit ediyorum
Çok güzel bir yüreğiniz var Allah güzel kapılar açsınTez zamanda bulsunlar inşallah
Tüm güzellikler sizinle olsun
Böyle durumlarda ihbar tazminatı ödemek zorunda kalmıyor musunuz benim bildiğim çat diye istifa edilmiyor bi kaç hafta önceden söylemek gerekiyor yoksa işveren dava açıp tazminat isteyebiliyorBen de ayni sorunlari yasadim, 1 sene sabrettim ,sonunda en bana ihtiyaclari oldugu donemde (bir kisi daha istifa etmisti, hemen onun ardindan) is bulup istifa ettim. Bir anda 2 eleman kaybettiler, yerimize sacma sapan is tecrubesi olmayan insanlari bulmuslar, dogru duzgun kimse basvurmamis, isyerinin adi cikti herkes istifa ediyor diye,simdi rezillik yakalarindan akiyor. Allah bana bu firsati verdi, insallah size de verir.
İşte ekonomi şartları yüzünden kendinizi dara sokmayın rest çekmiş olacaksınız onlara hiç bir şey olmayacak sıkıntıyı siz çekeceksiniz…
Ben direkt patrondan mobbing yedim, 3 kişinin işini yaptım yetemedim… Bana mobbing uygulama sebebi diğer meslektaşlarını işten atamama yüreğine sahip olamamasıydı o kadar saçma bir şey.
Ben çıktım tabi istifa ettim arkamdan çok ağlar arar sürekli sorar sandım bir kere telefonum çalmadı. Şimdi ki aklım olsa asla pabuç bırakmazdım patrona…
Sende bırakma lütfen öyle bir güçtesin belli sadece o gerginliği atacak ortam yarat kendine