İş hakkında fikir gerekiyor.

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
Sevgili arkadaslar. Ben onumuzdeki hafta kpss ye girecegim. Ama sinav ilani cikana kadar mecburen bekleyecegim. 4 yillik iibf mezunuyum. Gecici bi is istiyorum tecrubem falan yok tabi ama evde oturmaktan biktim usandim. Benim durumumda olsaniz nasil bir ise girerdiniz? Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.

işi bırakacağını söylemden büro gibi küçük işletmelerde muhasebe falan tutabilirsin. ya da satın almaya bakabilirsin. kpss ile inşallah atanırsın ama atanacağının garantisi yok. işte bu yüzden geçiciyim konularına girmeden eğitimine uygun bir iş bak :)

.iste ben de kararsizsim zaten atamalarin cikmasi sonuclanmasi 1 seneyi buluyor. Hani bu asamada hangi isler uygun olur tecrubelerden faydalanmak istedim arastiriyorum gerekli yerlerden basvurular yapiyorum buradan da yardim istedim.

Canımmm yaa garsonluk yapabilirsin, tezgahtarlik yapabilirsin düşünüyorum baskada bi sey gelmio aklima isletme mezunu kayniyor heryer biliyosundur. Bu issizlik durumunu da kafana takma canım. Uzun sürebilir çünkü. Gerce takmazsin zaten işletmeyi bile bile okumussundur.

İşletme mezunu değilim. Tesekkurler fikirerin icin

madem 1 seneye yakın sürecek geçici olarak bakmayın olaya. nasıl bir yere yaşıyorsunuz bilmiyorum ama önemli olan sizin bu süreçte nasıl birşey yapmak istediğiniz bence.

Cagri merkezleri olabilir, su siralar forex firmalari eleman aliyor onlara da basvurun.

Gecici olarak degil de uzun omurlu bir is bakin. KPSS garanti degil. Isinizle KPSS'ye hazirligi bir arada goturebilirseniz ne mutlu size.

yönetici asistanligi, asitanlik, sekreterlik vs tarzi isler yogunlukta
teknik bir bölüm daha bitir bence insanin net bir meslegi olmali iibfliyim ayni sorun bendede var kpssye mahkum olmak igrenc bisiy kaliteli bir is icin sürekli ders calismak zorunda olmaktan nefret ettim

KPSS özellikle İİBF bölümleri için çok sıkıntılı. Ama olumlu düşünmek gerekirse şöyle bir avantajı var: KPSS'ye mahkum değilsiniz. İİBF'nin alanı çok geniştir, özel sektörde seçenek çok fazla, yani bu fakülte sizi birçok işi yapabilir kılıyor aslında. Tek bişeyde takılı kalmak ya da tek bişeyden medet ummak zorunda değilsiniz. Bence geçici değil de kalıcı bir iş bulmaya bakın. Banka sınavlarına falan bakın derim. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…