iş görüşmesine giderken ne giymeliyim?

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
staj için görüşmeye çağırıldım tanıdık vasıtasıyla gircem olcak gibi:) ama ne giymem gerektiğini bilmiyorum hiç kızlar ayrıca cok heycanlıyım bugün telefonda konusurken bile kekeledim ya:S

kekeleme canım :) oraya giderken hiç sus pusta olma hep güleryüzlü sevecen ve konuşkan ol. ayrıca özel bir yerse kot falan giyme :)

evet canım özel biyer insan kaynakları alanında,o yüzden kekelemem cok sakıncalı:) ne giymeliyim ya bulamadım tayt tunikmi giysem diyorum:S

ilk iş görüşmesi sanırm hayır tayt tunik falan giyme canım. ciddi ve özel bir yerdir ozmn. kumaş pantolonun varsa onu giy genelde stajlarda ilk iş görüşmesi olrk kumaş pantolon gömlek giyilir yani arkdşlrım hep öyle giyer giderdi :)

aman tanrııımmmmmmmmm hayatımda kumaş pantolan giymedim ciddi biyer ya yada beli yüksek siyah etek beyaz gömlek nasıl olur?

bende asla giymem kumaş pantolon :) etek ve beyaz gömleklede sekretere benzersinn canımm çok abartıyada kaçma çok solukta olmasın :) ama sakın kot bişey giyme. iş görüşmesine gideceğin gün hava güzel olursa elbise giyebilirsin hani biraz diz üstü ciddi gibi ama güzel gösteren bişey :)

elbiselerimin hepsi cok kısa canım sanırım alışverişe cıkmam gerek cok sağoll

çok resmi olma çok uçukta olma. samimi sıcak bir kıyafet. sıcaktan kasıt seksepalitesi olan değil tabi. göze hoş görünecek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…