• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş görüşmesine gideceksiniz hangi otobus gidiyor bilmiyorsanız

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
burda ıs gorusmesıne gidecegım surdan suraya nasıl gıdılır hangı otobus vs sormuslar iett sitesınde nasıl giderım var tıklıyorsunuz bindiğiniz yerı ve gıdecegınız yerı secıyorsunuz hangı numara vs hepsını gosterıyor bılgınız olsun

Yeni gördüm bunu dün iş görüşmesine gittim ve yer olarak hiç bilmediğim çok uzak bir yerdi otobüsle gittim sonra taksiye bindim taksiciye adres verdim o bile bulamadı ki bnm gittiğim firma yiyecek firması ve çok büyük bir firma bölge müdürlüğü burda ama bir tabela bile koymamışlar neyse benzin istasyonuna yolda gördüğümüz insanlara sora sora bulduk. :D Çok iyi olmuş bu ama link yazarsanız daha iyi olur böle pek anlaşılır değil. Google'a iett yazıcaz sanırım öle mi?

Yeni gördüm bunu dün iş görüşmesine gittim ve yer olarak hiç bilmediğim çok uzak bir yerdi otobüsle gittim sonra taksiye bindim taksiciye adres verdim o bile bulamadı ki bnm gittiğim firma yiyecek firması ve çok büyük bir firma bölge müdürlüğü burda ama bir tabela bile koymamışlar neyse benzin istasyonuna yolda gördüğümüz insanlara sora sora bulduk. :D Çok iyi olmuş bu ama link yazarsanız daha iyi olur böle pek anlaşılır değil. Google'a iett yazıcaz sanırım öle mi?

ama sen izmirdeymişsinnnbayanssulusmile
iett istanbulda...
beni görüşmeye çağırdıklarında; ilk önce başvuru esnasında web sitesinden adres ve kroki bilgilerine bakıyorum..bildiğim bir yer ise ne ala..ama bilmediğim bir yerse,beni görüşmeye çağıran kişiden ayrıntılı ve açık adres bilgisi alıyorum..sonrasında bulmak çok kolay oluyor..

evet malesef ıstanbul ıcın iett sıtesı ama arkadas dogru soylemıs gıdecegın fırmanın web adresıne bak krokıısı olur acık adres vs

Back