• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş görüşmesi

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba arkadaşlar.Beni büyük bir şehirden bi tanınmış bir dersane iş başvurum için davet etti görüşmeye.Kolejleride olan bir dersane.Aslında doğup büyüdüğüm yer.Sizce gidip görüşmeye değer mi dersane için? Bir dersane öğretmeni ne kadar alır??Gittiğime değer mi?Yoksa kendi şehrimde mi gitmeliyim?? Değerlendirmeli miyim??Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.Beni büyük bir şehirden bi tanınmış bir dersane iş başvurum için davet etti görüşmeye.Kolejleride olan bir dersane.Aslında doğup büyüdüğüm yer.Sizce gidip görüşmeye değer mi dersane için? Bir dersane öğretmeni ne kadar alır?? Değerlendirmeli miyim??Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

gidip görüşün bence bişey kaybetmezsiniz fikir sahibi olursunuz, dersane öğretmeni dersaneye göre değişiyor, kimi dersaneler güzel para veriyor ama kimileri askeri ücretin altında çalışıtırıyor, yani gidip görüşün fikir sahibi olmak için

gidip görüşün bence bişey kaybetmezsiniz fikir sahibi olursunuz, dersane öğretmeni dersaneye göre değişiyor, kimi dersaneler güzel para veriyor ama kimileri askeri ücretin altında çalışıtırıyor, yani gidip görüşün fikir sahibi olmak için
aslında evet bir fikir sahibi olabilirim.ama şehir degistirecek kadar değer mi onu bilmiyorum :)

Back