İs görüşmesi sapık adam

Yok gitmiyorum asla vazgeçtim

Site yönetimine şikayet etmelisiniz hatta isterseniz adınızı vermeyin, "isterseniz gizli şekilde adamı deneyin görün" dersiniz.Sapik sapiktir Allah korusun, sitede korunmasiz çocuklara birşey yapmasın...Siz de o işte çalışmayın..ilk gördüğü kadının yanında bu kadar fütursuz davranan adamdan herşey beklenir, başınıza bir bela getirir, size saldırır, iftira atar vb. Aman uzak durun..

Çalışmayın tabikide ve derhal şikayet edin böyle böyle yapiyor diye bu sekilde olmasaydi cslisacaktm ama malesef deyin kesinlikle bildirin bunu.. nasil musade ettiniz bunca seye hayret cıngarı koparmstm

Eşi için söylediği şeye bak aşırı midem bulandı. Böyle bir şey iş görüşmesinde nasıl konuşulur konuyu nası buralara getirir Allah ıslah etsin rezillik. İnsan anlık olarak şokla tepkisiz kalıyor ama keşke kalkıp gidebilseydiniz. İşe ihtiyacınız olduğunu anlıyorum ama asla asla tavsiye etmem orada yaşadıklarınızla psikolojiniz de kalmayabilir. Allah bi işaret göndermiş böyle biriyle işe girdikten sonra da karşılaşabilirdiniz. Zararın neresinden dönseniz kardır

Ağzının payını verip pis sapık deyip çekip gidemediysen bir de bunu kabul ede ede işe girersen başına ne gelicek sanıyosun? Aklını peynir ekmekle mi yedin?

Bir de soruyor musunuz cidden? Çok bile kalmışsınız o pisliğin yanında anladığınız ilk anda çantayı kafasına yapıştırıp kaçmanız gerekiyordu.

Ağzının payını verip pis sapık deyip çekip gidemediysen bir de bunu kabul ede ede işe girersen başına ne gelicek sanıyosun? Aklını peynir ekmekle mi yedin?
İse girmiyorum bir an aptallastim sordum evet farkındayım adam herşeyi yapacak türden bir adam o an zaten ters davrandım ben evli olduğumu dile getirdim benden yüz çevirip bu sefer kameraya yöneldi sonrasında havuzdan çıkan kadınlara yöneldi en sonda da yirtmaca bacaklara bak be herşey piyasada diye kadının arkasından yorum yaptı o an orda kal geldi nasıl tepki vermedim kalkıp gitmedim bende bilmiyorum

Evet şimdi şikayet edicem bulayım da olmazsa beni gönderen adama soylicem izlesinler kameraları ses kaydı alıyorsa çıkar zaten anlattıkları

İlk dakikadan neden terk etmediniz ortamı ?

Bana yapması da değil ama aklımda ki tek soru acaba küçük bir kız çocuğuna falan bişey yapmış mıdır bu zamana kadar gerçi ailelerine anlatırlardı o kadarına cesaret edemez heralde diye düşünüyorum bir yanımda bu adamın çok pislikleri var diyor

Küçük çocukların başına neler geliyor da korkudan ailelerine anlayamıyor..Hem de senelerce yaşamalarina rağmen, aileler anlamıyor

Ben olsam daha ilk agzindan cikan cinsellik iceren ya da ima eden cumleden sonra tersleyip cikmistim oradan siz işe başlamak istiyorsunuz.

Kocaniz neden var? Gerekirse iki üç iş yapacak böyle yerde calismak zorunda birakmayacak.
Sapiga evliyim deseniz nolur yani şu durumda.

Küçük çocukların başına neler geliyor da korkudan ailelerine anlayamıyor..Hem de senelerce yaşamalarina rağmen, aileler anlamıyor
Yabancı bakicilarla yattığını söyledi o an kendi kendime dedim ailelerin evinde mi yaptı bunu yoksa başka bir yerde mi bilemedim çünkü bakicilae genelde yatılı kalıyor eğer ailelerin evinde yaptıysa offf bilmiyorum ben şikayetimi edip birakicam arastirsinlar zaten ilk olmadigina eminim çünkü bir personel kadın için burda çalışmak istemiyor o dedi muhtemelen kadını da taciz etti

Habire evliyim dedim diyip duruyorsunuz tacize ugrayinca niye medeni halinizi belirtip oturup bekliyorsunuz adam size evlenme mi teklif ediyor orada?

Hanımefendi kocam var evet ama bana bakmak zorunda değil adam zaten çalışıyor ne yapsın daha bende elimden geldiğince eve destek olmaya kendi ayaklarimin üzerinde durmaya çalışiyorum her yer sapiklarla dolu değil ki bir an aptallastim ben mi büyütüyorum bu yaşananları diye sizlere sordum ama hayır ben buyutmuyorum adam ciddi sapık bu sefer böyle oldu ama başka yerlerde de bu şekilde olacak değil ise ihtiyacım olduğu için basedebilirim terslerim mücadele ederim sandım ama edemem

Habire evliyim dedim diyip duruyorsunuz tacize ugrayinca niye medeni halinizi belirtip oturup bekliyorsunuz adam size evlenme mi teklif ediyor orada?
İse ihtiyacım var terslersem basederim bana yapamaz diye düşündüm 16 senedir orada çalışıyormuş birine tecavüz etseydi ederdi simdiye kadar dedim dediğim gibi ihtiyacım var diye durumu normalleştirmeye çalıştım ama yinede içime sinmedi zaten de gitmedim

Ben size ömür boyu calismayin kocaniz baksin demiyorum. Ama sapiklik yapan adamla oturup konusup bi de işe baslamayi dusunen biri başka iş bulamiyor, ihtiyac var diye dusunuyorum.
Baska iş bulana kadar eşiniz tabi ki bakmak zorunda.
Onu da yapmayacaksa kocam.var demeyin yani.

Başka işler çok varsa niye elin adaminin sapiklarini dinleyip bi de kagit goturmeye gidiyorsunuz?

Tek sorun tecavüz edip etmemesi mi? Cinsel muhabbet yapabilir yeter ki tecavuz etmesin.
Bilmiyorum ben yorum yapmayayim gelirler simdi cok bilenler.

Kağıt götürmeye gittigimi nereden çıkardınız yazdım ya gitmiyorum vazgeçtim diye şuan başka işler bakıyorum inşallah düzgün temiz bir yer çıkar karşıma Allah hepimizi uzak etsin bu tür insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…