- 9 Şubat 2024
- 58
- 45
-
- Konu Sahibi sutlupetibor
İse ihtiyacım var ama tabiki öncelik kendim aklımda soru işareti olmasa buraya yazmazdım sizlerden de fikir almak istedim belki ben abartiyorum büyütüyorum dedim ama değil asansör kamerasını büyütüp havuzdan dönen daire sakinin vücudunu da büyütüp baktı incelediadamın sapık olduğunu anladığınız halde orda çalışmayımı düşünüyosunuz ? o konuşmaları yaptığı an ağzının payını verip giderdim ordan nasıl izin verdiniz konuşmasına
Ben evli olduğumu söyledim biraz da ters davrandım bu konuşmalara sonrasında bir kadinla adam adres sormak için geldi kadının yirtmacina baktı onun hakkında yorumda bulundu kendi eşiyle asker arkadaşı gibi olmuşlar ondan bahsetti ben tersledikten sonra sürekli başkalarına yöneldi dediğim gibi kamera görüntüsünü büyütüp bakmaya başladıÇalışmayın derim adam evliymiş siz de evli olduğunuzu söylemişsiniz adam ona rağmen seviyesiz iğrenç sapık uzak durun
iş bulunur önemli olan güvenilir bi yerde çalışmak benim için öyle, sürekli acaba adam bana bişey yaparmı korkusuylamı çalışıcaksınız .ilk günden belli etmiş kendiniİse ihtiyacım var ama tabiki öncelik kendim aklımda soru işareti olmasa buraya yazmazdım sizlerden de fikir almak istedim belki ben abartiyorum büyütüyorum dedim ama değil asansör kamerasını büyütüp havuzdan dönen daire sakinin vücudunu da büyütüp baktı inceledi
Aman diyimBen evli olduğumu söyledim biraz da ters davrandım bu konuşmalara sonrasında bir kadinla adam adres sormak için geldi kadının yirtmacina baktı onun hakkında yorumda bulundu kendi eşiyle asker arkadaşı gibi olmuşlar ondan bahsetti ben tersledikten sonra sürekli başkalarına yöneldi dediğim gibi kamera görüntüsünü büyütüp bakmaya başladı
Tek korkum o zaten gece mesaisinde tecavüz edip kesip atsa Allah'ım yarabbim aklımdan geçenlerValla bu muhabbetin üstüne orda calısırsan helede gece mesaisi adam da demek ki korkmuyor çekinmiyor deyip her şeye yeltenir benden demesi
Aslında orda yaşayan hane sakinlerinin de bu durumdan haberdar olması lazım. Ama nasıl olur bir fikrim yokİse ihtiyacım var ama tabiki öncelik kendim aklımda soru işareti olmasa buraya yazmazdım sizlerden de fikir almak istedim belki ben abartiyorum büyütüyorum dedim ama değil asansör kamerasını büyütüp havuzdan dönen daire sakinin vücudunu da büyütüp baktı inceledi
Ayy orda yaşayan kadınlar ve çocuklar tehlike altında. Oranın yöneticisiyle paylaşsanız keşkeHerkese teşekkür ederim iş bulunur bu adam yüzde yüz bana birşey yapar gece vardiyasında buna eminim artık belki bugüne kadar yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmez çünkü 10 cümlesinden 9 u seks üzerineydi sürekli kadınlara baktı görüşme esnasında