İs görüşmesi sapık adam

sutlupetibor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
58
45
Uzatmadan direk konuya geçeyim cumartesi günü bir iş görüşmesi yaptım bir sitede danışma personeli olarak sitede uzun zamandır çalışan adam sapık gibi bir şeydi sürekli konuyu cinselliğe getirdi ben evli olduğumu üstüne basa belirttik bu sefer de başkalarının üzerinden yine aynı şekilde cinsellik konuşmaya başladı siteye gelen hayat kadınlarından bahsetti yabancı bakicilarla ilişkiye girmiş bunları anlattı ben sürekli işle ilgili bilgileri sordukca o sitenin asansor kamerasını açtı kamerayı büyütüp asansörde ki kadının vücuduna bakmaya başladı havuza giden ve dönen kadinlaein vücutlarına baktıkça midem bulandı adam çok uzun yillardan veri orada çalışıyormuş açıkçası bu kadar sapiklikla nasıl calistigina dair hiç bir fikrim yok muhtemelen çok olay yaşadı ama bir şekilde kalmayı başardı bugün evrak teslimine gitmem gerekiyor ama istemiyorum son zamanlarda bulduğum yakın lokasyon bir işti ne yapmam gerekir bu adam bana bir şey yapabilir mi cesaret eder mi ben bir kaç kez terslersem benden uzak durmasını başarabilir miyim siz ne dersiniz

İki gündüz iki gece iki de izin olarak çalışacağım benim korkum Allah korusun gece bu adam yanımdayken bana tecavüz etmeye kalksa bişey yapsa gibi sorular aklımdan gitmiyor ama diğer yandan da uzun zamandır orda çalışıyor demek ki cesaret edememiş böyle bir şey yapmaya diyorum evliymis iki de çocuğu varmış

İse ihtiyacım var ama tabiki öncelik kendim aklımda soru işareti olmasa buraya yazmazdım sizlerden de fikir almak istedim belki ben abartiyorum büyütüyorum dedim ama değil asansör kamerasını büyütüp havuzdan dönen daire sakinin vücudunu da büyütüp baktı inceledi

Çalışmayın derim adam evliymiş siz de evli olduğunuzu söylemişsiniz adam ona rağmen seviyesiz iğrenç sapık uzak durun

Çalışmayın derim adam evliymiş siz de evli olduğunuzu söylemişsiniz adam ona rağmen seviyesiz iğrenç sapık uzak durun
Ben evli olduğumu söyledim biraz da ters davrandım bu konuşmalara sonrasında bir kadinla adam adres sormak için geldi kadının yirtmacina baktı onun hakkında yorumda bulundu kendi eşiyle asker arkadaşı gibi olmuşlar ondan bahsetti ben tersledikten sonra sürekli başkalarına yöneldi dediğim gibi kamera görüntüsünü büyütüp bakmaya başladı

iş bulunur önemli olan güvenilir bi yerde çalışmak benim için öyle, sürekli acaba adam bana bişey yaparmı korkusuylamı çalışıcaksınız .ilk günden belli etmiş kendini

Aman diyim

Herkese teşekkür ederim iş bulunur bu adam yüzde yüz bana birşey yapar gece vardiyasında buna eminim artık belki bugüne kadar yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmez çünkü 10 cümlesinden 9 u seks üzerineydi sürekli kadınlara baktı görüşme esnasında

Aslında orda yaşayan hane sakinlerinin de bu durumdan haberdar olması lazım. Ama nasıl olur bir fikrim yok

Ayy orda yaşayan kadınlar ve çocuklar tehlike altında. Oranın yöneticisiyle paylaşsanız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…