- 2 Temmuz 2023
- 8.446
- 23.310
-
- Konu Sahibi sutlupetibor
İllaki bu güne kadar bir olay olmuştur çünkü bir kadından bahsetti o burda çalışmak istemiyor yukarıda çalışmak istiyor dedi şimdi anlıyorum o kadını muhtemelen ona da sapıklık yaptı kadında bu yüzden kaçıyor ordanAslında orda yaşayan hane sakinlerinin de bu durumdan haberdar olması lazım. Ama nasıl olur bir fikrim yok
Adam 16 senedir orada çalışıyormuş illaki haberleri vardır iki tane güvenlik kulübesi var birisi yukarıda birisi de bu adamın olduğu kulübe bir personel kadından bahsetti o kadın kesinlikle o kulubeyi istemiyormuş şimdi anladım bu adam o kadını da taciz etti muhtemelen inşallah coluktan çocuktan uzak durur gerçi kendisinin de iki tane kızı varmış anlattiAyy orda yaşayan kadınlar ve çocuklar tehlike altında. Oranın yöneticisiyle paylaşsanız keşke
Sana bunları anlatmaya cesaret etmiş ki icraate de geçirmeye cesaret eder.Uzatmadan direk konuya geçeyim cumartesi günü bir iş görüşmesi yaptım bir sitede danışma personeli olarak sitede uzun zamandır çalışan adam sapık gibi bir şeydi sürekli konuyu cinselliğe getirdi ben evli olduğumu üstüne basa belirttik bu sefer de başkalarının üzerinden yine aynı şekilde cinsellik konuşmaya başladı siteye gelen hayat kadınlarından bahsetti yabancı bakicilarla ilişkiye girmiş bunları anlattı ben sürekli işle ilgili bilgileri sordukca o sitenin asansor kamerasını açtı kamerayı büyütüp asansörde ki kadının vücuduna bakmaya başladı havuza giden ve dönen kadinlaein vücutlarına baktıkça midem bulandı adam çok uzun yillardan veri orada çalışıyormuş açıkçası bu kadar sapiklikla nasıl calistigina dair hiç bir fikrim yok muhtemelen çok olay yaşadı ama bir şekilde kalmayı başardı bugün evrak teslimine gitmem gerekiyor ama istemiyorum son zamanlarda bulduğum yakın lokasyon bir işti ne yapmam gerekir bu adam bana bir şey yapabilir mi cesaret eder mi ben bir kaç kez terslersem benden uzak durmasını başarabilir miyim siz ne dersiniz
Ordaki calisanlar sapikligini biliyor olabilir ama bina sakinlerinin nerden haberi olacak illaki haberi vardir demek bence yanlis. Yoneticiye vs kesinlikle soyleyin sizde calismayin oradaAdam 16 senedir orada çalışıyormuş illaki haberleri vardır iki tane güvenlik kulübesi var birisi yukarıda birisi de bu adamın olduğu kulübe bir personel kadından bahsetti o kadın kesinlikle o kulubeyi istemiyormuş şimdi anladım bu adam o kadını da taciz etti muhtemelen inşallah coluktan çocuktan uzak durur gerçi kendisinin de iki tane kızı varmış anlatti
Normalde Ataşehir gibi bir yerde onu çiğ çiğ yerler daire sakinleri buna eminim ama bu adam nasıl olduda kalıcı olmayı başardı anlamıyorum bir saat içinde kaç tane kadına sapıklık yaptı hele o asansör goruntusunu görseler mahfederler onuBu kadar nasıl rahat davranır . Bence sadece adam değil . O iş yerindede onun gibi sapık insanlar vardır . Haberlerde çıkmıştı Gebze’de bir fabrikanın kadın soyunma odasına kamera yerleştirilmiş . Allah korusun orada çalışanları . Bu sapığın karısıda biliyordur kocasının ne mal olduğunu.
Yok site yönetimi değil beni oraya taşeron firma gönderdi firmayla önce telefonda görüştüm sonra git o kişiyle görüş dediler gittigimde yaşandı bunlar adam benim için okey dedi sonra beni yönlendiren adamı aradım bugün evrak teslimi vardı normalde ama içimden birşey o adam bir gece çalışırken bana hayatımın kabusunu yaşatacak gibi geliyor o kadar igrencti ki normalde güvenlik kulübesinin içinde kamera var eğer kamera ses kaydı alıyorsa tüm bunları görmeleri gerekiyor yani bu ilk olan bir durum değil çünkü adam bakicilarla falan yattığını anlattı siteye gelen hayat kadınlarıyla birlikte olduğunu anlattı bir personelden bahsetti bu kulubede olmak istemiyor dedi yüzde yüz eminim kim bilir kadına neler yaşattıKuzenlerimden biri profesyonel site yoneticisi, onun sitesinde birakin sapikligi personel uniformasinin yakasini dahi acamaz, begenmeyen rahatsiz olan aninda kapi disari ediliyor. Nasil bir siteymis ki bu adamin halinden tavrindan kimse anlamamis halen bariniyor orada, cok ilginc.
Daha da ilginci siz niye is gorusmesini patronla degilde basit bir calisanla yaptiniz? Bu adam sitenin yoneticisi herhalde?
Bana ben 16 senedir buradayim çok kisiyi yolladım gibisinden konuştu emin olduğum tek bir konu var bu adam kimseye saldirmadan duramaz hareketleri o kadar kötüydü ki ben tavır koyduktan sonra başkalarına yöneldi illaki bir noktada yakalanmıştır ama örtbas mi ettiler ne yaptılar bilmiyorumKuzenlerimden biri profesyonel site yoneticisi, onun sitesinde birakin sapikligi personel uniformasinin yakasini dahi acamaz, begenmeyen rahatsiz olan aninda kapi disari ediliyor. Nasil bir siteymis ki bu adamin halinden tavrindan kimse anlamamis halen bariniyor orada, cok ilginc.
Daha da ilginci siz niye is gorusmesini patronla degilde basit bir calisanla yaptiniz? Bu adam sitenin yoneticisi herhalde?
Hayir hanimefendi yanildiginiz bir nokta var, sizi taseron yönlendirmis olabilir, ama sizin patronunuz site yonetimi olacak, yani atiyorum sizin sigortanizi taseron odeyecek dahi olsa, basiniza bir sikinti gelse sorumlusu asil isvereniniz olan site yonetimi olacak.Yok site yönetimi değil beni oraya taşeron firma gönderdi firmayla önce telefonda görüştüm sonra git o kişiyle görüş dediler gittigimde yaşandı bunlar adam benim için okey dedi sonra beni yönlendiren adamı aradım bugün evrak teslimi vardı normalde ama içimden birşey o adam bir gece çalışırken bana hayatımın kabusunu yaşatacak gibi geliyor o kadar igrencti ki normalde güvenlik kulübesinin içinde kamera var eğer kamera ses kaydı alıyorsa tüm bunları görmeleri gerekiyor yani bu ilk olan bir durum değil çünkü adam bakicilarla falan yattığını anlattı siteye gelen hayat kadınlarıyla birlikte olduğunu anlattı bir personelden bahsetti bu kulubede olmak istemiyor dedi yüzde yüz eminim kim bilir kadına neler yaşattı
Orda calisan kadin bu sebeple kimseye birsey soylememis olabilir. Orda oturanlarin bu adamin ne mal oldugundan haberleri bence yuzde doksan yoktur. Siz nasil olsa calismicaginizi soylediniz gidip yonetime yada taseron firmaya adami sikayet edin birileri ogrensin sizden ciksin olay sonra kim naparsa yapsin.Bana ben 16 senedir buradayim çok kisiyi yolladım gibisinden konuştu emin olduğum tek bir konu var bu adam kimseye saldirmadan duramaz hareketleri o kadar kötüydü ki ben tavır koyduktan sonra başkalarına yöneldi illaki bir noktada yakalanmıştır ama örtbas mi ettiler ne yaptılar bilmiyorum