- 15 Şubat 2015
- 13.341
- 47.071
- 598
Bir okul öncesi öğretmeni olarak katılıyorumOkul öncesi Öğretmeniyim. 4 yaş kreş için ağır falan değil. 3,4 yaş kreş grubudur zaten. Akranlarıyla aynı sınıfa konulur, 4 yaş kazanım ve göstergelerine uygun olacak şekilde eğitim verilir. İçiniz rahat olsun,yanlış bir şey yapmıyorsunuz.
Ya bende düşünüyorum ama yok vallahı yok etüt arastırdım her yer en geç 5 buçuk dedı. Oda benım ısıme yaramaz haala araştırıyorum bulunduğum şehir de yok 6 buçuğa kadar olsa mesela etüt vs olacak ama 5 de bıtıyo dıyor konuştuğum yer yoksa bende takıyorum bunu. Diğer türlü de calısmayacagım bilemedim.Biliyorum. Onu anladım. Uzun gelmez 4 yaş için.
Ama diğer konuya ben olsam başka çözüm arardım.
Haklısın. Saatler uzun ya hanı yarım gün degıl o acıdan öyle düşündükNiyr agir gelsin yahu. Benim kizim 2 yasinda, parktaki cocuklara kosup sariliyor, oynamak istiyor diye kreşe baslatacagiz. Cocugun hem halasi hem anneannesi bakmasina ragmen.
Kreş parasi odeyen haftasonu tatili olan yer bulamazsiniz. Ise baslayin derim
Valla kreş parasını ödemesi harika ! Ama kızınızı tanımadığınız bir erkeğin olduğu yere birakmamakta sonuna kasar haklısınız. Onun yerine okul sonrası etüt düşünseniz4 ve 7 yaş.. İki çocuğum için çalışmadım aklım onlarda olacak diye. Ama artık çalişmak istıyorum. İş buldum kreş parasını iş yerı ödüyor. 8 6 saatlerı ve cts pazar tatıl. maaşım asgari ücret.Birincisi 4 yaş tam gün kreş ıcın küçük mü agır gelirmi diye düşünüyorum. Saatleri uzun ya hanin8 6 kreş. İkincisi 1. Sınıfa gıdenı saat 3 ten sonra arkadasım alıp 6 ya kadar bakacak. 2 yıldır tanısıyoruz ev kendilerinin eşi memur. Evi okulun tam karşısı. Zaten şu an da aynı okuldan 2. Sınıfa gıden bır kıza bır senedır bakıyor. Ama işte kocasını tam tanımıyorum esım çok ıyıdır dıyo çokta sevıyor mesela esını. Kafamda kuruyorum dıger kız çocuğuna da 1 senedır bakıyor dıye. Esı işten 7 buçukta gelıyor ama arada ızınlı olduğunu gördüm. Sonuçta eşya bırakmıyorum evladım. Napacağımı sasırdım Haziran'da 8 6 yaz okuluna baslatacagım okul kapanıncada. Yaz tatılınde orada olur. Ayrıntı çok mu düşünüyorum ben baslayamam ben bu gidişle işe falan.
Etüt çok arastırdım saat 5 gıbı bıtıyoValla kreş parasını ödemesi harika ! Ama kızınızı tanımadığınız bir erkeğin olduğu yere birakmamakta sonuna kasar haklısınız. Onun yerine okul sonrası etüt düşünseniz
Haklısın. Saatler uzun ya hanı yarım gün degıl o acıdan öyle düşündük
Çok haklısın saatler uzun gelır mı dıye ... Yarım gün degıl ya. Aman ben de çok ayrıntıcı anneyım ya ve saçma düşünüyorun işte böyle4 yaşa tam gün kreş niye ağır gelsin Allah aşkına kürek mahkumu mu bu çocuklar? Ne yaptıklarını sanıyorsunuz orada bütün gün? Benim oğlum 3 yaşında tam gün kreşe başladı. Babaannesi bakabilirim demesine rağmen ben istemedim. Evde ne yapacak koca gün? Kreş daha iyi bir ortam onlar için. Tabii bizim kreş seçimimiz de etkiliydi bunda. Bahçesi ve parkı vardı. Hayvanlar vardı kendileri büyütüyordu. Öğle uykusuna yatıyorlardı. Kendi yatağı vardı oğlumun. Arkadaşlarıyla etkinlik yapıyor işte, nasıl bir ağırlık olabilir merak ettim.
Onu nerden bulacagım kı tanımadıgım bırıne nasıl guvenecegım üni öğrencısı olsa bıle nelerı var sevgılısı olur vs vs...Siz evinize saat 3-7 arası için yardımcı birini bulabilirsiniz belki 3gibi oğlunuzu karşılar. 5 gibi oğlunuzla birlikte ufaklığı kreşten almaya giderler. Bu arada kreş için geç kalmışsınız belli ki işe başlamasanız evde oturtmaya devam edeceksiniz. O yüzden başlayın.
Siz böyle işe başlayamazsınızOnu nerden bulacagım kı tanımadıgım bırıne nasıl guvenecegım üni öğrencısı olsa bıle nelerı var sevgılısı olur vs vs...
Onu nerden bulacagım kı tanımadıgım bırıne nasıl guvenecegım üni öğrencısı olsa bıle nelerı var sevgılısı olur vs vs...
küçük olan 8.30 akşam 18.30, büyükte 8.30 etüt başlayıp 13.30 da okula bırakılıyordu, akşam 18.30 çıkışında ben alıp dönüyordumEtüt arastırdım hepsı 5 yada 5 buçuk son dedı ve uzak baya. Yorum'unda haklısın. Kreş saatlerın nasıldı
tabi ki bulabilirdim arasaydim ama ben evdeki bakıcı için aman akşama kadar tv mi açtı, cocuk banyoya kaçıp deterjanla mi oynadı vs vs diye düşünmektense kafam rahat verdim kreşe.Yani kişileri ne kadar tanıyorsunuz bende böyle düşündüm sizin evde bakmasi için birini ayarlayamazmisiniz kamera koyarsınız o kisiyede soylersiniz yani paraya ihtiyacı olan haftasonu tatil olsun maaşı az olsun ama rahat olsun ek gelir olsun diye düşünen insanlar var referans istersiniz ne bileyim bir kız öğrenci olur okula gece giden ne bileyim ilan verseniz yani bundan iyi olur gibi geldi tabi kimsenin günahını almak istemem tanımadığım insanlar
Onu nerden bulacagım kı tanımadıgım bırıne nasıl guvenecegım üni öğrencısı olsa bıle nelerı var sevgılısı olur vs vs...
Kızın evde yalnız olmayacak hem başka bir kız var hem arkadaşın var. Ama bahane arıyorsan bilemem4 ve 7 yaş.. İki çocuğum için çalışmadım aklım onlarda olacak diye. Ama artık çalişmak istıyorum. İş buldum kreş parasını iş yerı ödüyor. 8 6 saatlerı ve cts pazar tatıl. maaşım asgari ücret.Birincisi 4 yaş tam gün kreş ıcın küçük mü agır gelirmi diye düşünüyorum. Saatleri uzun ya hanin8 6 kreş. İkincisi 1. Sınıfa gıdenı saat 3 ten sonra arkadasım alıp 6 ya kadar bakacak. 2 yıldır tanısıyoruz ev kendilerinin eşi memur. Evi okulun tam karşısı. Zaten şu an da aynı okuldan 2. Sınıfa gıden bır kıza bır senedır bakıyor. Ama işte kocasını tam tanımıyorum esım çok ıyıdır dıyo çokta sevıyor mesela esını. Kafamda kuruyorum dıger kız çocuğuna da 1 senedır bakıyor dıye. Esı işten 7 buçukta gelıyor ama arada ızınlı olduğunu gördüm. Sonuçta eşya bırakmıyorum evladım. Napacağımı sasırdım Haziran'da 8 6 yaz okuluna baslatacagım okul kapanıncada. Yaz tatılınde orada olur. Ayrıntı çok mu düşünüyorum ben baslayamam ben bu gidişle işe falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?