Kımısı kızını baskasına mı emanet edeceksın dıyor bı durup tekrar düşünüyorum kımısı yok 8 6 kreş agır gelir 4 yaş a dıyor. Kendı kardesım başla bence işe dıyor herkes birşey dıyorŞartlarınız çok iyi
Başlamazsaniz pişman olursunuz
Etüt arastırdım hepsı 5 yada 5 buçuk son dedı ve uzak baya. Yorum'unda haklısın. Kreş saatlerın nasıldıben 15 aylık kızımı kreşe başlattım ablasını da aynı kresin etüt kısmına. Su an hatta bugün küçük 4 yaşına büyük 9 yaşına girdiler. yani ben büyük kızımı ya da küçüğünü her neyse asla şahsi bir kişiye emanet edemem. mümkün değil bu. kime ne kadar güvenebilirsiniz ki? kimin içini bilebilirsin? 4 yaşındaki kreşe gitmeli kesinlikle bence küçük değil ama ben olsam ölsem de başkasının evinde bakılması için kızımı bırakmam.
Bence büyük çocuğun için başka bir çözüm bulmalısın. Haydi kadını tanıyorsun, guveniyorsun. Ama kadının eşi de evde oluyormuş. Ben olsam çocuğumun o ortamda olmasını istemezdim. Ne haberler oluyor, Allah korusun!4 ve 7 yaş.. İki çocuğum için çalışmadım aklım onlarda olacak diye. Ama artık çalişmak istıyorum. İş buldum kreş parasını iş yerı ödüyor. 8 6 saatlerı ve cts pazar tatıl. maaşım asgari ücret.Birincisi 4 yaş tam gün kreş ıcın küçük mü agır gelirmi diye düşünüyorum. İkincisi 1. Sınıfa gıdenı saat 3 ten sonra arkadasım alıp 6 ya kadar bakacak. 2 yıldır tanısıyoruz ev kendilerinin eşi memur. Evi okulun tam karşısı. Zaten şu an da aynı okuldan 2. Sınıfa gıden bır kıza bır senedır bakıyor. Ama işte kocasını tam tanımıyorum esım çok ıyıdır dıyo çokta sevıyor mesela esını. Kafamda kuruyorum dıger kız çocuğuna da 1 senedır bakıyor dıye. Esı işten 7 buçukta gelıyor ama arada ızınlı olduğunu gördüm. Sonuçta eşya bırakmıyorum evladım. Napacağımı sasırdım Haziran'da 8 6 yaz okuluna baslatacagım okul kapanıncada. Yaz tatılınde orada olur. Ayrıntı çok mu düşünüyorum ben baslayamam ben bu gidişle işe falan.
Yani kişileri ne kadar tanıyorsunuz bende böyle düşündüm sizin evde bakmasi için birini ayarlayamazmisiniz kamera koyarsınız o kisiyede soylersiniz yani paraya ihtiyacı olan haftasonu tatil olsun maaşı az olsun ama rahat olsun ek gelir olsun diye düşünen insanlar var referans istersiniz ne bileyim bir kız öğrenci olur okula gece giden ne bileyim ilan verseniz yani bundan iyi olur gibi geldi tabi kimsenin günahını almak istemem tanımadığım insanlarben 15 aylık kızımı kreşe başlattım ablasını da aynı kresin etüt kısmına. Su an hatta bugün küçük 4 yaşına büyük 9 yaşına girdiler. yani ben büyük kızımı ya da küçüğünü her neyse asla şahsi bir kişiye emanet edemem. mümkün değil bu. kime ne kadar güvenebilirsiniz ki? kimin içini bilebilirsin? 4 yaşındaki kreşe gitmeli kesinlikle bence küçük değil ama ben olsam ölsem de başkasının evinde bakılması için kızımı bırakmam.
Kımısı kızını baskasına mı emanet edeceksın dıyor bı durup tekrar düşünüyorum kımısı yok 8 6 kreş agır gelir 4 yaş a dıyor. Kendı kardesım başla bence işe dıyor herkes birşey dıyor
Başlamazsan bana haber ver ben başlayım4 ve 7 yaş.. İki çocuğum için çalışmadım aklım onlarda olacak diye. Ama artık çalişmak istıyorum. İş buldum kreş parasını iş yerı ödüyor. 8 6 saatlerı ve cts pazar tatıl. maaşım asgari ücret.Birincisi 4 yaş tam gün kreş ıcın küçük mü agır gelirmi diye düşünüyorum. İkincisi 1. Sınıfa gıdenı saat 3 ten sonra arkadasım alıp 6 ya kadar bakacak. 2 yıldır tanısıyoruz ev kendilerinin eşi memur. Evi okulun tam karşısı. Zaten şu an da aynı okuldan 2. Sınıfa gıden bır kıza bır senedır bakıyor. Ama işte kocasını tam tanımıyorum esım çok ıyıdır dıyo çokta sevıyor mesela esını. Kafamda kuruyorum dıger kız çocuğuna da 1 senedır bakıyor dıye. Esı işten 7 buçukta gelıyor ama arada ızınlı olduğunu gördüm. Sonuçta eşya bırakmıyorum evladım. Napacağımı sasırdım Haziran'da 8 6 yaz okuluna baslatacagım okul kapanıncada. Yaz tatılınde orada olur. Ayrıntı çok mu düşünüyorum ben baslayamam ben bu gidişle işe falan.
Bence şartlarınız çok iyi, başlayın derim. 4 yaş kreş için uygun bir yaş. Kızınız için de akşamları eve geldiğinde o gün ne yapmış neler olmuş konuşursunuz. Eğer içinize sinmeyen bir durum olursa o zaman düşünürsünüz. İşi bırakma şansınız her zaman var ama iyi şartlarda iş bulma imkanı pek kolay olmuyor. El alemin ne dediğine de lütfen takılmayın. Ağzı olan konuşuyor.Kımısı kızını baskasına mı emanet edeceksın dıyor bı durup tekrar düşünüyorum kımısı yok 8 6 kreş agır gelir 4 yaş a dıyor. Kendı kardesım başla bence işe dıyor herkes birşey dıyor
8 6 ya hani saat o acıdan dedım uygun yanıOkul öncesi Öğretmeniyim. 4 yaş kreş için ağır falan değil. 3,4 yaş kreş grubudur zaten. Akranlarıyla aynı sınıfa konulur, 4 yaş kazanım ve göstergelerine uygun olacak şekilde eğitim verilir. İçiniz rahat olsun,yanlış bir şey yapmıyorsunuz.
4 yaşın nesine ağır gelir?Kımısı kızını baskasına mı emanet edeceksın dıyor bı durup tekrar düşünüyorum kımısı yok 8 6 kreş agır gelir 4 yaş a dıyor. Kendı kardesım başla bence işe dıyor herkes birşey dıyor
Saat uzun diye4 yaşın nesine ağır gelir?
İnsanlar şaşırmış artık
Biliyorum. Onu anladım. Uzun gelmez 4 yaş için.Saat uzun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?