İş buldum gitmeli miyim sizce?

Pek açıklayıcı olmamış sanki. Normalde insanlar başvurdukları bir işe alınınca girerler ekstra sebep olmazsa. Sizinki ne?

evet Ankaradayım, sigorta asgari ücret sabah 9 akşam 17:30 cumartesi pazar tatil sanırım

Vasıfsız işçi isen on numara bir iş ve sen de eminim bunun farkındasın. Neden burda bunu sorma ihtiyacı hissettin? Ya da sormak istediğin başka bir şey mi? Biz anlayamadık da....

Vasıfsız işçi isen on numara bir iş ve sen de eminim bunun farkındasın. Neden burda bunu sorma ihtiyacı hissettin? Ya da sormak istediğin başka bir şey mi? Biz anlayamadık da....

yani staj dışında başka biyerde çalışmadım ama sonuçta 2 avukat var ve erkek ama 2 side askeriyeden emekliymiş yaşları genç değil. Pek kötü düşünmek istemıyorum telefonda gayet güzel konuştuk bana gel hemen görüşelim dedi. Yani şuan staj yaptıgım yer baya büyük ve kalabalık küçük biyerde zorlanırmıyım ki

Böyle sorsana tatlım, biz de diyoruz ki bu kızın derdi ne :)
Git bi görüş, rahat edemeyeceksen bi arkadaşınla git o dışarda beklesin ne olur ne olmaz diye. Askeriyeden emekli olması falan sıkıntı değil tabii de çok duyduk iş görüşmesine çağırıp askıntı olan tipleri, bunlar öyle değildir umarım.

annemle gideceğiz :) Daha öncede emlakçıda çalıştım biraz ama bir sorun yaşamadım burası çok rahat olur diye düşündüm açıköğretim düşünüyorum dedim tamam yardımcı oluruz sıkmayız seni sen sahip çık biz yokken bize yeter dersinin çalışırsın filan dedi yarın gidiyoruz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…