İş beğenmeyen erkek arkadaş

Tabii ki zor. Ama hangi bölümün kolay ki ? En azindan bankacilik gibi bir seçeneği var. Yani bir öğretmen sadece bir bölümü tercih ediyor bir iibfci 4-5 farkli bölümü tavsiye edebiliyor. Yeter ki calışsın. Ya da en azindan sadwce bir sınava calissin memurluk denesin

bence de banka sinavini denesin. Su ulke sartlarinda IIBF mezunlari icin en iyi secenek banka bence

bence de banka sinavini denesin. Su ulke sartlarinda IIBF mezunlari icin en iyi secenek banka bence
Denese keske ama denemiyor. Özel bankalarda hem cok şey istiyor hem de cok az teklif veriyor. Bir keresinde gittiler adam biz galatasaray mezunlarini akiyoruz bankaya söyle böyle diye anlatmış en son maaşı sormuş 2bin demiş adam düsün asgari ücret bile değil.

Erkek arkadaşınız sabah iş gidip,akşam eve gelmeyi sevmeyenlerden sanırım. bu tipler ister ilkokul,ister üniversite mezunu olsun rahata alışık oluyor, ve ne yazık ki hayat boyu düzenli iş hayatı olmuyor. İleri doğru gelecek planlarınız varsa iyi düşünün derim.

"O maaşla seni o işe yakıştıramıyorum ama sana güveniyorum başlarsan mutlaka kendini ve becerilerini ispat edip yükselebilirsin"gibi gibi şeyler söyleyerek konuş bence. Onu demeyin bunu demeyin akıl verin demişsin söyle bakalım ne diyecek! Benim bi tanıdığım meslek *belirtmeyim* en aşağıdan başladı 6 ay sonra bi üste 3 ay sonrada bu üste daha çıktı. Sabır güzel birşey. Öyle hemen gideyim en iyi işi alayım yok.Kendini göster bi demi.

"Gözü yüksekte olanın başı alçaklara çarpar “

Dahada yanaşmaza bi cacık olmaz bundan,
Ve evet haklısın sen, sen geleceği düşünerek çabalarken onun burun kırın etmesi gereksiz...

Vala benim erkek arkadasim da ayni seninki gibi.bir senedir bilgisayar basindan kalkmiyo aksama kadar oyun oynuyor.bir senedir basinin etini yedim ders calis ya da is bul diye.ikisini de yapmiyor.parasizliktan yanima da gelemiyor ayri sehirlerdeyiz.aileyle yasiyor tabi hic bi sorumluluk yok evdeki hic bi seye karismiyo ne faturaya ne dogalgaza.yani ona guzel geldi boyle evde oturmak.o boyle yapinca gelecekle ilgili olumsuz dusuncelere kapiliyorum.zaten artik is bul diye soylenmeyi de biraktim.ya boyle kabul edecez ya da birakacaz bunlari

Benim kabuk ettiğim yok. Ama issiz olduğum icin ona dırdır etmiyorum. Eğer benim isim olmasına rağmen çabası olmasaydı ayrılırdım. Sizin isiniz varsa onun çabası yoksa bence siz kabul etmeyin

Babasinin sigortasindan yararlaniyor galiba. Gitmiyor gittiginde de özele gidiyor
Sen onu seviyorsun sanırım. Çünkü insam sevmediği insan için bu kadar endişelenmez.
Neyse geçen sene erkek arkadaşım da oyunda item satardı. Okuluna doğru dürüst gitmezdi. Defalarca tartıştık. Sonra rahat bıraktım. Düşündüm ki o neredeyse 25 yaşında ve ben onun annesi değilim,kendi yaptıklarının sonucunu görmesi gerek. Sonra kendi kendine hayatında ufak değişiklikler yapmaya başladı. Bölümünü sevmediğine karar verip daha çok ilgilendiği bir bölüm için sınava girecek şimdi.

Seviyorum sevmekte sıkıntı yok. Ama bazı konulardan dolayı bir gelecek düsünemiyorum sorumluluk sahibi olsun tek yaşasın hayatla yüzlessin istiyorum olmazsa ayrılacağım. Ben karismiyorum kesinlikle tartışmıyorum lafini dahi acmam o açarsa da sen bilirsin aşkım senin hayatın derim güler geçerim. Nadiren tavsiye veririm onda da ısrsrcı davranmam destekleyici olurum. Hatta daha bugün telefonda "Seni cok seviyorum hic dırdır yapmıyorsun"dedi. Ben simdi onun sorumluluk sahibi olmasinin iliskimiz acısından önemini hayatın müşterek olduğunu anlatsam anlamayacak olay tartismaya varacak ben üzüleceğim boş yere dediklerimi anlamayacak yaşayarak tecrübe etmesini istiyorum.

Valla bacım sen de haklısın

Valla erkek arkadaşınızın kendini geliştirmek için en ufak bişey yapmaması bir yana, yüksek lisans mezunu adama asgari ücret 2300ken, 2400 teklif etmek de büyük adilik. Ama şöyle bişey var ustundeki yeni mezun toprağını silkmek için çile çekip 6 ay da olsa çalışması gerekiyor, mesele para kazanmak değil ki gelecege yatırım yapmak, "deneyimsiz, yeni mezun" diye anilmamak.

Günümüzde eğitimin bir değeri veya önemi yok maalesef. Elimizde olanın en iyisini değerlendirmeliyiz haksiz miyin ?

Günümüzde eğitimin bir değeri veya önemi yok maalesef. Elimizde olanın en iyisini değerlendirmeliyiz haksiz miyin ?

Dediğim gibi belki uzun vadede "olsun iş iştir" deyip öpüp başına koymasını bekleyemezsiniz, insan hakettigi bı işte çalışmak ister sonuçta ama yeni mezun bı insanin iyi kötü demeyip deneyim kazanmak için bir süre çalışması gerekiyor

Hiç bir şey demeyeceksiniz....
Oyun mu oynamak istiyor oynasın bahane mi uyduruyor uydursun kendi hayatı....
Deseniz de değişmez....
Aynı durumu yaşadım değişmedi sonra da bir şey demedim ben...
Gelecek düşünmekten bahsetmişsiniz şuan mutluysanız devam edin çabasına göre kendinize yol belirlersiniz....

bir de benım işim yokken onu bırakmak iki yüzlülük olur demişsiniz de
Bana pek çabası yok gibi geldi önemli olan çabadır.....

ola ki beğenip de iş bulsa bile ve bu çocukla devam edersen Allah sana sabır versin demeye geldim

Tesekkür ederim tavsiyeleriniz için ☺
ola ki beğenip de iş bulsa bile ve bu çocukla devam edersen Allah sana sabır versin demeye geldim
Cümlemize

Uzak mesafe ilişkisiyse bu konuyu telefonda konuşmayın derim ben. Telefonda duygular tam olarak yansıtılamadığı için çünkü belli ki erkek arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz.

konuyu evliliğe getirmeyeyim diyorum ama bu rahatlıkta bir insanla ömür geçmez. 2.400 TL günümüz işsizliğinde başlangıç için hiçte kötü bir miktar değil. Oyundan da para kazanabilir ama işverenler tecrübeye bakıyor.

işin kötüsü böyle rahat tipler hayatın tokadını yese de akıllanmıyorlar. Bir şekilde kendilerine bi bahane buluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…