İş beğenmeyen erkek arkadaş

Ben de kendinizi böyle adamları eğitmeye adamayın diyecektim ki sen zaten gayet bilinçliymissin :) baktin olacak gibi değil hayatına devam et, iş konusunda bu kadar nanemolla olan adam yarın öbür gün nasıl bi baba olacak

benim erkek arkadaşımda elektirik elektronik mühendisi 6aydir işsiz türkiyenin sanayi kalbinde yasiyo bi de. Heryer askerligini yapta gel diyip gönderdi torpili de yok ama askerlikte bi sonraki alıma verdi ondan sonra da bulabilcedek mi mechul erkek arkadasim askeri maaşa bile razıydı ama bulamadi sizinkinin böyle yapmasi çok gıcık

mevcut ekonomik şartlarda kimse tecrübesi olmayan birini 3000 ile kolay kolay başlatmaz.çok vasıflı biri olması lazım yeni mezunsa anca o zaman belki.işletme için değil genel olarak durum böyle.yeni mezun avukat neredeyse o maaşa başlıyor.ilk yıllar para değil tecrübe kazanmaya bakmak gerekiyor ne yazıkki ülke şartları kötü.şimdi oyundan kazandığı parayla kıyaslayınca az geliyor ama zamanla zaten maaşını arttırır.bu şekilde devam ederse ne zaman işe girecek tecrübe kazanacak cvyi doldurup daha iyi bir iş bakacak?kendi istemedikten sonra zorlamaya hakkınızda yok sanane der geçer.mecburen ilişkiye devam edecekseniz fikrinizi söyleyip kenara çekilip olgunlaşmasını bekleyeceksiniz.oyun falan geçici şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…