İliskimi gördüm ya. Benimki de aynı şehirde yanıma gelmezdiGercekten neye güveniyirlar anlamıyorum
Kuzeniniz benin erkek arkadasim mi acaba sjsjdBizimki anasinin evine guveniyor evlenince ust katta oturacakti. :)
Kendi evde oyun oynuyor ama çalişan kadin istiyorevlenmeye de pek bir merakli ama sorumluluk sifffir sifir sifir
Yukarıdaki üyeye de güzelce açıkladım. Ayrıl denebilir ama baska alternatifkere bak demek hoş olmuyor ☺ Ben daha cok tavsiye istiyorum güzel konusmak icin
Kuzeniniz benin erkek arkadasim mi acaba sjsjd
Cok sükür erkek arkadasimin kız kuzeni yokEger kuzenim erkek arkadasinizsa hemen kaçın. Anasi kendisinden bile beter.
Böyle de cok kaba oldu yaa ben tatlı dilliyim öyle sey diyemem ayrıca kalbi kırılırsa cok üzülürümOyun oynamak kariyer degil, sigortani vurdugun oyun karakterleri mi odeyecek?
CVn bombos, birkac yil sonra 30 yasina gelmis ve bos CVli olacaksin. Senden daha iyi okullari is bulamiyor sen neyine guveniyorsun? Iyi kotu gir bir ise CVn dolsun en azindan calismaya gonlun yoksa bile.
Adam gibi bir ise gir, sigorta baslangicin olsun mezarda mi emekli olacaksin?
Bu kafayla nereye varmayi dusunuyorsun tam olarak?
varyasyonlari :)
Bizimki anasinin evine guveniyor evlenince ust katta oturacakti. :)
Kendi evde oyun oynuyor ama çalişan kadin istiyorevlenmeye de pek bir merakli ama sorumluluk sifffir sifir sifir
Kuzeniniz benin erkek arkadasim mi acaba sjsjd
Cok sükür erkek arkadasimin kız kuzeni yok
Böyle de cok kaba oldu yaa ben tatlı dilliyim öyle sey diyemem ayrıca kalbi kırılırsa cok üzülürüm
Erkek ailelerini bilmitor musun cherrycim en fazla ah vah ederler sert davranmazlar biricik oğullarina :) Hele onun ailesi çok yumuşaklar kızlarına da hic baski kurmamislar düsün ki benim erkek arkadasima kuracaklar.Yani bunlarin daha kibar sekli
Bunlari soylemek istersen de sen degil babasi soylesin
Benim de vardı bir tane. Cok zekiydi sağlık mezunuydu iste bulabilirdi cok rahat babasi da esnaf sanatlar odasi baskaniydi en son gitti ayakkabici cırağı mı ne oldu.Herkesin issiz gucsuz gezen bir kuzani var sanirsam
Annesi evlenirken benim oglum tembeldir demisti, kizin annesi de istemedi zaten ama yenge basini yakti iste cok seviyorum diye simdi 1000 pisman
benim kuzenim de ayni bu arada, 2 cocugu var hala dayim kirasini odeyip evine bakiyor .. sizinkinin soyle bir 10 yil sonrasi da benim kuzen oluyor
Son cümlenizde cok haklisiniz galiba. Düsünüyorum mobbinge uğrasa hemen çıkar. Vallahi ben doğustan aliskinim mobbinge ama staj zamanı ben bile lanet olsun sana da okuluna da deyip son senemi yakacaktım. O bu narinlikle dayanamazdi hic herhaldeNiyeti olmayan insana ne anlatırsan nasıl anlatırsan ankat dırdır olacaktır.
Burada önemli olan ondan emin olmanız. Yani azimli çalışkan diyorsanız sıkınt yok ama bahanelere sığınıyorsa ve niyeti yoksa üzgünüm ne yapsanız olmaz.
Bugünler büyük ipucu sadece bunu diyebilirim. İyi gözlemle. Eğer yapısı çalışkan değilse devam eder böyle.
İleride mobbinge uğrar hemen işten çıkar. En ufak zorluğa gelemez.
Yapsın ben yapmasin demiyorum ki. Öyle dirdirci bir tip değilim asla. Ama bilgisayar basinda oturmaktan skolyoz oldu ve 26 yaşına geldi artık ailesi pamuklara sarmasa da hayatın gerçekleriyle yüzleşseBırakın istediğini yapsın adam yahu
Bunu sizin zorunuzla yapamaz ki kendisinin fatketmesi lazimYapsın ben yapmasin demiyorum ki. Öyle dirdirci bir tip değilim asla. Ama bilgisayar basinda oturmaktan skolyoz oldu ve 26 yaşına geldi artık ailesi pamuklara sarmasa da hayatın gerçekleriyle yüzleşse
Zorlamiyorum ki lafini dahi etmiyorum. Ama bazen insanlari dürtmek gerekir.Bunu sizin zorunuzla yapamaz ki kendisinin fatketmesi lazim
Oyun ici alım-satım oyun sitesi üzerinden satış. Etkinlik saatleri. Mesela etkinlikte bir esya kazanıyor oyunun sitesinde onu paea karsiligi satabiliyor. Mesela satis birimine m diyelim 10 m 1 tl ediyor bazen 5m 1 tl bazense 100m 1 tl ediyor. Bunu paraya cevirebiliyorOyun oynayarak ne parası kazaniyor ?bilmediğimden soruyorum
O bolumde atanmada zor.Bende okudum muhasebecilik yaptim patladim resmen Baktim olmuo bir tane daha okudum en azindan ozelde her yer is diye.Vallaa bir yerdem baslasin en azindan cv verirken bos vermez.Kotu diyorsa iyisini bulana kadar parada kazanir.Erkek arkadasim isletme mezunu yüksek lisans yapti neyse. Ülkede zaten iş yok bulduğinu da beğenmiyor. Kpss calismiyor. Akademik kariyer yapmak icin ales yds de calismiyor. Sınav çalışamazmış.Bulunduğu şehirden başka yere de gitmek istemiyor. Maaşımın cogu eve gider diyor.Bulunduğu şehirde birkac defa is görüsmesi yaptı olmadı kısaca yeni mezun ve deneyimi yok diye istemediler. Bugünde merksze bir bucuk saatlik mesafede bir is görüşmesi yaptı. 2400 teklif ettiler diye kabul etmemis 3 istemiş. Diyor ki ben zaten burada ev tutsam kiraya 800 vericem(merkezde bile en lüks evler 800 ilcede 500-600 e rahat ev bulunurdu) fatura ailemin yanina git gel maasimin yarisindan cogu gider dedi. Ben o parayi bilgisayar basindan da kazaniyorum oyun oynayarak dedi. Gercekten de kazaniyor. Kimse finansal köle olmak istemez.Ama nereye kadar oynayacak kendisi de diyor nereye kadar oynayacağım diyr,bir yerden başlamak lazım değil mi ? Kimse yeni mezun tecrübesize ekstra bir özelliği yoksa gel seni 3binle baslatalım demiyor sonuç olarak. Tecrübe kazanarak maaş artıyor. Bir sene dururdun baska yerlerde de is arardin dedim. Ama hayat onun hayati olduğu için dırdır yapmak istemedim,konuyu kapattım.Haksiz miyim sizce ? Şu an ben de iş güç sahibi değilim ama deli gibi kpss kasiyorum. Olmazsa baska alternatifler aryacağım.
Güncelleme : Hanımlar lütfen ayrıl demeyin ya da evlilik nasil olavak demeyin. 1-)Benim isim uokken ondan işi yok diye ayrılmam iki yüzlülük olur. 2-)Lütfen her konuyu evliliğe bağlamayalım.
Erkek arkadasimla nasıl bir konusma yapmam gerekiyor kırıp incitmeden ve dırdır etmeden bana bu konuda tavsiye verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?