- 25 Haziran 2016
- 6.916
- 12.212
- Konu Sahibi sevvalnazo
ee ne demisler fazla samimiyet tez ayrilik getirir.heleki iş yerinde ne gerek var bu kadar samimiyete.sizde suclusunuz basta o duvarari yikmayacaktiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramız iyiyken de söyleseydi isteğini ? Az tutarlı olsaydı ? Fena mı olurdu ?
Aramız iyiyken de söyleseydi isteğini ? Az tutarlı olsaydı ? Fena mı olurdu ?
Siz olayi hodri meydana ceviriseniz adamin bir iki laf sokmasina bu kadar uzulmussunuz cok daha agirlarini duyup kaldoramayacaksiniz.Canım oeki yarın işe gidince onun istediği gibi mi yapayım ? Yani tek ışık mı açık olsun sadece ? Onun istediği gibi olunca alttan aldığımı düşünmez mi ?
Hanimefendi erkeklerin is arkadasi olarak veya sosyal yasamda cogu boyle
Iyiyken gayet iyi, anlasmazlik olunca hayvanlasiyorlar
Adamin tutumu tabi ki sacma ve yanlis. Adam gayet duygusal davraniyor. Bu yuzden isyerinde duygusal tepkilere sebep olacak sekilde davranmayin, duygusal tepkilerin ne dozunu ne de bicimini kestirebilirsiniz siz zarali cikarsiniz.
Size tavsiyem hic ustune gitmeyin birakin ne hali varsa gorsun
Sabah gunaydin aksam iyi aksamlar bu kadar. Daha da muhattap olmayin.
Ben karşı taraf evli barklı olduğu için böyle bir ihtimali hiç aklıma getirmemiştim (100 kere yazdim tekrar yazayim isyerinde erkeklerle samimiyet olmuyor, duygusallasiyorlar, goz koyuyorlar, beklentiye giriyorlar
Beklentilerini bulamayinca da ya tripleniyorlar ya da sacmaliyorlar
Erkekler profesyonel olarak daha cok sacmaliyor. En temizi sebebiyet vermemek. Is bulmak zor, hodugun birine sebep isinizden ekmeginizden olmayin
Boyle
Ben şimdi yarın işe gidince lambaların 2 sini de açmayı düşünüyordum . Tekrar tartışma çıkarırsa genel müdüre şikayet edecektim. Bunu yapmayayım mı sizce ? Onun istediği gibi mi yapayım ? Bu durumsa da kendimi sinmiş gibi hissediyorum sanki tecavüze uğramış gibi hissediyorum. Öbür türkü 2 ışığı da açarsam pislik yapabilir yine. Sizce nasıl davranmalıyım ?
Ne biçim konuşuyorsunuz ??Daha hala isigi acayim mi diyor ya. Madem bildigini okuyacaksin ne demeye konu aciyorsun? Sana kac kisi adamin tarafindaki isigi acma hakkin yok dedi, anlama guclugu mu cekiyorsun? Senin yuzunden banlanacagim. Allahim ne verirsen hayirlisini ver, ne lanet insanlar var.
Ben de yazın 25 derecede klima açılınca açtırmıyorum dışarısı serin pencereyi açınca güzel esiyor ama bazıları 16 derecede klima çalıştırıyor sonra ay çok sıcak boğuldum diyor mesela geçen yaz hiç açmadık kimse sıcaktan ölmedi :) (ben de yazıyı görünce bir an üstüme alındım cevap yazasım geldi :) )Bana eski iş yerimdeki bir kadını hatırlattınız, bize klima açtırmazdı yazın ortasında. Yani adamın tarafındaki ışık sizi ilgilendirmez, çok zorlanıyorsanız masa lambası alın. Herkesin çalışma şekli farklıdır, kimisini de ışık rahatsız eder. Profesyonel olmak lazım, oraya arkadaşlık kurmaya gitmediniz, samimiyeti belli bir seviyede tutarsanız sorun da yaşamazsınız. Belki de siz farkında olmadan isteklerinizle adamı sıktınız, patladı bir yerden sonra. Bundan sonra yapacağınız şey adamın tarafına karışmamak ve işinizi yapmak.
ahahahaha ilahi iyi güldüm :))) kız ben de idari işler sorumlusuyum ve odada üç erkekle çalışıyorum inan onlar benden daha gün modundalarSizler de amma fesatmışsınız
Profların da işi gücü yok çoluk çocukla uğraşıyor
Yazık yani üniversitede bilim üretmek hariç her şey var
Öğrenci işlrrinde ve idari işlerde çalışan memurlar zaten kısır günü teyzesinden hallice. Öğrencilerin işi düşünce yüzlerine bakmazlar anagörev olarak birbirlerini dikizlerler.
Bence siz kendi lambanızı yakın Ahmetinkine karışmayın en temiziBen şimdi yarın işe gidince lambaların 2 sini de açmayı düşünüyordum . Tekrar tartışma çıkarırsa genel müdüre şikayet edecektim. Bunu yapmayayım mı sizce ? Onun istediği gibi mi yapayım ? Bu durumsa da kendimi sinmiş gibi hissediyorum sanki tecavüze uğramış gibi hissediyorum. Öbür türkü 2 ışığı da açarsam pislik yapabilir yine. Sizce nasıl davranmalıyım ?
Evet erkekler çok ciddi ve prensipli görünse bile olayları duygusal yorumluyor100 kere yazdim tekrar yazayim isyerinde erkeklerle samimiyet olmuyor, duygusallasiyorlar, goz koyuyorlar, beklentiye giriyorlar
Beklentilerini bulamayinca da ya tripleniyorlar ya da sacmaliyorlar
Erkekler profesyonel olarak daha cok sacmaliyor. En temizi sebebiyet vermemek. Is bulmak zor, hodugun birine sebep isinizden ekmeginizden olmayin
Boyle