İş arkadaşımla yaşadığım tatsızlıklar

Çok özür dilerim lafım size değil. Öğretmenliğin çok kolay meslek olduğunu söylerler. Biz derse 2 dakika geç girsek kırk tane soru soruyor idare ya da direk uyarı gönderiyor. Adam sakin sakin işini bitirip yemeğini yeyip duşunu alıp geliyor işe. Bu kadar rahat memurluk hangi kurumda var çok merak ediyorum.

Bu nasıl bir kurum ya ?
Haftalık çalışma saatleri belli değil mi ?
Amir ne hakla bağırıp çağırıyor
Maaşı ondan almıyorsunuz
X bey benle konuşurken ses tonunuza dikkat edin deyin.
Diğer kişilere de mesafeli davranın
Kavga etmeyin , işinizi yapın ama mesafenizi de koruyun.

Sözleşmeli çalışan mısınız? 7/24 ulaşılabilen bir kamu personeli bilmiyorum. Hafta sonlarını sizden çalamazlar o günler sizin dinlenme günleriniz akşam 5 ten sonra da çok acil olmazsa iş yapmamalısınız. İnsan çok yıpranır böyle hayat geçmez hiç özel alanınız kalmamış sizde diğerleri gibi davranın kendinizi bu kadar yıpratmayın.

Sözleşmeli değilim. Çok fazla kişinin yaptığı bir iş değil. İfşa olmamak için detay vermedim. Benim mesleğimde 5ten sonra iş yapmam demek gibi bir seçenek yok.

Merhaba socialscientist size mesaj atılamadığı için mesaj atar mısınız demiştim fakat müsait olamadınız sanırım yine de size teşekkür ederim meslekle ilgili yazdıklarınız bana ilham oldu sadece İngilizcenizi nasıl geliştirdiğinizi ve birkaç soru soracaktım yine de teşekkür ederim

Ay bu nedir okurken daraldım.
Herkes amiyane tabirle binmeye alçak eşşek ariyor.
Bilemiyorum ben olsam en basitinden o toplantıya gitmezdim. Benim x işlerim,şu programım,bu yogunlugum var deme şansınız varsa bu kişinin üzerinden iş almayın derim. Alışmış ne rahat,amirle muhattap olmuyor,yaparım dediği işi yapmıyor,işe de gelmesin bari zaten göstermelik geliyor. Çok sinir bozucu.
Sınırlarınızı çizin,özel hayatınız olduğunu bilsinler.

Sözleşmeli değilim. Çok fazla kişinin yaptığı bir iş değil. İfşa olmamak için detay vermedim. Benim mesleğimde 5ten sonra iş yapmam demek gibi bir seçenek yok.
Özelden kadronuzu yazar mısınız? Bende kamudayım yeri geliyor nöbet vs oluyor ama normal zamanda 5 ten sonra iş bitmiştir arayan olsada açmam, açarsam da benden işbekleyemezler, ayrıca birileri ben anlamam bahanesi ile gününü gün ederken siz niye bu kadar kasıyorsunuz ki?? Devletin işi her türlü hallolur kendinize bu kadar yazık etmeyin.

Meslekle ilgili bu yazdığım tatsız şeyler size nasıl ilham oldu anlam veremedim

Meslekle ilgili bu yazdığım tatsız şeyler size nasıl ilham oldu anlam veremedim
Öncelikle geçmişe yönelik yorumlarınıza da baktığımda hangi kurum ve pozisyonda çalıştığınızı anladım fakat bu yazdıklarınız her kurumda olan şeyler biraz da yapısal kişinin kendisiyle alakalı bence herkes karşısındaki kişiye iş kitleyemez ben de bunu yapamıyorum. Eksik kalan aksayan yerlerde kendimi sorumlu gibi hissediyorum. Fakat benimle aynı pozisyonda çalışan kişilerin üstelik o birimin asli unsuru olan kişiler benim kadar umursamıyor veya bir anda işten çıkarken “ya şunu yapabilir misin? Şu işim var.” Deniyor ben de sizin gibi bailarda bunu kabul ediyordum fakat daha sonra bunu kabul etmemeye hatta kendi işlerimi ya yapar mısın demeye ya da her girdiğim ortamda şöyle yoğunum böyle yoğunun demeye başladım ( ki gerçekten çok yoğunum). Bu durumda önce gelen iş sayısı azaldı. Devamında da yakınlığımı oldukça azalttım aynı ortama oldukça az girdim telefonla konuşuyor ya da ya işim var diyordum. Tabi sizin durumunuzu tam olarak bilemeyiz. Ben bu şekilde biraz da olsa aştım.

Bnm yapımda sizin gibi aman huzursuzluk çıkmasin sorun olmasın diye diye herşeye evet dedim sonunda da çok ezildim ama artık bn yapamam edemem deyip kaçıyorum çünkü işleri bana yaptırip çay kahve ile zaman geçiren tayfa var ve bn ona rağmen hala mesai yaparim isim yoğundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…