İş arkadaşımın garip hareketleri

instagram isteğini bekletme durumu olmasaydı ben adamın davranışları altında başka bişey aramazdım
yabancıların sohbet anlayışları, sınır bilinçleri ve kültürleri bizim gibi olmadığı için
sıcak davranma durumlarını direkt yürüme şeklinde yorumlamıyorum genelde
ama şu an durduk yere soğuk yapması ve instagram isteğini bekletmesi insanda farklı düşünceler uyandırıyor
bana da istediği bişeyler oldu ve alamayacağını anladığı için kendini geri çekmiş gibi geldi.

Adamın amacı gayet net.

Çok gereksiz ve saçma bir samimiyet değil mi ? Şanslı p.c dediğinde hoop demeniz gerekirken istek atmissiniz,pes!

Ben de yürüme gibi hissetmedim olayları yaşıyorken de bu soğukluk ve isteği kabul etmeme durumu kendimi suçlu hissettirdi sanki rahatsız etmişim gibi geldi diğer herkesi kabul ediyorken beni neden etmediğini anlamadım hiç.

Evli ve instangramdan eklerse sen bunu öğreneceksin.

Yabancıların sohbeti pek bizimki gibi değil,sordukları soruları Türk kafasıyla düşündüğünüzde adam size asılıyormuş gibi durur ama aslında asılmıyordur sadece goygoy yapıyordur. Patavatsız gibi görünürler ,üzerinde durulacak bir şey değil bence

Ben İtalyanlarla çalışıyorum,adamların halleri sürekli flört eder gibi ama alakası yok. Gelir masama oturur,ayaklarını koyar naber nasılsın çok güzelsin bugün falan der saçmasapan ama onun da sohbeti böyle yani,adam aynısını patrona da yapıyor görüyorum.

Katılıyorum benim iş arkadaşım da çok goygoycu samimi vs ben kötü düşünmemiştim zaten ama neden insta isteğimi bekletiyor yüz yüze görmediği iş arkadaşlarını bile kabul etti ve soğuk yapmaya başladı işte asıl sorunum bu :)

Adam evli demişsin zaten dertlenmeye gerek yok diye düşünüyorum İsteğini de umursama kabul ederse eder etmezse kalıversin öyle
Bekar olsa neyse de
Ya yüz yüze bakıyoruz kendimi kötü hissettim istek göndermekle kötü mü ettim yanlış mı anlaşıldım vs gibisine yoksa başka bir derdim yok :)

Gereksiz samimiyete girmiş - ki bence sizinle ilgilenmekten ziyade saçmalamis. Yabancı olduğu için cok garipsemiyorum çünkü bazıları için bu tarz şeyler çok sıradan oluyor , düşünmeden söyleyip geçiyorlar. Çok fazla samimi olmamanızı oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…