Fiziğiniz güzelse ispanyol paca pantolon da çok guzel olur elbise diye niye tutturuyorlar anlamiyorum pantolonla çok daha hoş gorunebilirler170 boyun var fiziğim gayet iyi ama elbise bende güzel durmuyor , bilek bir Kumaş pantolon ve gömlekle daha seksi ve daha güzel olabiliyorum
Kiyafeti soran bu hanimefendi degil.Burda kendinden ornek vermisFiziğiniz güzelse ispanyol paca pantolon da çok guzel olur elbise diye niye tutturuyorlar anlamiyorum pantolonla çok daha hoş gorunebilirler
Fiziğiniz güzelse ispanyol paca pantolon da çok guzel olur elbise diye niye tutturuyorlar anlamiyorum pantolonla çok daha hoş gorunebilirler
Evet ben bile pantolon tercih ediyorum dediği gibi bilek bile bazen hoş durmaz İspanyol giyerimKiyafeti soran bu hanimefendi degil.Burda kendinden ornek vermis
Biliyorum sadece arkadaş fiziğim güzel deyince öneride bulunmak istedimKiyafeti soran bu hanimefendi degil.Burda kendinden ornek vermis
Bence tulum sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Şık bluz üzerine blazer ceket, pantolon düşünmez misiniz?Arkadaşlar elbiseden vazgeçtim bu tulum nasıl sizceEki Görüntüle 3416586
Elbise güzel sende güzelsin ama alt kalın olması biraz olmamış üzgünümDiyetteyim fazla kilolarım hala var, sevdiğim yine iş arkadasımız olan çocuk da gelecek
Fazla mı iddialı?
Eki Görüntüle 3415742
Senin boyun kısa, bu tulumlar zayıf uzun fiziklerde güzel duruyor. Yukarıda Burhan’ın paylaştığı tarzda bir model bak.Arkadaşlar elbiseden vazgeçtim bu tulum nasıl sizceEki Görüntüle 3416586