Daha az seksi mi olsun ama emre de geliyor düğüneObur tulluden ve golddan daha iyi. Corabi mat ve biraz daha kalin secip siyah ayakkabi da giyersen daha az seksi olur
Fazla mi iddiali dedin ya o yuzden oyle yazdim. Bu corapla daha seksi olabilirsin. Ama ayakkabiyi degistir bence. Ben onu sevmedim.Daha az seksi mi olsun ama emre de geliyor düğüne
Ayakkabı rengini mi modelini miFazla mi iddiali dedin ya o yuzden oyle yazdim. Bu corapla daha seksi olabilirsin. Ama ayakkabiyi degistir bence. Ben onu sevmedim.
İkisi de bilekten bant ve siyah harici bir renk boyumuzu keser. Ben de kisa boyluyum. O yuzden siyah bantsiz bir topuklu tercih ederdim ben olsam boyumu uzatirdim.Ayakkabı rengini mi modelini mi
Ayakkabi olmamış çok kilolu değilsin ama elbise dar olduğu için biraz yapılı göstermişDiyetteyim fazla kilolarım hala var, sevdiğim yine iş arkadasımız olan çocuk da gelecek
Fazla mı iddialı?
Eki Görüntüle 3415742
Fazla kilom var diyet yapıyorumElbise bu vucuda uygun gorunmuyor. Omuzlari geniş kalca dar, bacaklar kalin.
O nasıl oluyoElbiseyi lutfen degistir ya, vucudun yakismamis.
Guzel birisin, vucut tipine yakisacak cok secenegin var. Sadece bu elbise olmamis. Bi de sexy olmaya calisma. Sexy olmaya calismadan sexy olmak daha havali.
Fazla kilom var diyet yapıyorum
daha iyiBu nasıl peki
Eki Görüntüle 3415864