- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Yahu her dişi beyaz olan fırçalıyormu saniosnz ? Dış kemiği bembeyaz olan var misal annemin kuzeni Hiç diş fırçalamam der :)) piss:) ama dışlerı bembeyaz. Benm kuzenim ne kdr fircalasada dış kemiği sapsarı beyazlamiorevet bayaa beyaz, koku olayı gündeme gelince acaba fırçalamıyor mu diye düşündüm, ama kar gibi yani dişleri, görüntü olarak da karakter olarak da seda sayan yani aynı:) sert mizaçlı biraz. ben morluklardan yürüyeyim en iyisi.
ya o kesin fırçalıyordur ya , maaşının yarısını makyaj malzemesine saç boyamaya parfümlere falan veren birisi. zaten ben de o yüzden evham yaptım. bu kadar bakımlı bir insanın ağzı kokuyorsa bi sorun vardır demek diye düşündüm.Yahu her dişi beyaz olan fırçalıyormu saniosnz ? Dış kemiği bembeyaz olan var misal annemin kuzeni Hiç diş fırçalamam der :)) piss:) ama dışlerı bembeyaz. Benm kuzenim ne kdr fircalasada dış kemiği sapsarı beyazlamior
bu arada benim de öyle bembeyaz olmaz fırçalamama rağmen. talihsizlik resmen :)Yahu her dişi beyaz olan fırçalıyormu saniosnz ? Dış kemiği bembeyaz olan var misal annemin kuzeni Hiç diş fırçalamam der :)) piss:) ama dışlerı bembeyaz. Benm kuzenim ne kdr fircalasada dış kemiği sapsarı beyazlamior
aynen ben de çok korkuyorum . her şeyi de o malum hastalığa yoruyorum ne yazık kiAgiz kokusu sadece agiz ve dislerle ilgili olmayabiliyor. Bademcik tasi , midede bir sorun olmasi, dis etleri, grip nezle gibi hastaliklar, takma disi varsa kaplama vs daha bir suru sebebi olabilir. Ve insan gercekten agiz kokusunun farkina varamayabilir. Bence nazikcr soyle. En azindan bir cabasi olsun. Ya da hastalik varsa tedavisini olsun. En korktuğum sey. Allah korusun.
Yahu her dişi beyaz olan fırçalıyormu saniosnz ? Dış kemiği bembeyaz olan var misal annemin kuzeni Hiç diş fırçalamam der :)) piss:) ama dışlerı bembeyaz. Benm kuzenim ne kdr fircalasada dış kemiği sapsarı beyazlamior
sırf koku için olsa zaten umrumda olmaz. ki sürekli beraber değiliz. hiç yanına yaklaşmam ama belki bi hastalığı vardır onun belirtisidir diye şey ettim.Yahu o kadar asabi ise bırakın kendi haline..
Bence böyle insanlar için tasalanmak yersiz. İyilik yaramaz bu tiplere..
Kendisi rahatsız olsa oturur araştırır dişçiye falan gider zaten..
ya o kesin fırçalıyordur ya , maaşının yarısını makyaj malzemesine saç boyamaya parfümlere falan veren birisi. zaten ben de o yüzden evham yaptım. bu kadar bakımlı bir insanın ağzı kokuyorsa bi sorun vardır demek diye düşündüm.
sırf koku için olsa zaten umrumda olmaz. ki sürekli beraber değiliz. hiç yanına yaklaşmam ama belki bi hastalığı vardır onun belirtisidir diye şey ettim.
hayır genel olarak herkesin kendisine düşman olduğunu zanneden en ufak bir lafın altında buzağı arayıp ters ters bakan birisi. o yüzden de bir şey demeye korkuyorum.Ama laftan anlamıyormuş ki. Basit bir lafı hakaret algılıyormuş. Ben de o yüzden takma bırak kendi haline dedim.
Yardım anlayana yapılır..
Ya da tepkilerini sen mi abartıp çekiniyorsun acaba?
İşte kemik sarı yapcak bişey yok:) beyazlattrn şimdi herkes yaptırıo zararlı olsa yaptrmzlar hrlde. Bide bi dış macunu varmış vlogger gökçe yıldırım bi vlogunda bahsetmişti onunda dişleri hiç beyazlamioms ama o diş macunu beyazlatms. Kozmela online alışveriş sitesinde gormstm sanki sarı bi kabı varHer gün diş fırçalıyorum ama hiç inci gibi olamadılar. Milletin dişlerine bakıp herhalde ben beceremiyorum diyorum..
Beyazlatmak istemiyorum zararlı olduğu için ama kir görünüyor ya uyuz oluyorum..
hayır genel olarak herkesin kendisine düşman olduğunu zanneden en ufak bir lafın altında buzağı arayıp ters ters bakan birisi. o yüzden de bir şey demeye korkuyorum.
İşte kemik sarı yapcak bişey yok:) beyazlattrn şimdi herkes yaptırıo zararlı olsa yaptrmzlar hrlde. Bide bi dış macunu varmış vlogger gökçe yıldırım bi vlogunda bahsetmişti onunda dişleri hiç beyazlamioms ama o diş macunu beyazlatms. Kozmela online alışveriş sitesinde gormstm sanki sarı bi kabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?