iş arkadaşımın ağzı feci kokuyor

Açık açık agzin kokuyor de. En fazla ne yapabilir?

Cevaba cevap : peki ! :)

Bence de önce morluktan başlayıp söze girin. Dişetlerin morarmış, dişçiye gittin mi, ağız kokusunu da dişeti yapıyor olabilir diye ekleyebilirsiniz.

Beklediğiniz yorumu yapayım.
Bahsettiğiniz hanımın zaten herhangi bir rahatsızlıktan tedavi görmediğini nereden biliyorsunuz? Ağız kokusunun farkında olur insan. Belli ki engel olamamış. Illa birşey yapayim derdi nedir?
İyilikten maraz doğar. Bence hiç karışmayın.

bu yeterince marjinal olmadı ama.

Diş etindeki morluk sigara içmesinden dolayı da olabilir. Arkadaşımda var morluk, fazlaca sigara içiyor. Koku konusunu direkt ima etmek olmaz çünkü yakın değilsiniz. Sadece ‘diş etinde morarma farkettim, sen de farkettin mi bir baktır’ diyebilirsiniz..

Arkadaşım çok güzelsin, dişlerin ne kadar beyaz diye girip, ama dişetinde morluk fark ettim. Allah korusun, benim bir tanıdığımda da böyle bir durum vardı, meğerse lösemi belirtisiymiş. Senin için endişelendim, bir doktora gösterir misin benim hatrım için. bizim için değerlisin diyebilirsin.

Buna da alınırsa da size düşman olmaz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…