iş arkadaşımın ağzı feci kokuyor

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
iş yerinde 40lı yaşlarda bi abla var. fark ettim bir aydır falan ağzı çok kötü kokuyor, dişetlerine baktım da eskiden olmayan bi morarma söz konusu. şimdi ben diğer açılan konularda olduğu gibi kokudan rahatsız olduğum için değil endişelendiğim için akıl danışmaya geldim size.

belki ben hastalık hastası olduğum için böyle düşünüyor olabilirim, ama tıp okuyan kuzenime de sordum. eğer diş çürüğü vs değilse diş etleri de mororıp kanıyorsa lösemi belirtisi olabilir dedi, bi doktora görünmesinde fayda var dedi.

kadın bayaa alıngan ve asabi birisi. ona bir kere birisi saçların ince telli senin belki ondan şekil almıyordur dediği için "ay ne kadar naziksin sen kendine bak" minvari şeyler demişti ve tavır koymuştu. şimdi ben ağzın kokuyor abla diye bir imada bulunamam. ne yapayım sizce.

sosyal medya hesapları yok, o yüzden saçma sapan whatsappta durum paylaşıyorum ağız kokusu lösemi belirtisi olabilir diye, bir tıp sitesinden ekran görüntüsü aldığım makalenin kısa bir bölümünü paylaştım falan, ona da bakmamış hiç. zaten meşgul birisi, çocukları falan var.

ağzı yani hakikaten çok ağır kokuyor. afedersiniz hani bir yerde lağım patlar da yayılır ya onun gibi. bakımlı da bir kadın. dişleri de beyaz yani dişlerini fırçalıyor. ne diyeceğimi bilemiyorum. benim gibi genç bir arkadaşım geçen yanıma gelip x ablanın yanında durmak resmen eziyet falan demişti. o derece.

lösemi olsa sadece ağız kokusu değil başka belirtileri de olur
çok endişe etmeyin bu hususta
alıngansa da hiç öyle ağzın kokuyor falan demeyin.
yeni farketmiş gibi diş etinde morar mı var istersen bi doktora git diyebilirsiniz ona da alınırsa alınsın artık yapacak bir şey yok.

aynen belki de ben gereksiz evham yapıyorum ama bilemedim

is arkadaslarinin oldugu bi whatsapp grubunuz varsa o durumu bir de ordan at bakalim...

Başlık ; mide bulandırıcı , konu ; aman beni taslamasinlar, azıcık merhamet koyayım içine .. karar ver hangisi ?
cevap : senin aşırı derecede fesat olman.

ben istediğim konuyu açarım. eğer gerçekten iğrenseydim de açardım, ki bu tarz açılmış konular var. ben gerçekten evham yaptığım için akıl danışmak istedim çünkü gerçekten hastalık hastası bir insanım.

Aa abla diş etin morarmış bunun için gittin mi bir doktora?
Geçen gün çok samimi olduğum bir arkadaşım geldi ziyaretime.

Kızında böyle morlukları vardı ,sorduğumda diş etlerinde problem olduğunu hatta ağız kokusu yaptığını söyledi.bu konudan çok müzdarip.Hatta eşi ile bile sorun yaşayacak boyuta gelmişken tedavi olmaya karar vermiş.

RAHATSIZLIĞIN ismini çıkaramadım da neydi oooo diyin ağzınızda geveleyin durun belki dank eder.
Yani inşallah eder.

morluklardan yürüyebilirim belki. inşallah dövmez :) dış görünüşüne önem veriyor.
ama insan kendi kokusunu anlamaz mı ya.

Bu konular cok hassas nedesem bılemedım hedıye bır urun bıle alıp versen sorun cıkartabılır nedemek ıstıyorsun dıye.Bence kendını anlatır gıbı yap agzım koktugu zaman sunu yapıyırum rahatsız olabılırler abla senın dıs etın nıye morarmıs de gır konuya.

morluklardan yürüyebilirim belki. inşallah dövmez :) dış görünüşüne önem veriyor.
ama insan kendi kokusunu anlamaz mı ya.
İnan anlayamayabilir de.
Üstelik dış görünüşü de gayet bakımlı demişsiniz.
Hatta konuda hatırlıyorsam dişleride beyaz demişsiniz.
Demekki kişisel bakımını yaptığı için herşeyin 4*4 lük olduğunu düşünebilir.
Yakıştıramaz....

evet bayaa beyaz, koku olayı gündeme gelince acaba fırçalamıyor mu diye düşündüm, ama kar gibi yani dişleri, görüntü olarak da karakter olarak da seda sayan yani aynı:) sert mizaçlı biraz. ben morluklardan yürüyeyim en iyisi.

Dişlerinizde morarma mı vsr bana mı öyle geldi sağlık önemli bşy Olmasın vs de .
Alınırsa da alınır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…