aynen belki de ben gereksiz evham yapıyorum ama bilemedimlösemi olsa sadece ağzı kokusu değil başka belirtileri de olur
çok endişe etmeyin bu hususta
alıngansa da hiç öyle ağzın kokuyor falan demeyin.
yeni farketmiş gibi diş etinde morar mı var istersen bi doktora git diyebilirsiniz ona da alınırsa alınsın artık yapacak bir şey yok.
valla o kadar sinirli biri ki merhaba derken bile yüz kere düşünüyorumPanik olun abla diş etin morarmış senin hiç farkettnmi allah korusun ciddi bişey olmasın bi doktora gitsen iyi olur falan diyin :))
cevap : senin aşırı derecede fesat olman.Başlık ; mide bulandırıcı , konu ; aman beni taslamasinlar, azıcık merhamet koyayım içine .. karar ver hangisi ?
sinsi bir hastalık her zaman vermeyebilir.Lösemide ağız kokusundan anlaşılacak aşamaya gelenr kadar 40 tane belirti verir
morluklardan yürüyebilirim belki. inşallah dövmez :) dış görünüşüne önem veriyor.Aa abla diş etin morarmış bunun için gittin mi bir doktora?
Geçen gün çok samimi olduğum bir arkadaşım geldi ziyaretime.
Kızında böyle morlukları vardı ,sorduğumda diş etlerinde problem olduğunu hatta ağız kokusu yaptığını söyledi.bu konudan çok müzdarip.Hatta eşi ile bile sorun yaşayacak boyuta gelmişken tedavi olmaya karar vermiş.
RAHATSIZLIĞIN ismini çıkaramadım da neydi oooo diyin ağzınızda geveleyin durun belki dank eder.Yani inşallah eder.
sinsi bir hastalık her zaman vermeyebilir.[/QUOTEl lösemiyi biliyorum eğer öyleyse mutlaja başka bir belirti vardır ama zaten kadın hoş sohbet olmadığı için bilmiyor olabilirsiniz
İnan anlayamayabilir de.morluklardan yürüyebilirim belki. inşallah dövmez :) dış görünüşüne önem veriyor.
ama insan kendi kokusunu anlamaz mı ya.
evet bayaa beyaz, koku olayı gündeme gelince acaba fırçalamıyor mu diye düşündüm, ama kar gibi yani dişleri, görüntü olarak da karakter olarak da seda sayan yani aynı:) sert mizaçlı biraz. ben morluklardan yürüyeyim en iyisi.İnan anlayamayabilir de.
Üstelik dış görünüşü de gayet bakımlı demişsiniz.
Hatta konuda hatırlıyorsam dişleride beyaz demişsiniz.
Demekki kişisel bakımını yaptığı için herşeyin 4*4 lük olduğunu düşünebilir.
Yakıştıramaz....
O vakit konuşma yada amelyt maskesi tak polen alerjim var evde bile takıyorum vallahi de :)))valla o kadar sinirli biri ki merhaba derken bile yüz kere düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?