- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.791
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevaba cevap : peki ! :)cevap : senin aşırı derecede fesat olman.
ben istediğim konuyu açarım. eğer gerçekten iğrenseydim de açardım, ki bu tarz açılmış konular var. ben gerçekten evham yaptığım için akıl danışmak istedim çünkü gerçekten hastalık hastası bir insanım.
kinaye abla sana da peki:)Cevaba cevap : peki ! :)
kinaye abla sana da peki:)
Beklediğiniz yorumu yapayım.
Bahsettiğiniz hanımın zaten herhangi bir rahatsızlıktan tedavi görmediğini nereden biliyorsunuz? Ağız kokusunun farkında olur insan. Belli ki engel olamamış. Illa birşey yapayim derdi nedir?
İyilikten maraz doğar. Bence hiç karışmayın.
bu yeterince marjinal olmadı ama.Beklediğiniz yorumu yapayım.
Bahsettiğiniz hanımın zaten herhangi bir rahatsızlıktan tedavi görmediğini nereden biliyorsunuz? Ağız kokusunun farkında olur insan. Belli ki engel olamamış. Illa birşey yapayim derdi nedir?
İyilikten maraz doğar. Bence hiç karışmayın.
Bekle bir sonraki konuda üstün performans sergileyeceğim bi milyon beğeni kasacağım.bu yeterince marjinal olmadı ama.
cevap : senin aşırı derecede fesat olman.
ben istediğim konuyu açarım. eğer gerçekten iğrenseydim de açardım, ki bu tarz açılmış konular var. ben gerçekten evham yaptığım için akıl danışmak istedim çünkü gerçekten hastalık hastası bir insanım.
ne oldu kız
Senin aşırı fesat olman yazdım ya :)) ona guldumne oldu kız![]()