iş arkadaşıma nasıl davranmalıyım, çıldırmak üzereyim !

İş değişimi istemek hakkınız.
Açıkcası onun dışında iş arkadaşı iş arkadaşıdır. Duygusal bağ kurmuyorum çok fazla. (Belki bir iki iyi birileri çıkıyor).
Hiç takmayın derim

aynı odada böyle gergin çalışmak cok zor
bende calıstıgım ortamdaki bayan arkadasla işle ilğili sıkıntımız olup gergin olsak konusmayız bir süre
sonra ona ben not yazarım bak ikimizde anneyiz birbirimizi üzmeye germeye gerek yok şurda iki kişiyz bayan
vs... diye hemen salıveriri oda konusuruz en azından kinci durmayız
sana gelince o bayan hassas bir dönemden gecmiş
sana bir örnek vereyim ben kızım 5 yasında iken ikinciyi düşünüyordm cok sükür hamile kaldım
birgün iki komsumla benle yasıt biri
yaprak sarıyoruz hamileliğim daha yeni bir aylıgım söylemedim kimseye benle yasıt komsum benim moralimi bir laf soktu bir konuda cok bozdu böyle sinirden birsey dememek için mideme karnıma kramp girdi
çok bir zaman gecmedi iki üç gün sonra karın agrısıyla hasataneye gittim bebeğim ölmüştü kalp atımı durmus
ben o bayanadan nefret ediyorm su an buna sebep oldu kesinlikle anlatabildimmi beni cok kırdı snirden bebeğim zarar gördü sebep oldu bence bu olay
ben ordan tasındm yüzünü görmek istemiyorm su an
anlatabildimmi bu böyle bir durum onu öyle düşün
biliyorm senın yaptıgın bişey yok ama oda ona baglamıs

niye bu kadar kafaya taktığınızı anlamadım. selam vermemiş başka gebeyi övmüş hayırlı olsun dememiş oymuş buymuş. ee ne olacak ki çok mu lazım yani sizle can ciğer olmaması?
başkasını övüp övmemesi umrumda değil, sadece bunu gözüme sokmak için can atıyor bu çok belli. ben de somut bişey yapmadığım için kendisine, bu şekilde düşünüyorum doğal olrak

Hiç can sıkmaya değmez. O görmüyorsa sen de görme. Bir şey kaybetmezsin seninle konuşmuyorsa. Bebişini strese sokma :)
sağol canım

ben hatta morali bozuk diye bir gün yalnızken açıklama yaptım insan yerine koyup, herşeyi anlattım . benim ilgim yok işin sna verilmesiyle ilgili, git sor dedim. ama nafile canı öyle düşünmek istiyor napayım

başkasını övüp övmemesi umrumda değil, sadece bunu gözüme sokmak için can atıyor bu çok belli. ben de somut bişey yapmadığım için kendisine, bu şekilde düşünüyorum doğal olrak

aslında o da size somut bişey yapmamış.
herkesle frekansınız tutacak diye bişey yok. belli ki olanlardan sizi sorumlu tutmuş ve kendini çekmiş.

aslında o da size somut bişey yapmamış.
herkesle frekansınız tutacak diye bişey yok. belli ki olanlardan sizi sorumlu tutmuş ve kendini çekmiş.
evet beni sorumlu tuttuğu için zaten böyle davranıyor belli ki. düşük yapsam sevinecek , o modda kendisi görebiliyorum ... ben ona açıklama yaptığım halde beni günah keçisi yapması sinirime dokunuyor.

Aynı odada böyle cins biriyle çalışmak zor olsa gerek insanda huzur kalmaz. Siz de onun taktiğini uygulayın umursamayın odada işiniz bitince başka arkadaşlarınızın yanına gidin özellikle onlar bol muhabbet ederken falan uzaklaşın ordan.
Ne kalmış şunun şurasında kendiniz ve bebeğiniz için sizde o yokmuş gibi davranın.

evet beni sorumlu tuttuğu için zaten böyle davranıyor belli ki. düşük yapsam sevinecek , o modda kendisi görebiliyorum ... ben ona açıklama yaptığım halde beni günah keçisi yapması sinirime dokunuyor.

iyi de sizinki insanlar mükemmel değil diye şikayet etmek gibi bişey. sizi suçlamış uzaklaşmış yahu ne var bunda. yüzünüze küfüre edip ayağınıza çelme takmıyor ki. bebeğini kaybetmiş kolay değil yani.

Aman salla yahu çok mu lazım bu kadın. Sen de o yokmuş gibi davran. Hem hamile olduğunu saklasın hem ağır işler yapsın hem tiroid tsh burada senin suçun ne sağlık problemlerini saymazsak ağır iş yüküne ses çıkarmadığı için tek suçlu kendisi ama kendinde suç bulmak işine gelmediği için seni günah keçisi ilan etmiş. Hayır madem işin ağır desene müdür bey ben hamileyim ve bu işi başka bir arkadaşla değiştirelim diye.
Canım kadın safi negatif yük boşver sana iltifat etmese de olur.
Sen kendinden uzak tut bence yokmuş gibi davran zaten 5 ay Sen bebeğini ve kendini kolla.

evet canım ben de son 2-3 gündür artık odaya genel günaydın iyi akşamlar demesine cevap vermiyorum, o yokmuş gibi davranıyorum.. onun dilinden konuşmak lazım demek ki...

evet zor bişey malesef ama ben de onun anlayacağı dilden konuşuyorum 2 gündür. içimden de diyorum salla 5 ay kalmış zaten, hem bebeğimi hem kendimi üzüyorum burda gereksiz bi insan için.

Size haksizsiniz demem ama onun acisindan baktigimda hassas bir donemde is degisikliginin ona denk gelmesi olmamis. Kizginligida size vurmus haksiz sayilmaz. Keske ilk hamile kaldiginda biraz yardimci olsaydiniz yada tekrar degisiklik talep etseydiniz. Ztn gecici bir sure olacakti. Artik olan olmus Cok takilmayin rahat olun ztn gideceksiniz. Onun tepkisi size degil olaya karsi bence

evet canım ben de son 2-3 gündür artık odaya genel günaydın iyi akşamlar demesine cevap vermiyorum, o yokmuş gibi davranıyorum.. onun dilinden konuşmak lazım demek ki...
Aynen ne gerek var. Ayrıca tayin olacak bir daha yüzünü görmeyeceksin ki. Bebeğin daha önemli ve sen kendine bak. Herkes bir değil unutma sana uymayanı uzak tut kendinden. Bebeğini sağlıcakla al canım kucağına.

Canım saklamış hamileliğini kadın herkesten. Nasıl yardımcı olunsun. Ayrıca herkesten önce hamile kadın kendini düşünüp söylemesi gerekirdi müdür bey bu iş ağır ben bu işe gelemem diye.

Canım saklamış hamileliğini kadın herkesten. Nasıl yardımcı olunsun. Ayrıca herkesten önce hamile kadın kendini düşünüp söyleyecek müdür bey bu iş ağır ben bu işe gelemem diye.

Onu ben atlamisim o zaman sihirli kureye mi bakicaklardi insanlar nerden bilsin.
Hic ciddiye almaya bile gerek yok

evet canım saklamış olduğu için bilmiyordum ben. iş değişikliği talep ettiğimde gebeyim demedi, hem talep ettiysem de onun adını vermedim ya ... söyleseydi mutlaka yardımcı olurduk ama bilmiyorduk, o da hiç rahatsızlığını dile getirmedi..

bi de şöyle söyliyim , ben 7 haftalık hamileyken ankaraya eğitime gönderdiler beni mecbur bıraktılar bile bile... anakara buraya 900 km uzak. ben gitmek zorunda kaldım ve lekelenmelerim başladı, şimdi olmuyor çok şükür de bizim şube müdürmüz de anlayışsız bi insan... ama gene de söylemesi lazımdı ki ona göre davranılsın di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…