- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
umursamıyormuş gibi davranıyor evet ben de çok sıkı fıkı olmak istemyorum da insanın zoruna gidiyor. onun gebeliğinde sorun yaşadığı için izin alırdı giderdi ben hep sorardım nasıl oldun diye, sonuçların ne zmn çıkcak filan. ne bileyimOkudum ben de şimdi. En baştan başlıyorum iş değişimi istemeniz adil olmuş yani ağır bir işi neden sürekli siz yapasınız? Onun hamile olduğunu bilseydiniz belki yardımcı olurdunuz ama sonra öğrenip hiç yardımcı olmadıysanız o da şimdi sizin hamileliğinizi umursamıyor olabilir. Size kızgın ama çok da haklı değil. Bu yüzden hiç takmayın. Onunla sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz.
umursamıyormuş gibi davranıyor evet ben de çok sıkı fıkı olmak istemyorum da insanın zoruna gidiyor. onun gebeliğinde sorun yaşadığı için izin alırdı giderdi ben hep sorardım nasıl oldun diye, sonuçların ne zmn çıkcak filan. ne bileyim
bence boşver. hele de tayinciymişsin. ben işime gelmeyenle konuşmuyorum. sen de bir hata yok. bazı işler gerçekten yıpratıcı oluyor ve rotasyon olması gayet doğal. akışına bırak.
sağolun canım. haklısınız .... ama insan aynı odada çalıştığı kişinin tavırları böyle olunca dayanamıyor işteZaten 5 ay sonra gidiyormuşsun. Abuk subuk insanları dert edip de bebeği üzme. Sevgiler
evet canım artık tayin olayım da gideyim burdan yemin ederim 4 yıldır yıprandım yaO size çok kızmış bir de tiroid falan zor zamanlar geçirmiş belli ki. Ayrıca herkes bir değil siz daha yumuşak huylu bir insanken o biraz daha katıdır belki. Boşverin kimseden beklenti içinde olmayın o size nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın. Doğum izni kullanacak olmanıza içten içe kıllanıyor da olabilir ama bu konuda yapabileceği bir şey yok bunu da hiç düşünmeyin yasal hakkınızı kullanıyorsunuz bir gün anne olursa o da kullanacak onun işleri de size kalacak o zaman çok büyütmeyin kafanızda.
evet canım artık tayin olayım da gideyim burdan yemin ederim 4 yıldır yıprandım ya
o da doğru da işte Allah burayı aratmasın diyorum eşime, öyle dua ediyorum. gerçi bebeğimizi sağ salim kucağımıza alabilirsek ücretsiz izne ayrılmayı da düşünüyorum. rahat rahat bebeğime bakabileyim diye, hem biraz uzak kalmış olurum da iş ortamındanİyi iş yok canım :) Her yerin kendine göre zorluğu var iş yerlerine anlam yüklememek lazım para için katlandığımız saatler sadece. Saatini doldurup çıkıyorsun bu kadar boşver :)
yok canım sağlık kurumundayım.. sağol yine deisbankalıysanız lütfen üzerinizdeki tüm işleri bitip gidin. sonra bizi rahat bırakmıyorlar.
o da doğru da işte Allah burayı aratmasın diyorum eşime, öyle dua ediyorum. gerçi bebeğimizi sağ salim kucağımıza alabilirsek ücretsiz izne ayrılmayı da düşünüyorum. rahat rahat bebeğime bakabileyim diye, hem biraz uzak kalmış olurum da iş ortamından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?