İş arkadaşımla bu konuyu konuşmalı mıyım?

Yanlış anlamayın ama çok uzatıyorsunuz,anlık konuları sakız gibi sündürüyorsunuz bence. Üzerinde bu kadar düşünülecek şeyler değil ki. Sosyal hayatta sizin gibi insanlar ile ilişki çok yorucu oluyor,dışarıdan biri olarak bunu söylemek istedim.

Fatma kod adlı kişiden hiç haz etmedim :) böyle insanlar manipülatif olur karşısındakinin zihniyle oynamayı iyi bilir , çok insan sildim hayatımdan bu yüzden , neşe gibi insanlardan da hoşlanmam bu manipüle eden insanlara asla hayır diyemeyen ve sürekli onay bekleyen insanlar , siz iyi vakit geçirdiğinizi söylemişsiniz bence devam edin arkadaşlığa akışına bırakın , ben doğum günü olayında açıkça söylerdim misal grubun geneli bu saatte müsait senin kendini ayarlaman daha mantıklı gibi .. az öz insan var bu yüzden etrafımda hiç çekmemem

iş arkadaşlarınızla gerektiğinden fazla samimiyet kurmayın.

Niye iş yerinde arkadaş olmasın ki
Ben de sürekli böyle duyduğum için bir bir buçuk sene iş arkadaşlarıma mesafeli durdum hep sonra daha yaklaştığımda iyi arkadaşlıklar kurdum. Dışarda da görüşülüyor işte de zaman daha eğlenceli ve hızlı geçiyor. En az 8 saatimizi geçiriyoruz bence iş yerinde iyi arkadaşlara sahip olmak çok güzel bir şey.

Konuya gelecek olursak Fatmaya ben de gıcık oldum. Neşe de ona daha yakın gibi ve birisinin ağzına bakanları da sevmem
Neşeye bir şey deme bence başka arkadaşların varsa onlarla takıl biraz. Neşenin yanında Fatma olmadığında konuşursun

Konuşmak gereksiz olur. Neşe kesin fatmaya anlatır. Fatma bilenir demek öyle dedi diye daha çok entrika doğurur.
Onlar hallerinden memnun neşe dert yanmıyor, Fatma yönetiyor.
Geri çekilin biraz onlar ne yaparlarsa yapsınlar. Kaldı ki neşe arabayla gelgitini riske atmaz.

Ayşe, Fatma, neşe farketmez iş arkadaşları ile bir mesafe olması idealdir.
İş yeri arkadaşı iş yerinde kalmalı.

Istisnalar olabilir tabi. Bize göre iyi insanlarla her yerde karşilaşma ihtimalimiz var sonuçta, bu iş yeri de olabilir.
Ama sirf belli bir saat geciriyoruz diye samimi arkadaşlik beklememek lazim.
Ben calistigim zamanlarda işyerini sosyal ortamim olarak görmedim hiç bir zaman. Ha istisna biri ciksaydi belki iyi arkadas olurduk asla olmaz diyemem ama öncelikli beklentim iş arkadaslarindan dostluk kurmak olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…