- 9 Ağustos 2015
- 64
- 13
- 88
- 29
- Konu Sahibi HifaNursima
-
İşte daha önce hiç is tecrübe yok kizim seneye krese gidince inşallah çalismak istiyorum o zamana kadar kendimi bir yönde gelistirmeliymNasil bir iste calismayi dusunuyorsunuz tam anlamadim?
Muhasebe biliyorsaniz sirketlere basvurabilirsiniz.
Ya da sekreterlik, magazalarda satis temsilciligi.
Ya da yarim gun is yerlerinin yemeklerini yapabilirsiniz.
Super marketlerde olabilir.
Evinizin yakinindaki bu tip yerlere bir ozgecmis hazirlayip birakin.
Merhaba hnmlar 2 yaßnda kızım var ortaokul mezunuyum kizimi seneye kreşe vericem o zaman işe girmek istiyorum ismekte ön muhabese bölümü ne başvurdum ama sonuç yok... Bir mesleğinde yok önerilerinize ihtiyacim var nerde nasıl çalisabilirim kreşlerde yardımcı öğretmen olabilir miyim yardım edinnn fikir verirseniz sevinirimm
Yaş kaç? Bir zanaatınız var mı? Terzilik falan gibi bişeye eliniz yatkınsa o alanda iş bulabilirsiniz. Ofis işi ortaokul diplomasıyla zor. Liseyi dışardan bitirin. Ön muhasebe için deneyiminiz var mı?Merhaba hnmlar 2 yaßnda kızım var ortaokul mezunuyum kizimi seneye kreşe vericem o zaman işe girmek istiyorum ismekte ön muhabese bölümü ne başvurdum ama sonuç yok... Bir mesleğinde yok önerilerinize ihtiyacim var nerde nasıl çalisabilirim kreşlerde yardımcı öğretmen olabilir miyim yardım edinnn fikir verirseniz sevinirimm
Ön muhasebe için geçmiş iyi bir deneyimin yoksa zor bulabilirsin. Onun yerine BIM gibi yerlerde daha kolay iş bulursun sanki.Merhaba hnmlar 2 yaßnda kızım var ortaokul mezunuyum kizimi seneye kreşe vericem o zaman işe girmek istiyorum ismekte ön muhabese bölümü ne başvurdum ama sonuç yok... Bir mesleğinde yok önerilerinize ihtiyacim var nerde nasıl çalisabilirim kreşlerde yardımcı öğretmen olabilir miyim yardım edinnn fikir verirseniz sevinirimm
bu sabun islerinde para kazanma oranı nedir ?Eğer evde sabun kokulu taş ve benzeri şeyler yaparak para kazanmak isterseniz. İşi size öğretebilirim.
Müşteri kitlene göre değişmektedir.bu sabun islerinde para kazanma oranı nedir ?
biraz zor gibi gözüküyor sanki bilemedim oyüzden bide bu ara cok sabun satışı yapan varMüşteri kitlene göre değişmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?