• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arıyorummmm

HifaNursima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
64
13
88
29
Merhaba hnmlar 2 yaßnda kızım var ortaokul mezunuyum kizimi seneye kreşe vericem o zaman işe girmek istiyorum ismekte ön muhabese bölümü ne başvurdum ama sonuç yok... Bir mesleğinde yok önerilerinize ihtiyacim var nerde nasıl çalisabilirim kreşlerde yardımcı öğretmen olabilir miyim yardım edinnn fikir verirseniz sevinirimm

Nasil bir iste calismayi dusunuyorsunuz tam anlamadim?
Muhasebe biliyorsaniz sirketlere basvurabilirsiniz.
Ya da sekreterlik, magazalarda satis temsilciligi.
Ya da yarim gun is yerlerinin yemeklerini yapabilirsiniz.
Super marketlerde olabilir.
Evinizin yakinindaki bu tip yerlere bir ozgecmis hazirlayip birakin.

Nasil bir iste calismayi dusunuyorsunuz tam anlamadim?
Muhasebe biliyorsaniz sirketlere basvurabilirsiniz.
Ya da sekreterlik, magazalarda satis temsilciligi.
Ya da yarim gun is yerlerinin yemeklerini yapabilirsiniz.
Super marketlerde olabilir.
Evinizin yakinindaki bu tip yerlere bir ozgecmis hazirlayip birakin.
İşte daha önce hiç is tecrübe yok kizim seneye krese gidince inşallah çalismak istiyorum o zamana kadar kendimi bir yönde gelistirmeliym

Evet eger siradan bir is degilde, dusundugunuz ozel bir meslek turu varsa, onunuzde 1 yil var kendinizi biraz gelistirebilirsiniz.
Aciktan liseyide okuyabilirsiniz.

Yaşınızı bilmiyorum ama eger gecici degil düzgün ve emeklilik vaad eden bir is istiyorsaniz bence oncelikle mesleki acik ogretim lisesine kaydolun. Güzel bölümler var ve azmederseniz 2bucuk yilda bitirebilirsiniz.

Merhaba hnmlar 2 yaßnda kızım var ortaokul mezunuyum kizimi seneye kreşe vericem o zaman işe girmek istiyorum ismekte ön muhabese bölümü ne başvurdum ama sonuç yok... Bir mesleğinde yok önerilerinize ihtiyacim var nerde nasıl çalisabilirim kreşlerde yardımcı öğretmen olabilir miyim yardım edinnn fikir verirseniz sevinirimm

Tavsıyem halk egıtım yada ismek ın cocuk gelişimi kurslarına gıdın. Kreslerde küçük yas gruplaryla ılgılnırsnız hm kndı cocugunuzadabfaydalı olur

Aciktan liseyi bitirseniz is imkaniniz artar, tercih ettiginiz meslek gurubunuza uygun okursunuz. Ha bu arada ille de calismam gerekiyor diyorsaniz supermarketlerde calisabilirsiniz

Eğer evde sabun kokulu taş ve benzeri şeyler yaparak para kazanmak isterseniz. İşi size öğretebilirim.

istanbuldaysanız 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursu var ücretsiz ismeklerde. en fazla 5 ay süren kurslar oluyor dönemlik çünkü. bu şekilde kreşlerde çalışabilirsiniz belki

Öncelikle liseyi açıktan bitirin derim ben çünkü artık ünv mezunları bile iş bulamıyor ayrıca çocuk Gelişimi kurslarına gidebilirsiniz kreşlerde iş bulmanız için iyi olur

Yaş kaç? Bir zanaatınız var mı? Terzilik falan gibi bişeye eliniz yatkınsa o alanda iş bulabilirsiniz. Ofis işi ortaokul diplomasıyla zor. Liseyi dışardan bitirin. Ön muhasebe için deneyiminiz var mı?

Dışarıdan okurken de gelire ihtiyacınız varsa evde çoçuk bakabilirsiniz. Hem kendi çocuğunuzun kreş masrafı olmaz, hem de size ek gelir olur.

Ön muhasebe için geçmiş iyi bir deneyimin yoksa zor bulabilirsin. Onun yerine BIM gibi yerlerde daha kolay iş bulursun sanki.
Denedin mi hiç bu tür yerleri?

Müşteri kitlene göre değişmektedir.
biraz zor gibi gözüküyor sanki bilemedim oyüzden bide bu ara cok sabun satışı yapan var
ama gerçekten güzel yapanlarda cok var o yüzden pek sansim olmaz gibi geliyor
sanırım ben söz,nişan gelinler için tasarım tepsilerine yogunlasıcam

Back