pinaripekci pinaripekci.blogspot.com Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 3.830 14 45 4 Eylül 2009 Konu Sahibi pinaripekci #21 zubeyda .!.: tatlıyı bugün yaptım daha tadına bakamadım ama çocuklar çok sevdi de çok yumuşak olmuş öylemi oluyor güzel olursa salı misafirim var onlarada yapacağım ha un 1 su bardağından çok gitti 1 subardağı çok az geldi Genişletmek için tıkla... kıvamını sen göz kararı tutturursn cnm bnm..guzel oluyor bence mısafıre de hoş olur yani..afiyet olsun cnm.. bahar82 .!.: ellerine saglik ilk firsatta denicem Genişletmek için tıkla... teşekkürler ediyorum yorumuna..dene tatlım çok güzel cidden ve hafif. derman .!.: ellerine sağlık canım Genişletmek için tıkla... teşekkürler balım...opuyorumnanaktan
zubeyda .!.: tatlıyı bugün yaptım daha tadına bakamadım ama çocuklar çok sevdi de çok yumuşak olmuş öylemi oluyor güzel olursa salı misafirim var onlarada yapacağım ha un 1 su bardağından çok gitti 1 subardağı çok az geldi Genişletmek için tıkla... kıvamını sen göz kararı tutturursn cnm bnm..guzel oluyor bence mısafıre de hoş olur yani..afiyet olsun cnm.. bahar82 .!.: ellerine saglik ilk firsatta denicem Genişletmek için tıkla... teşekkürler ediyorum yorumuna..dene tatlım çok güzel cidden ve hafif. derman .!.: ellerine sağlık canım Genişletmek için tıkla... teşekkürler balım...opuyorumnanaktan
zubeyda ANNEM IŞIĞIN SÖNMESİN.... Kayıtlı Üye 14 Mart 2009 517 0 46 5 Eylül 2009 Konu Sahibi pinaripekci #22 tatlı güzeldi eşimde beğendi çok hafif olmuş dedi bir tabak tatlıyı indirdi miğdeye SAĞOL........
pinaripekci pinaripekci.blogspot.com Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 3.830 14 45 7 Eylül 2009 Konu Sahibi pinaripekci #23 zubeyda .!.: tatlı güzeldi eşimde beğendi çok hafif olmuş dedi bir tabak tatlıyı indirdi miğdeye SAĞOL........ Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık balım.çok sevindim beğenmenize,afiyetler olsun..opuyorumnanaktan
zubeyda .!.: tatlı güzeldi eşimde beğendi çok hafif olmuş dedi bir tabak tatlıyı indirdi miğdeye SAĞOL........ Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık balım.çok sevindim beğenmenize,afiyetler olsun..opuyorumnanaktan
lady_lawyer prensesim... Kayıtlı Üye 25 Nisan 2009 567 0 41 9 Kasım 2009 Konu Sahibi pinaripekci #24 tatlı çok hoş görünüyor cnm ellerine sağlıkcokacimcoookbirazdan denemeyi düşünüyorum...
pinaripekci pinaripekci.blogspot.com Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 3.830 14 45 9 Kasım 2009 Konu Sahibi pinaripekci #25 lady_lawyer .!.: tatlı çok hoş görünüyor cnm ellerine sağlıkcokacimcoookbirazdan denemeyi düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... inşallah hoşunuza gider cnm bnm..afiyetler olsun...opuyorumnanaktan
lady_lawyer .!.: tatlı çok hoş görünüyor cnm ellerine sağlıkcokacimcoookbirazdan denemeyi düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... inşallah hoşunuza gider cnm bnm..afiyetler olsun...opuyorumnanaktan