Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tierra boya bulamadım. kuaförde var oda satmıyo başka hangi boya kullanabilirim garnier tarçın bakır olurmu yardım ltf
http://img6.imageshack.us/img6/6768/eca978e08c1c1fa2c6fae4ay.jpg küllümango bu rengin adı ne hangi markalarda var yardım ltf
kızlaaaar bana da biri yardım etsin lütfeeen.ben sizi daha yeni keşfediyorum.küllümango herkes senden fikir alıyo yardımcı oluyosun ne güzel.benim de derdime bi çare.benim saçlarımda koyu kahve vardı.nerdeyse siyah gibi duruyodu.2 ay sonra epey aktı diplerimden açık kumral saçlarım geldi.ben saçlarımı kahveye dönük bi bakıra boyamak istiyodum.saçlarımı palettenin açıcısıyla açtım.tabi kızılımsı bişe oldu.bi hafta geçti.üstüne tekrar açıcı yaptım.bu kez biraz daha açıldı.wwwwweeeeeeee nihayet üstüne palette dore bakır boyadım.yani çok kötü olmadı ama şu kızıl yansımalar beni öldürüyo.ben dore yansıma istiyorum.bi de biraz daha kahveye dönük olsun istiyorum.ne yapmalıyım.bi akıl werin kurban oliyyymm:Saruboceq:
lorealın 8.42 rengıyle boya hem kahvemsi hem bakırdır.
al benden de o kadar ben karamel boyadım resmen şu irlanda kızılı gibi oldummm bana da yardım ... ben de açık renk doreli bi saç istiyorum bal rengi gibi.küllü boya demeyin nolur çünkü benim saçım yeşeriyor resmen denedim daha önce tahammül edemedim.kızlaaaar bana da biri yardım etsin lütfeeen.ben sizi daha yeni keşfediyorum.küllümango herkes senden fikir alıyo yardımcı oluyosun ne güzel.benim de derdime bi çare.benim saçlarımda koyu kahve vardı.nerdeyse siyah gibi duruyodu.2 ay sonra epey aktı diplerimden açık kumral saçlarım geldi.ben saçlarımı kahveye dönük bi bakıra boyamak istiyodum.saçlarımı palettenin açıcısıyla açtım.tabi kızılımsı bişe oldu.bi hafta geçti.üstüne tekrar açıcı yaptım.bu kez biraz daha açıldı.wwwwweeeeeeee nihayet üstüne palette dore bakır boyadım.yani çok kötü olmadı ama şu kızıl yansımalar beni öldürüyo.ben dore yansıma istiyorum.bi de biraz daha kahveye dönük olsun istiyorum.ne yapmalıyım.bi akıl werin kurban oliyyymm:Saruboceq:
kızlar tierra sipariş edicem banada yardım edin, 8.44 tamam ama oksidanına karar vermedim saçlarım koyu bakır sarı 7 tonlarında sizce %6 lık oksidan yeterlimi?CADIARZU
kızlar benim saçlarım kızıl şu anda..canlı bi kızıl saçlarım kırmızımsı.. turuncu istiyorum yani irlanda kızılı. canlı bi renk.. neyle boyasam tutar???