How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

$n610519419_418083_8527.jpg bende 4 yıl ırlanda kızılını kullandım kolestonunkini kullanıyordum. Rengi böyle oluyordu bende kendim boyarım saçlarımı açıcı falan da kullanmam. sonra koleston üretimini durdurdular sanırım bulamadım siyah yaptım o zaman hala saçlarım siyah bu rengi de sevdim :)

Son düzenleme:
Canim bu sac rengini natural colors irlanda kiziliyla mi elde ettin? Cok güzel olmus :69: Üstteki mesajimda kutusunu koydum o renk mi?

ewet canım o renk kutudaki gibi oldu ama ışıktada fotodaki gibi duruyor..ama o markayı tawsıye etmıyorum çok öwerek sattılar ama diplerimden gelen saçlar olduğu gıbı duruyor anlam weremedım..bu zamana kadar saç boyuyorum boyle olmamıstı hiç :D

ewet canım o renk kutudaki gibi oldu ama ışıktada fotodaki gibi duruyor..ama o markayı tawsıye etmıyorum çok öwerek sattılar ama diplerimden gelen saçlar olduğu gıbı duruyor anlam weremedım..bu zamana kadar saç boyuyorum boyle olmamıstı hiç :D

Ilk boyadiginda zemin acikmis o yüzden tutmustur boya. Senin kendi sac rengin ne? Koyuysa tutmayabilir. Amonyaksiz bitkisel boya bu.

Merhabalar...

Ben uzun zamandir saclarimin rengini irlanda kizili ya da turuncuya donuk kizil ya da sogan kabugu -heryerde baska bi isim var asagi resmi koyacagim- yapmak istiyorum.
Acik tenli ve mavi gozlu oldugumdan kuafor dahil herkes yakisacagini soyluyor. Ama ya tutmazsa diye bi turlu cesaretedemiyorudum. artik gozumu kararttim.
Bu forumda cok yararli seyler okudum ve sizden yardim istemeye karar verdim..

Sacimin dogal rengi koyu kahve. Ama gecen yil ara ara sarilar vardi, sonrasinda ustune koyu cikolata boyadim simdi o koyu renk akti ve uclari baya bi acik renk oldu. Ustler yine koyu kahve..
Kuafor uclarin tutacagini ama ustleri acacagini soyledi ki sari yapan kuafor de acmisti ve saclarim taranmiyordu bile.

Istedigim renk su an Muhtesem Yuzyildaki Hurrem in biraz koyusu..
Yukarilarda tierra 8.44 ile olur yazilmis ama ben rengimi acmadan direk o 8.44 ile boyasam tutturabilir miyim?? Yoksa illa acmam mi gerekir??

Istedigim sac rengi:

dsc00947h.jpg

Benim sac rengim bu fotoda masa var ve sprey de oldugundan parlak gorunuyor :

dsc00940z.jpg

Son düzenleme:
kızlar bugün ben koleston altın sarıyla palette tarçın bakırı karıştırarak boyadım sonuççççççççççç
süper renk oldu al sana irlanda kızılı ama alt saçınızın açık renk olması lazım çokta koyu olmamalı aynı hürremin saç rengi oldu:1:

mumkunse foto koyabilir misin??

Bi de bi onceki sayfada benim sac rengim var, senin saclarin daha mi acik renkti??
Boyalari hangi oranlarda karistirdin??

Ne cok soru sordum yaa..:)

ayy bende hürrem rengi istiyorumm:D nekdr karıstırdıgını yazarmısınn? ben karamel saçımı tarçın bakıra boyadımm su an havuç kızılı tarçın kızılı gibi bişi oldu bidahaki boyamama ne kdr sarı karıştırsam o dediğimiz renk olur? irlanda kızılı??? lütfenn acil cevap yazz:D

ayy bende hürrem rengi istiyorumm:D nekdr karıstırdıgını yazarmısınn? ben karamel saçımı tarçın bakıra boyadımm su an havuç kızılı tarçın kızılı gibi bişi oldu bidahaki boyamama ne kdr sarı karıştırsam o dediğimiz renk olur? irlanda kızılı??? lütfenn acil cevap yazz:D

hiç sarı karıştırmana gerek yok bence kolleston 9.5 kum taşı kızılı ıstedığın sonucu verır tarcın bakır kadar yogun turuncu değil ve daha açık rengi

tüh yaa...peki sen boyadınmı kumtaşı kızılına? oldumu yani? bide şey varmış ya kolestonun irlanda kızılı onumu boyasam diyoorum? napsam bilmiyorum:S

evet boyadım tarçın bakıra boyamıştım hatta daha sonrada ikinci boyamada kum taşı kızılına boyamıştım aradaki fark; kum taşı kızılı daha açık sarıya dönük bakırı tarçın bakıra göre daha az

o süpermiş ozamann:) peki bişey daha sorucam ilerki boyamalarda kum tası kızılı sarıya dönmesin tamamen? ne dersin ben böyle tam irlanda kızılı istiyorumda:)

kızlar benim saçlarım sarı ama diplerde biraz koyuluk var direk İrlanda kızılına boyasam istediğim rengi elde edebilir miyim ? diplerde ki koyuluk yüzünden şüpheliyim birazda :D

Back