How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

benim bahsini ettigim renk şu;
strawberry%20blonde%20video%20shoot%20camera%20close%20up%2072dpi.jpg

woow ne kadar da hos duruyor :23:

canım bakır kızılıysa saçın saçını küllü açık sarılarla bıkaç kere boyarsan bu renge anca ulaşırsın

meraba bı sey sormak ıstıyodum tierra acıcıları hakkında bır bılgınız var mı? 0 danbaslayıp cesıtlınumaralar halınde varmıs. ben tıerra 6.44 ya da 7.44 kullnamyı dusunuyorum sacıl su an soluk bakır. akınca acık tonlu soluk olmaması ıcın 6.44 boyatayım dıyorum, hangı numara acıcıyı kulllanmam lazım?

İrlanda kızılı istiyorsanız dore(sarı) yansımalı bakırları tercih etmelisiniz. Kullanacağınız boyanın numarasında noktadan sonra gelen rakam 34 veya 43 olmalıdır. 43 ise bakır yansıma yoğunluğu biraz daha fazla, 34 ise sarı yansıma yoğunluğu daha fazladır.

Ben 7.43 ile 7.73 karışımyla boyamıştım saçlarımı.

Tıerra 7.44 ya da 8.44 kullanmaya karar verdim. Saçım soluk bakır(aralarda sarıya dönük) olduğu için kalıcı ve yapay olmayan koyu bir turuncu bakır renk istiyorum. Ama kesınlıkle 6.44 istemiyorum. Sizce 7.44 mü 8.44 mü ve kaç numara aktivatörle birlikte???? Lütfeenn cevap?

arkadaşlar ben aylar önce platin sarı röfleden tarçın bakıra döndüm... igora,matrix vb.. bir çok boyanın tarçın bakır ve turuncu tonlarını denedim... saç zemini röfleden açıldığı için saçlarımdan boya hep aktı ve ben de defalarca boyamak zorunda kladım... dolayısıyla saçım yıprandı.... o nedenle en son tierra 8.44 ün içine azıcık 10 numara tierra karıştırdım ve 3 akvatörle boyadım...sonuç muhteşem turuncuya dönük süper bir bakır oldu ve saçım ipeksi bir yumusaklık kazandı
:1:

canım tierra hakkında neler dusunuyosun?? boyattığını okudum daha evelden. yapay bır turuncu mu oldu? 8.44le 10 u karıstırmıssın. ben o acık olur akınca ıyıce akar dıye korkuyorum 7.44 u tek kulanayım dıyorum? paylasır mısın nasıl gıttı bakır seruvenın?:)

Back