Merhaba. Kuaförler hep boya boyayı açmaz der ya bu 12.1 bir onların dışında bir boya mı? :) benim saçım şu an kumra bakır 7 küsürlerde bir renk ama ben 8 ve üstü açık bir bakır istiyorum. şimdi bu boyayı boyalı olan saçıma sürüyorum ve açılıyor öyle mi? bir de nasıl bir renk oluyor?
bir de belirtmek istiyorum tierra bende felaket alerji yaptı günlerce kulağımın arkası acıdı sonunda deri kalktı yavaş yavaş döküldü anca öyle kurtardım. arkasında yazıyor zaten alerji testi yapın diye. kuaför hiç uyarmadan organik bu bir şey olmaz dedi löngür diye sürdü boyayı. 2 saat açıcıyla beklettiklerinde bile öyle yanmamıştım. denemden kullanmayın rica edin teninize sürsünler biraz kulak arkasına, iki güne ölmezseniz boyatın. neyseki saçıma bir zarar vermedi ama çok korktum bir daha kullanamam yoksa renk süperdi 7.3 toffe. altın sarısı gibi bir karameldi.
canım boya boyayı açmaz dıye bır durum var. ama en açık sarılarla boyadıgında sac rengin bırkaç ton açılıyor. kuaforlerde genelde pek işlerine gelmedigi için boya boyaı asla açmaz derler. ayrıca pekte ıstenılen renk hemen elde edilmediginden rıske gırmek istemiyorlar. suandaki saç rengin neyse ondan bır ıkı ton daha acık bır renk elde edersin .