ya anlatıgımda bakırlı bı dorelı sarıysı balkogunden bırasdaha acık sarı dusun hafıf bakırlıklar var
nası resım eklıcemı bılmıorum solersenız bana ben gosterıyım
canım tonı and guy ın bazı urunleri watsons magazasında satılıyor. natur vıtalde aslında çocu kozmtıkçide satılıyor mutlaka gormuşşundur ama dıkkatını çekmemiştir. am çogu yerde fıyatı değişiyor ben en ucuzu 17 liralık gordum en pahalısı 25 liraya kozyatagı carfurun içindeki bı magazada gordum. hanı gırış katta oyuncakçı varya onun yanında boyle değişik urunler satan bı yer var orda da vardı natur vıtal ama dedigim gibi çogu yerde var.
Arkadaşlar röfleden irlanda kızılına geçmek istiyorum, kullanımı çok zor mu? Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?
fistancım 2 hafta önce platin röfleli saçlarımı bakır kızılı tonlarında bi renge evde boyadım.ilk boyadığımda iiydi,röfleler sadece ışıltılar şeklinde aradan parlıyordu ama yıkadıkça röfleler iice açığa çıktı,diplerle uçlar farklı renkte şimdi Çok üzgünüm çoook hafta içi kuaföre gidip tekrar boyatmayı düşünüyorum.bakalım bu ton farkı kaybolacakmı :uhm:
merhaba arkadaşlar irlanda kızılı ile ilgili bütün yazıları okudum Benim saçım aşk alevi geçen hafta boyadım çok koyu geldi irlanda kızılı olması için koleston 12.1 ilemi boyamam gerekiyor
cevabın için teşşekürler arkadaşım peki nekadar sıklıkla boyayabilirim ve sonra dip boyası gelince irlanda kızılımı boyayacağım
küllü mango bu tierra boyayı nerde bulabiliriz halay parfümeride varmıdır ben bu arada izmirde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?