Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

cok canlı bı sarı ıstıorum ama koyu olcak ole cart bı sarı ıstemıo esım ıste ıgoranın 9.55 ı nasıl acılırmı ole baska ıslem uygulanmadan

ya anlatıgımda bakırlı bı dorelı sarıysı balkogunden bırasdaha acık sarı dusun hafıf bakırlıklar var

canım benım bu onceki sayfalarda resmi varsa onu goster bana canım:) inan boyle anlaşılmıyor ne anlatmaya calıştıgın. hem ıgoranın sonu 77 ile bıten renkleride bakırlı renkleridir. seninde ıstedıgın tahmınen 7.77 veya 8.77 gibi birsey heralde. ama sen yınede ıstedıgın rengin resmini bulup koyarsan daha ıyı olur

evet cnm bende watsons da görüyordum toni&guy ı.Carrefourdaki o dediğin mağaza GNC sanıyorum bitkisel ürünler falan satıyor aynı zamanda.Ahh daha dün gittim carrefoura neyse bir dahakine bakarım artık.Çok tşk ederim cnm

Arkadaşlar röfleden irlanda kızılına geçmek istiyorum, kullanımı çok zor mu? Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?

Arkadaşlar röfleden irlanda kızılına geçmek istiyorum, kullanımı çok zor mu? Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?

fistancım 2 hafta önce platin röfleli saçlarımı bakır kızılı tonlarında bi renge evde boyadım.ilk boyadığımda iiydi,röfleler sadece ışıltılar şeklinde aradan parlıyordu ama yıkadıkça röfleler iice açığa çıktı,diplerle uçlar farklı renkte şimdi Çok üzgünüm çoook hafta içi kuaföre gidip tekrar boyatmayı düşünüyorum.bakalım bu ton farkı kaybolacakmı :uhm:

bence rofleli yerlerini 6.44 ile boyat canım . zaten akıyor hemen hiç olmazsa aktıgında çok açık olmaz. hatta kuaforun içine çok az da 6 numara koysun o sekilde sadece rofleli yerlerini boyasın. açık tonlara boyarsa surekli daha cabuk akar ve dıplerinle pek uyumlu olmaz.

merhaba arkadaşlar irlanda kızılı ile ilgili bütün yazıları okudum Benim saçım aşk alevi geçen hafta boyadım çok koyu geldi irlanda kızılı olması için koleston 12.1 ilemi boyamam gerekiyor

merhaba arkadaşlar irlanda kızılı ile ilgili bütün yazıları okudum Benim saçım aşk alevi geçen hafta boyadım çok koyu geldi irlanda kızılı olması için koleston 12.1 ilemi boyamam gerekiyor

istediğin renge ulaşıncaya kadar sarıya boyamalısın çabuk açılan bi saçın varsa boşuna kolestonla yıpratma lorealin sarılarını dene

cevabın için teşşekürler arkadaşım peki nekadar sıklıkla boyayabilirim ve sonra dip boyası gelince irlanda kızılımı boyayacağım

cevabın için teşşekürler arkadaşım peki nekadar sıklıkla boyayabilirim ve sonra dip boyası gelince irlanda kızılımı boyayacağım

ayda bır boyaman gerek daha fazlası saçını yorar. zaten sacın yavaş yavaş ıstedıgın renge donecek sonrada ıstedıgın rengi buldugunda uygularsın ve o sekilde devam edersin dıpten çıkanlarıda ıstedıgın renkle yuzde 9 luk peroksit karıştırıp uygularsan ıyı olur.

küllü mango bu tierra boyayı nerde bulabiliriz halay parfümeride varmıdır ben bu arada izmirde oturuyorum

küllü mango bu tierra boyayı nerde bulabiliriz halay parfümeride varmıdır ben bu arada izmirde oturuyorum

canım kuafor malzemeleri satan yerlerde bulabılırsın ancak. izmirde nerede vardır bılmıyorum ama kemeraltının arka sokaklarında vardır mutlaka google izmir kuafor malzemeleri falan yaz belki çıkar. yada netten siparişte verebilirsin

tierra boya bulamadım. kuaförde var oda satmıyo başka hangi boya kullanabilirim garnier tarçın bakır olurmu yardım ltf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…