çekme dedim, düzelteyim dedi.. çekti yavrucak..
Ya dediğin gibi saç rengi canlandı sadece, başka bişe olmadı.
Şimdi hocam dediklerini bir bir dinleyeyim ben ve madem öyle ben bi dahakine cosmoya gideyim ama evde becerebilirmiyiz bu işi.. çocuk kafamı ısıttı çünkü, önce dibini sonra uçlarını boyadı filan falan.. ev şartlarında halledermiyiz diyorsun bu işi?
canı bak gittiginde cosmoplexe bır tıerra 8.44 al bırde onların beyaz dıkdortgen şeklinde 1 lıtrelık oksıdasyonları var. onlardan bır tane ustunde 3 yazanı alcaksın bırde 1 yazanı alcaksın. 3 yazan yuzde 9 luk. 1 yazanda yuzde 3 luk.
sen diplerin geldiginde boyanın 3 te 1 ını (boya 120 ml sende 40 ml boya koycan) ve yuzde 9 luk yanı 3 numara yazan oksıdasyondan 60 ml koy kaba. bunlarla diplerini iyice boya.
boyadıktan sonra kafana bır poşet geçir. ve 25 dk kadar kurutma makınesiyle ısı ver. ama poşet geçirmen sart amaç saçı kurutmak değil ısıtmak çünkü. sonra bekle 10 dk sogusun kafandakı boya. poşeti çıkar.
tıerra boyadan kalanın yarısını boşalt yanı 40 ml daha boşalt ve yuzde 10 luk yanı 1 numaralı oksıdasyondan 80 ml koy karıştır. bunlarla da uçlarını boya.
toplam 50 dk kadar kalsın saçında. sonrada sadece uyla durula 3 gun saçını yıkama fön çekme.
aslında bu dediklerim çok kolay bı kez yaptın mı anlarsın yavaş yavaş. ben 2 yıldır arkadaş abu şekilde uyguluyorum .