How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

iyiymiş aslında 35 ytl. ama yınede sen 35 ytl ye gider boyalarını alırdın. o boya sana 2 ay oksıdanda 10 ay yeterdı:) tıerra 8.44 20 ytl, 1 lıtrelık oksıdasyonuda 15 ytl. hesabını sen yap bır dahakıne kuafore boyatma.
peki sen memnun musun saçının renginden şuanda. bırde canım boyadan sonrakı ılk 3 gun saçına hiçbir işlem yaptırma. fön dahıl yıkama dahıl. ilk 3 4 gun ıçınde rengın yuzde 50 sı akar yapılan işlemlerle. aklında bulunsun. ki kuafor fönde çekmiş sanırım saçına.

çekme dedim, düzelteyim dedi.. çekti yavrucak..

Ya dediğin gibi saç rengi canlandı sadece, başka bişe olmadı.

Şimdi hocam dediklerini bir bir dinleyeyim ben ve madem öyle ben bi dahakine cosmoya gideyim ama evde becerebilirmiyiz bu işi.. çocuk kafamı ısıttı çünkü, önce dibini sonra uçlarını boyadı filan falan.. ev şartlarında halledermiyiz diyorsun bu işi?

çekme dedim, düzelteyim dedi.. çekti yavrucak..

Ya dediğin gibi saç rengi canlandı sadece, başka bişe olmadı.

Şimdi hocam dediklerini bir bir dinleyeyim ben ve madem öyle ben bi dahakine cosmoya gideyim ama evde becerebilirmiyiz bu işi.. çocuk kafamı ısıttı çünkü, önce dibini sonra uçlarını boyadı filan falan.. ev şartlarında halledermiyiz diyorsun bu işi?

canı bak gittiginde cosmoplexe bır tıerra 8.44 al bırde onların beyaz dıkdortgen şeklinde 1 lıtrelık oksıdasyonları var. onlardan bır tane ustunde 3 yazanı alcaksın bırde 1 yazanı alcaksın. 3 yazan yuzde 9 luk. 1 yazanda yuzde 3 luk.
sen diplerin geldiginde boyanın 3 te 1 ını (boya 120 ml sende 40 ml boya koycan) ve yuzde 9 luk yanı 3 numara yazan oksıdasyondan 60 ml koy kaba. bunlarla diplerini iyice boya.
boyadıktan sonra kafana bır poşet geçir. ve 25 dk kadar kurutma makınesiyle ısı ver. ama poşet geçirmen sart amaç saçı kurutmak değil ısıtmak çünkü. sonra bekle 10 dk sogusun kafandakı boya. poşeti çıkar.
tıerra boyadan kalanın yarısını boşalt yanı 40 ml daha boşalt ve yuzde 10 luk yanı 1 numaralı oksıdasyondan 80 ml koy karıştır. bunlarla da uçlarını boya.
toplam 50 dk kadar kalsın saçında. sonrada sadece uyla durula 3 gun saçını yıkama fön çekme.
aslında bu dediklerim çok kolay bı kez yaptın mı anlarsın yavaş yavaş. ben 2 yıldır arkadaş abu şekilde uyguluyorum .

a.s.
canı bak gittiginde cosmoplexe bır tıerra 8.44 al bırde onların beyaz dıkdortgen şeklinde 1 lıtrelık oksıdasyonları var. onlardan bır tane ustunde 3 yazanı alcaksın bırde 1 yazanı alcaksın. 3 yazan yuzde 9 luk. 1 yazanda yuzde 3 luk.
sen diplerin geldiginde boyanın 3 te 1 ını (boya 120 ml sende 40 ml boya koycan) ve yuzde 9 luk yanı 3 numara yazan oksıdasyondan 60 ml koy kaba. bunlarla diplerini iyice boya.
boyadıktan sonra kafana bır poşet geçir. ve 25 dk kadar kurutma makınesiyle ısı ver. ama poşet geçirmen sart amaç saçı kurutmak değil ısıtmak çünkü. sonra bekle 10 dk sogusun kafandakı boya. poşeti çıkar.
tıerra boyadan kalanın yarısını boşalt yanı 40 ml daha boşalt ve yuzde 10 luk yanı 1 numaralı oksıdasyondan 80 ml koy karıştır. bunlarla da uçlarını boya.
toplam 50 dk kadar kalsın saçında. sonrada sadece uyla durula 3 gun saçını yıkama fön çekme.
aslında bu dediklerim çok kolay bı kez yaptın mı anlarsın yavaş yavaş. ben 2 yıldır arkadaş abu şekilde uyguluyorum .

Anlaştık şekerim, başaracağım.. iman gücüyle inşallah :)

Çok teşekkür ediyorum ben sana.. bi tanecik heyır kaaalır meykırım benim :1hug:

canım arkadaşımın saçları çok doğal duruyor. kaşlarınında renginide açtıgından hemn herkes doğal turuncu sanıyor benım yanımda bıle kaç kere soyledıler saçlarınız ne guzel dıye. bu fotodaki rengin aynısı. tabı o fotodakınden bakım ve flaşla daha canlı ve saglıklı duruyor. onun normal halını duşun işte canım aynı renk. biz yıllarca dogal turuncu rengi bulmak içiin ugraştık.hemen hepsi dogal olmayan bır turunculuk verıyordu punkçılar gibi yada avrupa yakasında yaprak gibi. ama tıerra çok başarılı bu konuda.
canım senin mevcut saçına 8.44 uygulanırsa nasıl bı renk elde edliri bilmiyorum. ama mumkun oldugunda açık bır taban olması gerekir ki dip boyası yaptıgında uçlarıyla sırıtmasın. çünkü diplerinide oldukça basarılı bır sekilde açıyor.
anladıgım kadarıyla sen dogal turuncular gibi olsun ıstıyorsun. koydugun renkte de dıpler tepe kısmı oldukça açık buna dayanarak bende 9.44 dedim. ama uçları koyu saçın.
şimdi ki saçının resmini koyman mumkun mu acaba? çünkü geçenlerde yıne boyattım demiştin? ona göre yardımcı olmaya çalışırım

siteye yeni üye olduğum için nereye neyi yazacağımı bilmiyorum amacım küllümangoya ulaşmak:)cvbın için teşekkürler ama oksidasyon ayrı satılan bişey mi?onunda tierradan mı alayım? bi de saçım omuzlarımda ama gürdür 120 ml yeter mi?120 ml a ne kadar oksidasyon gerekir?ve saçım yıkandıkça kahva bakır gibi bişey oldu yani çok açık sayılmaz sence boya silici alıp silme işlemi yapayım mı?yardımın için şimdiden teşekkürler..

:çok üzgünüm:aynı işlevi selective 8.44 le yapsak ne olur? aynı sonuç elde edilir mi arada baya bi fiyat farkı vardayerimseniben

siteye yeni üye olduğum için nereye neyi yazacağımı bilmiyorum amacım küllümangoya ulaşmak:)cvbın için teşekkürler ama oksidasyon ayrı satılan bişey mi?onunda tierradan mı alayım? bi de saçım omuzlarımda ama gürdür 120 ml yeter mi?120 ml a ne kadar oksidasyon gerekir?ve saçım yıkandıkça kahva bakır gibi bişey oldu yani çok açık sayılmaz sence boya silici alıp silme işlemi yapayım mı?yardımın için şimdiden teşekkürler..

saçının aktıkça yıne kahveye donmemesi iiçin bence bıkaç kere akınca kahveye donmeyene kadar yanı sarıyla boya. bıkaç kez sarıya boyadıgında saçının kahvesı gidecektir. saçın zarar gormesın ıstıyorsan kalıteli bı markayla sarıya boya.
sonrada tıerrayla boyarsın boylece aktıgında kahvelik oluşmaz.
normal tup boyaları ve pıyasadakı kutu boyalar 60 ml liktır ve oksıdanıda 60 mliktir. yanı toplamda 120 ml oluyor bır kutu boya. ama tıerranın sadece boyası 120 ml . ve 120 mllik boyaya da 180 ml oksıdan koyman gereklidir yanı 1.5 katı. bu da 120+180=300 ml yanı yetmesi lazım haylı haylı. ve oksıdanda ayrı satılan bırsey eger boyanı tıerra alacaksın yıne aynı markanın oksıdanını alman lazım. çünkü tıerra amonyaksız bır boya dığer markaların oksıdanlarıyla karıştırmaman daha ıyı olur.
ama dedigim gibi boya sılıcılerle vs... saçını yıpratma bıkaç kere saçını sarıya boya kahveligi gidinceye kadar.

:çok üzgünüm:aynı işlevi selective 8.44 le yapsak ne olur? aynı sonuç elde edilir mi arada baya bi fiyat farkı vardayerimseniben

selektive saçını lastık gıbı yapar oyuncak bebek saçı gıbı naylonumsu yapıyor ve rengide kızılımsı bır renk. tıerra amonyaksız bır boya ve saca daha az zarar verıyor ve kızıllık kesinlikle yok. saçının saglıgını duşunuyorsan tıerra kullan. gerçektende selektive en berbat boyalardan bırısıdır kullanmış bırı olarak soyluyorum bunuda.

selektive saçını lastık gıbı yapar oyuncak bebek saçı gıbı naylonumsu yapıyor ve rengide kızılımsı bır renk. tıerra amonyaksız bır boya ve saca daha az zarar verıyor ve kızıllık kesinlikle yok. saçının saglıgını duşunuyorsan tıerra kullan. gerçektende selektive en berbat boyalardan bırısıdır kullanmış bırı olarak soyluyorum bunuda.

wallahi allah çıkardı sizi karşıma yetti gari kuaföre verdiğim paralar:)oksidasyonuda netten bulurum sanırım?çok çok çok saol:):asigim:

saçının aktıkça yıne kahveye donmemesi iiçin bence bıkaç kere akınca kahveye donmeyene kadar yanı sarıyla boya. bıkaç kez sarıya boyadıgında saçının kahvesı gidecektir. saçın zarar gormesın ıstıyorsan kalıteli bı markayla sarıya boya.
sonrada tıerrayla boyarsın boylece aktıgında kahvelik oluşmaz.
normal tup boyaları ve pıyasadakı kutu boyalar 60 ml liktır ve oksıdanıda 60 mliktir. yanı toplamda 120 ml oluyor bır kutu boya. ama tıerranın sadece boyası 120 ml . ve 120 mllik boyaya da 180 ml oksıdan koyman gereklidir yanı 1.5 katı. bu da 120+180=300 ml yanı yetmesi lazım haylı haylı. ve oksıdanda ayrı satılan bırsey eger boyanı tıerra alacaksın yıne aynı markanın oksıdanını alman lazım. çünkü tıerra amonyaksız bır boya dığer markaların oksıdanlarıyla karıştırmaman daha ıyı olur.
ama dedigim gibi boya sılıcılerle vs... saçını yıpratma bıkaç kere saçını sarıya boya kahveligi gidinceye kadar.

netten araştırıyorumda aktivatör die geçio sanırım kahretsin çok cahilim bu konudakafamçokkarıştı

netten araştırıyorumda aktivatör die geçio sanırım kahretsin çok cahilim bu konudakafamçokkarıştı

1 Lt Plastik Şişede Krem Aktivitör olarak geçiyor ve 0-dan 4-e kadar no vermişler hansini seçicem bu arada bunu o zmn dier boyalar içinde saklayabilirm sanırım deil mi çünkü yanlış hesaplamıosam 1lt =kafamçokkarıştı1000 ml oluyor deil mi arkadaşım?

canım evet 1 litre 1000 ml. ama dedigim gibi tıerranın ozelligi başka amonyaksız o yuzden içinde etken maddeler daha farklıdır yanı başka marka boyalarla karıştırman ıyı olmaz onun oksıdanını. ama zaten bence sen ıstedıgın rengi tutturduktan sonra uzun bır sure kullanırsın bu rengi çünkü çok guzel o yuzden o 1 litrelik oksıdan(aktıvator:)) sana uzun sure gider.
senin dogal saç rengin nedir?
suandaki saç rengin nedir? bunları tam olarak yazarsan sana kaç numaralı oksıdanı kullanman gerektigini yazarım. hatta varsa resim koyarsan daha bı ıyı olur. yada benzeyen bı resim koyarsan.
ama dedigim gibi oncelikle eğer aktıgında hoş olmayan bı kahvelik istemiyorsan ılk once 2 3 kere sarıya boyaman gerekli. yoksa saçının boyası her aktıgında o kahvelik devam eder.

canım evet 1 litre 1000 ml. ama dedigim gibi tıerranın ozelligi başka amonyaksız o yuzden içinde etken maddeler daha farklıdır yanı başka marka boyalarla karıştırman ıyı olmaz onun oksıdanını. ama zaten bence sen ıstedıgın rengi tutturduktan sonra uzun bır sure kullanırsın bu rengi çünkü çok guzel o yuzden o 1 litrelik oksıdan(aktıvator:)) sana uzun sure gider.
senin dogal saç rengin nedir?
suandaki saç rengin nedir? bunları tam olarak yazarsan sana kaç numaralı oksıdanı kullanman gerektigini yazarım. hatta varsa resim koyarsan daha bı ıyı olur. yada benzeyen bı resim koyarsan.
ama dedigim gibi oncelikle eğer aktıgında hoş olmayan bı kahvelik istemiyorsan ılk once 2 3 kere sarıya boyaman gerekli. yoksa saçının boyası her aktıgında o kahvelik devam eder.

zavallı saçımın uzun bi hikayesi var altlar röfle aslında onun üstüne bakır boyattım ama bakırdan başka herşeye benzedi 3 kez fln boyattım röflenin üstüne şimdi ışığa çıkınca aslında altlardan sanki sarımsı bi ışıltı oluyor.o kadar ko koyu bi renk deil kolestonun kumral bakırına boyamıştım en son o da akıyo ama diğerlerine göre daha kaıcı oldu(foto koymayı bilmiyorum) kendi rengim kumral diplerimde de3-4 milim kendi saçım gözüküo kendi saçımda güneşten fln üstleri sararır yanları daha açık arkaları daha koyu ama gnl olarak kumral olan enterasan bi saç:))

zavallı saçımın uzun bi hikayesi var altlar röfle aslında onun üstüne bakır boyattım ama bakırdan başka herşeye benzedi 3 kez fln boyattım röflenin üstüne şimdi ışığa çıkınca aslında altlardan sanki sarımsı bi ışıltı oluyor.o kadar ko koyu bi renk deil kolestonun kumral bakırına boyamıştım en son o da akıyo ama diğerlerine göre daha kaıcı oldu(foto koymayı bilmiyorum) kendi rengim kumral diplerimde de3-4 milim kendi saçım gözüküo kendi saçımda güneşten fln üstleri sararır yanları daha açık arkaları daha koyu ama gnl olarak kumral olan enterasan bi saç:))

bir de acaba bu boyalar saçları beyazlatır mı çok boyadığım için beyazlamasından korkuyorumsenağlama

canım roflenin uzerıne boyamışşan o kahvelik akar sanırım . sen 2 hafta kadar beyaz sabunla yıka bakım yagı sur bolca. bakım yaglarıda akıtır ve beyaz sabunun kurutmasını onler. bu sekilde bayagı akıt çünkü rofleliymiş zaten onceden.
sonrada kumralsa 2 numaralı aktıvatoru kullan.
2 numara demek yuzde 20 yanı 6 lık oluyor. kumralsa rahat tutar renk dıplerinde ama dedigim gibi öncelikle saçındakı kahveligin akması gerekli. bunun içinde sarıya boyaman gerekli değil sanırım sadece bekle bıraz daha . akmazsa o zaman boyarsın bı kez.

pardon ya yanlış oldu o kadar çok boyayınca karıştırdım koletonun kumral bakırı:))

beyazlatır heralde emin değilim ama boyaya başladıktan sonra beyazlaşan çok saç var bunun boyayla alakası var mı bılmıyorum tabı. ama tıerra amonyaksız bır boya bu yuzden kafa derinde saçlarında daha az zarar gorur dıger boyalara göre

canım açıcıla saçını çok yıpratıyor. zateıkı kere açtırmışşın bır 3.yu kaldırır mı saçın bılmem. benım dedgim gibi market boyalarında en ıyı sonucu veren sarı renk koleton 12 veya 12.1 bence bununla bır dene saçının bı kenarını boyayarak ve ısı ver saçına.eğer açılmazsa o zaman mecburen açıcılardan kullanmak zorunda kalırsın ki ben hiç önermiyorum açıcıcıları canım. koleston 12.1 de saçını yıpratır ama bu yıpratm kesinlikle açıcılardakı kadar olmaz

Merhaba. Kuaförler hep boya boyayı açmaz der ya bu 12.1 bir onların dışında bir boya mı? :) benim saçım şu an kumra bakır 7 küsürlerde bir renk ama ben 8 ve üstü açık bir bakır istiyorum. şimdi bu boyayı boyalı olan saçıma sürüyorum ve açılıyor öyle mi? bir de nasıl bir renk oluyor?

bir de belirtmek istiyorum tierra bende felaket alerji yaptı günlerce kulağımın arkası acıdı sonunda deri kalktı yavaş yavaş döküldü anca öyle kurtardım. arkasında yazıyor zaten alerji testi yapın diye. kuaför hiç uyarmadan organik bu bir şey olmaz dedi löngür diye sürdü boyayı. 2 saat açıcıyla beklettiklerinde bile öyle yanmamıştım. denemden kullanmayın rica edin teninize sürsünler biraz kulak arkasına, iki güne ölmezseniz boyatın. neyseki saçıma bir zarar vermedi ama çok korktum bir daha kullanamam yoksa renk süperdi 7.3 toffe. altın sarısı gibi bir karameldi.

Küllümango selammm,

Geçen gün farklı bir forma yazdım ama bakmadım cevap yazdın mı diye.Burası tam benlikmiş hem buraya çok uğruyorsun diye burayada yazayım dedim.Ben 2 ay önce saçımı kumral dore bakıra çevireye uğraşıyordum.Sende bana yardımcı olmuştun ama ben boyayla açmak zaman alacak diye gidip kuaförde açtırıp yaptırmıştım.İlk zaman hakikatten de çok sağlıklı dedim ama zamanla inceldi kopmaya başladı saçlarım.Sen demiştin zaten bana ,ah kafam ahhh !!! Bu renk güzelde öyle akıyor ki her yıkamada farklı bir ton oluyor.2.kez boyattım renk otursun diye ama dipleri koyu uçlar sarıya döndü iyice :(( Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bu rengi seviyorum bana yakıştı ama saçımı çok yıprattığı için dönmek istiyordum.Tierrayı çok övmüşsün de o bitkiseller saçta hiç durmuyor akıyor diye duymuştum bu doğru mu ? Normal boyalardan daha çok mu akıyor ??? Ben saçımın şimdiki halini yollayayım sana.İstediğim bakır tonu da katkatkiti nicki arkadaşın 4.sayfadaki saç rengini istiyorum yani onun boyama yapmadan önceki halini.Şimdi dipler daha koyu aşağılar daha açık,istediğim renk için ne renkleri kullanayım ? Ben koleston perfect kullanmayı düşünüyorum ne dersin ??? Çok sordum canım biliyorum ama bu renk daimi akacak mı böyle hani renk oturmayacak hep böyle akacaksa çikolata kahveye döneyim ben :(

dsc00290copycopy.jpg

w240.png

Son düzenleme:
Back