Merhaba. Kuaförler hep boya boyayı açmaz der ya bu 12.1 bir onların dışında bir boya mı? :) benim saçım şu an kumra bakır 7 küsürlerde bir renk ama ben 8 ve üstü açık bir bakır istiyorum. şimdi bu boyayı boyalı olan saçıma sürüyorum ve açılıyor öyle mi? bir de nasıl bir renk oluyor?
bir de belirtmek istiyorum tierra bende felaket alerji yaptı günlerce kulağımın arkası acıdı sonunda deri kalktı yavaş yavaş döküldü anca öyle kurtardım. arkasında yazıyor zaten alerji testi yapın diye. kuaför hiç uyarmadan organik bu bir şey olmaz dedi löngür diye sürdü boyayı. 2 saat açıcıyla beklettiklerinde bile öyle yanmamıştım. denemden kullanmayın rica edin teninize sürsünler biraz kulak arkasına, iki güne ölmezseniz boyatın. neyseki saçıma bir zarar vermedi ama çok korktum bir daha kullanamam yoksa renk süperdi 7.3 toffe. altın sarısı gibi bir karameldi.
Küllümango selammm,
Geçen gün farklı bir forma yazdım ama bakmadım cevap yazdın mı diye.Burası tam benlikmiş hem buraya çok uğruyorsun diye burayada yazayım dedim.Ben 2 ay önce saçımı kumral dore bakıra çevireye uğraşıyordum.Sende bana yardımcı olmuştun ama ben boyayla açmak zaman alacak diye gidip kuaförde açtırıp yaptırmıştım.İlk zaman hakikatten de çok sağlıklı dedim ama zamanla inceldi kopmaya başladı saçlarım.Sen demiştin zaten bana ,ah kafam ahhh !!! Bu renk güzelde öyle akıyor ki her yıkamada farklı bir ton oluyor.2.kez boyattım renk otursun diye ama dipleri koyu uçlar sarıya döndü iyice( Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bu rengi seviyorum bana yakıştı ama saçımı çok yıprattığı için dönmek istiyordum.Tierrayı çok övmüşsün de o bitkiseller saçta hiç durmuyor akıyor diye duymuştum bu doğru mu ? Normal boyalardan daha çok mu akıyor ??? Ben saçımın şimdiki halini yollayayım sana.İstediğim bakır tonu da katkatkiti nicki arkadaşın 4.sayfadaki saç rengini istiyorum yani onun boyama yapmadan önceki halini.Şimdi dipler daha koyu aşağılar daha açık,istediğim renk için ne renkleri kullanayım ? Ben koleston perfect kullanmayı düşünüyorum ne dersin ??? Çok sordum canım biliyorum ama bu renk daimi akacak mı böyle hani renk oturmayacak hep böyle akacaksa çikolata kahveye döneyim ben
canım ben tam 2 yıl arkadaşımın kahverengi saçını tıerra 8.44 ile boyuyordum ve kesinlikle zerre kadar akma olmuyordu. evet bıtkıseller daha cabuk akar denir ama ınan ki 2 ay 3 ay sonra bıle sadece dıp boyası yaptıgım olmuştur. önemli olan dogal saç uzerıne uygulamak.
ayrıca ben sana dedim yavaş yavaş boyayla aç dıye:) ve o zamanda demiştim zamanla saçın kotuleşir şimdi iyi durur ama demiştim bak saçın ıncelmiş kötuleşmiş. ıyıce uyuz edeyım seni bıraz. ama canım dınleseydım acele etmeseydın şimdi her yıkamada akmayan mıs gıbı saglıklı saçların olcaktı.
suandaki saç rengin istedıgın renkten daha koyuysa sende bırkaç kez sarıya boyamalısın saçını. bu saçını yıpratır yıne bıraz ama boya aktıgında kötu bır renk çıkmaması için istedıgın tona kadar acmalısın saçının rengini . loreal exelenceın sarıları dene az açar ama en az yıpratanıda odur bu kez acele etme ama. sonrada tıerra 8.44 ile boyarsın. koleston perfect yogun bakırı kullanmıştım bıkez ama içine ana renkte karıştırman gerekli ayrıca amonyaklı bır boya tavsye etmıyorum.
canım boya boyayı açmaz dıye bır durum var. ama en açık sarılarla boyadıgında sac rengin bırkaç ton açılıyor. kuaforlerde genelde pek işlerine gelmedigi için boya boyaı asla açmaz derler. ayrıca pekte ıstenılen renk hemen elde edilmediginden rıske gırmek istemiyorlar. suandaki saç rengin neyse ondan bır ıkı ton daha acık bır renk elde edersin .
Ooo!! süper haber ben bunu neden önceden hiç duymadım ki geç olsun güç olmasın. benim bir sorunum daha var. ben böyle car car parlasın istiyorum ama aktıkça matlaştı. tierra çok güzel parlıyor evet; ama yazmıştım ben çok kötü alerji yaptı diye. bildiğin parlak başka boya var mı?
canım ben kullanmadım ama ıgoranın bakırları çok parlak deniliyor.ama ne derece saçını kaliteli yapar onu bılmem. bırde lorealın majıcontrast serısınde bakırlar var onuda sahsen kullanmadım ama en ıyılerden bırı oldugunu bılıyorum. normal majırel 11 lira iken bu seri 24 lira falan.
Küllümango selammm,
Geçen gün farklı bir forma yazdım ama bakmadım cevap yazdın mı diye.Burası tam benlikmiş hem buraya çok uğruyorsun diye burayada yazayım dedim.Ben 2 ay önce saçımı kumral dore bakıra çevireye uğraşıyordum.Sende bana yardımcı olmuştun ama ben boyayla açmak zaman alacak diye gidip kuaförde açtırıp yaptırmıştım.İlk zaman hakikatten de çok sağlıklı dedim ama zamanla inceldi kopmaya başladı saçlarım.Sen demiştin zaten bana ,ah kafam ahhh !!! Bu renk güzelde öyle akıyor ki her yıkamada farklı bir ton oluyor.2.kez boyattım renk otursun diye ama dipleri koyu uçlar sarıya döndü iyice( Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bu rengi seviyorum bana yakıştı ama saçımı çok yıprattığı için dönmek istiyordum.Tierrayı çok övmüşsün de o bitkiseller saçta hiç durmuyor akıyor diye duymuştum bu doğru mu ? Normal boyalardan daha çok mu akıyor ??? Ben saçımın şimdiki halini yollayayım sana.İstediğim bakır tonu da katkatkiti nicki arkadaşın 4.sayfadaki saç rengini istiyorum yani onun boyama yapmadan önceki halini.Şimdi dipler daha koyu aşağılar daha açık,istediğim renk için ne renkleri kullanayım ? Ben koleston perfect kullanmayı düşünüyorum ne dersin ??? Çok sordum canım biliyorum ama bu renk daimi akacak mı böyle hani renk oturmayacak hep böyle akacaksa çikolata kahveye döneyim ben
canım ben tam 2 yıl arkadaşımın kahverengi saçını tıerra 8.44 ile boyuyordum ve kesinlikle zerre kadar akma olmuyordu. evet bıtkıseller daha cabuk akar denir ama ınan ki 2 ay 3 ay sonra bıle sadece dıp boyası yaptıgım olmuştur. önemli olan dogal saç uzerıne uygulamak.
ayrıca ben sana dedim yavaş yavaş boyayla aç dıye:) ve o zamanda demiştim zamanla saçın kotuleşir şimdi iyi durur ama demiştim bak saçın ıncelmiş kötuleşmiş. ıyıce uyuz edeyım seni bıraz. ama canım dınleseydım acele etmeseydın şimdi her yıkamada akmayan mıs gıbı saglıklı saçların olcaktı.
suandaki saç rengin istedıgın renkten daha koyuysa sende bırkaç kez sarıya boyamalısın saçını. bu saçını yıpratır yıne bıraz ama boya aktıgında kötu bır renk çıkmaması için istedıgın tona kadar acmalısın saçının rengini . loreal exelenceın sarıları dene az açar ama en az yıpratanıda odur bu kez acele etme ama. sonrada tıerra 8.44 ile boyarsın. koleston perfect yogun bakırı kullanmıştım bıkez ama içine ana renkte karıştırman gerekli ayrıca amonyaklı bır boya tavsye etmıyorum.
Küllümangocum ,
birkaç gün internet bağlantım olmadığı için bakamadım ama cevabını okumak için merakla bekledim.Annemin saçını kestirme bahanesiyle kuaföre gittim ve saçımı tierra ile boyattım.Rengini 8.41 diye hatırlıyorum ama az önce baktım da sanıyorum böyle bir renk yok 8.44 le karıştırdım sanıyorum.Rengi tam istediğim gibi oldu yani diplerde hiç abes durmadı.Akacak korkusundan daha yıkamadım saçlarımı,keşke hep şimdiki renkte kalsa :1rolleyes: Sarıyla falan açmama gerek kalmadı,zaten artık yıpratmak istemiyorum.50 TL ye boyattım ama kendim alıp evde yapsam nasıl olur ?.Orda o sıcak veren makinede bekledim evde saç kurutmayla bu iş ne kadar başarılı olur dersin ? Kuaföre daha önce teklif etmiştim de pek yanaşmamıştı.Ayrıca neyi ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ? Bir de kuaför içine mix bakır katmış şimdi evde yapsam belki bu rengi tutturamam bir de mix almam gerekir sanıyorum.Ne yapsam ??? 1 kutu tierra kaç boyamalık yetiyor ,gramajı çok fazla çünkü ? Ya bir de saçıma ne bakımı yapayım şu kırıklar incelme-kopmalar için ??? Kestirdim yeterince daha da kısaltmak istemiyorum be canım.
sevgiler:teytey:
Küllümangocum ,
birkaç gün internet bağlantım olmadığı için bakamadım ama cevabını okumak için merakla bekledim.Annemin saçını kestirme bahanesiyle kuaföre gittim ve saçımı tierra ile boyattım.Rengini 8.41 diye hatırlıyorum ama az önce baktım da sanıyorum böyle bir renk yok 8.44 le karıştırdım sanıyorum.Rengi tam istediğim gibi oldu yani diplerde hiç abes durmadı.Akacak korkusundan daha yıkamadım saçlarımı,keşke hep şimdiki renkte kalsa :1rolleyes: Sarıyla falan açmama gerek kalmadı,zaten artık yıpratmak istemiyorum.50 TL ye boyattım ama kendim alıp evde yapsam nasıl olur ?.Orda o sıcak veren makinede bekledim evde saç kurutmayla bu iş ne kadar başarılı olur dersin ? Kuaföre daha önce teklif etmiştim de pek yanaşmamıştı.Ayrıca neyi ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ? Bir de kuaför içine mix bakır katmış şimdi evde yapsam belki bu rengi tutturamam bir de mix almam gerekir sanıyorum.Ne yapsam ??? 1 kutu tierra kaç boyamalık yetiyor ,gramajı çok fazla çünkü ? Ya bir de saçıma ne bakımı yapayım şu kırıklar incelme-kopmalar için ??? Kestirdim yeterince daha da kısaltmak istemiyorum be canım.
sevgiler:teytey:
Canım saçının rengi nasıl oldu resim koyabilirmisin çok merak ettim,belki kuaför onun içine bakır yoğunlaştırıcı falan koymuştur o mesela igorada mevcut tabi küllü mango ne diyecek bakalım
Küllümangocum ,
canım tıerranın mıx bakırı yok ki. nasıl bır mıxle karıştırmış ki acaba? organıc oldugu başka oganıc olmayan bır boyayla karıştırmaması gereklyidi.
tıerra 120 ml. ve buda normal ıkı kutuluk boya kadar. işte sana ne kadar yeter orasının hesabını sen bılırsın çünkü normal kutu boyaları 60 ml lik.
tıerra 1 e 1.5 oranında oksıdanıyla kullanılıyor. 100 ml boya koyduysan 150 ml da oksıdan koyman gerekli. ve saçına ısı vermen gerekli bır sure. kullanımı aslında kolay sayılır ama sen en ıyısı saçının rengi ıyıce oturduktan sonra evde kendin boyamaya başla bence. bırde içine mıx ne koymuş aacab onu sor.koymasaymış keşke eminim başka bı urunun bakırını koymuştur.
fazla bakımda saçının boyasının akmasına neden olur. bence loreal elsevein küçük saç serumu var parlaklık veren bır yag. ondan alabılırsın bayaı yatıştırıyor saçı. kırmızı renkte.banyodan sonra uçlarına ve boylarına surdugunden bayagı etkısını hıssedıyorsun sacında
Mangocum çok tşk ederim beni aydınlattığın için,iyi ki varsın :lepi:
Ben çocuğua sordum hani mix normal boyamı kattın diye yok farklı boya katılmaz buna dedi.Anlamadım ama sanki kataloğunda vardı mix tonları öyle hatırlıyorum (?) Ya bu renkle neyseki mutluyum ama tabii boyandığından beri hiç yıkamadım belki ondandır :)) Bu akşamdan sonra da yorumlarıma devam ederim artık :)) Bu rengi herkez yakıştırdı bana.
Elsevin sarı onarıcı çimentosunu aldım hani duşta ıslak saça uygulanan bakımdan.Elsevin hangi serumu biraz daha açar mısın canım ???
sevgiler...
ImageShack - Image Hosting :: kirstendunstspiderman3v.jpg
bu ne renktir tam olarak? tonu kaç numara civarıdır?
canım tıerranın bakır mıxı yok bıldıgım kadarıyla. belki organıc başka bı boyanın karıştırmıştır ama gunahını almayayım belkide vardır:)
hanı lorealın renk koruyucu serisi varya kırmızı renkli hanı herseyı. bırde onun renk koruyucu yagı var 50 ml lik serumu. arkadaşım kullanıyor gerçekten saçta kalıntı hıssı bırakmıyor ve yatıştırıyor bayagı saçı.
senin o dedigin çimento nasıl bırsey canım
Mangocum çimento dediğim elsevin sarı serisi var ya onarıcı olan onun maskesi var ya kapta satılan onu diyorum işte.Ama senin dediğin kırmızı serinin serumunu araştırayım daha önce görmedim .Ya mangocum var ya saç için aldığım malsemeleri görsen,bir koca sepete koydum hepsini.Kaç türlü saç serumum var yok ısıdan koruyan yok elektriklenmeye karşı,nemlendirme vs vs... Ama bu renk koruyucusu benim için en önemlilerinden.Şu bakır mixi de araştırayım canım
sevgiler...
mangocum valla süper tavsiyelerin için tşk ederim sanaa.s. Ben arasam bulamazdım bu ürünleri.Netten baktım ama nerelerde satılır bunlar ? Toni&Guy görüyorum onu bulurum da şu natur vital i nereden alabilirim ? Bu netteki satış sitelerine güvenemem yani.Bu akşam yıkadım saçımın rengi çok bir değişime uğramadı şimdilik.Ama var ya şu elsevin bakımı saçımı daha sağlıklı gösteriyor eskiye nazaran.Ayrıca gliss in saç kremini almıştım onarıcı etkilisini onu da çom başarılı buldum,benim saçıma iyi geldi yani.Ama senin önerdiklerini almak isterim...
hah kullumangocugun anlatmak ıstedıgın bu renge yakındı bunun daha dorelı bı sarımtırak oldugunu dusun budur oooofff ya ben beceremıcem galıba yaaaa ıgoranın katolugunda buna benzer bı ton yok daha bakırımsı oluo sanırım 9.55 olanını boyatcamÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?