İrina Shayk

sen nasıl bir kişiliksin ? bütün erkekler ve ıstısnasız begenıyor oylemı gercekten komıksınız butun erkekler degıl türk erkeği begenıyor ve buda ten ve sac rengıyle alakalıdır.avrupa erkeklerı en guzelıne donup tukurugunu dahı atmıyor.bütün erkeklere tek tek sordunuz herhalde.Ben cok turkıyede rus begenmıyorum suratları çiğ ama latınlerı begenırım dıyen erkek gordum.bence ya ananız ya sen russun burada egonu tatmın etmek ıcın laf yarısına gırmeye calısıyorsun.bütün erkekler rus begenıyorsa neden en begenılen kadınlar akdeniz ekvatoral ve guneylerden cıkar ? ben hıc guzellık yarısmalarında sarısın secıldıgını gormedım bı kere olmustu gecen senelerde.genelde hep latın türk vs esmer bayanlar cıkar.cunku avrupada sarısın bol artık yapmacık gelıyor . akdenızın guzellıgı hıcbır zaman gecmez sen hıc merak etme.

irinaya gelınce bu kadın normalde bronz tenlı degıl arkadaslar solaryumdan cıkmıyor.o ılk mankenlık hallerındekı tenını gormedınızmı bembeyaz.ve adrıanaya cok benzetıyorum.ama agız apısı kötü. bronz hallerındeyken guzel ama beyaz tenlı berbat.fotolarının cogunda photosop var.gouslerınde kalcasında bunlar uygulanmıs.ama genel olarak cok guzel demesemde hoş alımlı bır kadın .ve kendısı türk kökenlıdır.

Zenginin malı ,züğürdün çenesini yorarmış...Ne alaka demeyelim,güzelliğe uyarlayalım bu atasözünü...

Güzel hatun..
Gayet Rus tipi var aslinda ama Ruslari sari sacli renkli gözlü bildigimiz icin pek benzetemedik sanirim. Türklere benzeten bile varmis, ilginc... Türk kökenli bile olsa ben benzetemedim.

fizigi cok hos. rus olmasina ragmen sari sacli degil, degisik bir güzeligi var. begeniyorum ben

Ruslar sarisin degildir ki. Geneli küllü tonlarda sac rengine sahiptir. Ama siyah sacli, kizil sacli Ruslar da var. Zaten Rusya cok büyük bir ülke, Rus olarak degil de Slav irki olarak genellersek genelleyebilecegimiz tek özellikleri güzellikleridir...

Arkadaslar koku olayinda bir yanlis anlasilma olmus sanirim.
Evet esmerler farkli kokar ama bu pis koktuklari anlamina gelmez, her insanda bulunan kendilerine has kokulari daha agirdir. Beyaz tenlilerde ise bu koku daha azdir.
Örnek verecek olursam; kardesim esmer ve kokusu hemen gelir burnuma, en hafif ve en az kalici parfümler bile günlerce durur teninde. Ben ise oldukca beyazim ve en agir parfümü dahi sIksam en fazla bir gün durur tenimde. Esmer arkadaslarim icin de aynisi gecerli, bende güzel durmayan parfümleri onlarin üzerinde koklamaya doyamiyorum. Esmerler bu konuda sansli aslinda hem kokuyu iyi tutuyorlar hem de kokular tenlerinde güzel duruyor.

Evet, haklısın Slania'cım.
Hemde esmerler neredeyse tüm kokuları rahatlıkla taşıyabiliyorlar.
Ama beyaz tenliler öyle değil.
Beyaz tenlilere her koku gitmiyor..
Esmerler her zaman beyazlara göre 1 tık daha öndedir.
Ne bakımdan öndedir?
Mesela yazın güneşte saatlerce kalmalarına gerek kalmaz.
1 saat içinde bronzlaşabiliyorlar.
Hemde ciltleri zarar görmeden.
Ama beyaz tenliler güneşin altında 1 saat dursa hemen kızarıp, bozarıyorlar.
Beyaz tenlileirn alerji olma ihtimali esmerlere göre daha yüksektir hep.
Mesela ben tam esmer değilim bronz tenli gibiyim, duştan çıkınca sürdüğüm nemlendiricinin etkiside, kokusuda ertesi gün hissediliyor tenimde.
Hiç kimse teninden dolayı pis kokmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…